Catering Lijnden

Happie Delivery Catering
Neem contact op
Een greep uit onze klanten
Catering referentie Lufthansa
Catering referentie Rijkswaterstaat
coca logo
Catering referentie ABN AMRO
Referentie catering levering Heijmans
linkedin-logo
Onze vaste partners
So-tasty
Onze Partner Absoluta
Kies uw Catering
Lunch catering bestellen
High Tea catering bestellen
Borrelhapjes-2
Buffet bestellen
BBQ catering bestellen
partycatering bestellen
cocktails bestellen
Kies uw Catering
Lunch catering bestellen
Borrelhapjes-2
Buffet bestellen-2
BARBECUE
partycatering bestellen
Cocktails-2

Catering in Lijnden bestellen

Bent u op zoek naar een buffet die geleverd kan worden in Lijnden? Wilt u de lekkerste borrelhapjes voor de contreien vinden? Of opzoek naar een cateraar de beste feesten geeft? Happie Delivery Catering levert al het bovenstaande en meer! Met een enorm assortiment aan catering zorgen wij ervoor dat u altijd een catering vindt die precies aan uw eis voldoet. Vindt u niet de catering die volledig naar uw wens is? Dan maken wij een voorstel volledig op maat! Wel zo makkelijk...

 

Welke catering kan ik laten leveren in Lijnden?

Happie Delivery levert; Ontbijt, Lunches, Hapjes, BBQ's, Diners zoals buffetten en maaltijden, cocktails en doen de gehele partycatering. Ongeacht of u een zakelijke klant bent of particulier. Happie Delivery levert uw catering in Lijnden.

 

Ik wil een bestelling plaatsen? Hoe doe ik dat?

Kies zelf hoe u uw bestelling wilt plaatsen. U heeft twee opties; Kies uit onze vooropgestelde cateringspaketten die u in onze online webshop kan vinden. Het voordeel van onze webshop is dat u binnen een handomdraai uw catering heeft bestelt en u er zo zeker van bent dat alles geregeld is. Kies de producten waarvan u vindt dat deze het besten bij uw event passen en doe ze in de winkelwagen. Ga verder naar de checkoutpagina en doorloop daar een paar simpele stappen. U krijgt netjes van ons een bevestiging. U kunt zelf kieszen hoe u de betaling wilt voldoen; met IDEAL, pinnen bij de bezorger of betalen op factuur.

U kunt er ook voor kiezen om een voorstel op maat aan te vragen. Neem contact met ons op via het contactformulier, via 06 39 21 58 61 of via info@happiedelivery.nl. Wij maken dan geheel vrijblijvend en kosteloos een voorstel voor u die u niet kan weigeren!

 

Venue's in Lijnden

Dorpshuis de Vluchthaven

Dorpshuis de Vluchthaven Lijnden

Dorpshuis de Vluchthaven in Lijden biedt een leuke ruimte als u en uw gezelschap een bijeenkomst willen organiseren met een maximale capaciteit van 100 personen. Stichting maatvast (eigenaar van het dorpshuis) beschikt over meer dan 26 locaties in de buurt van Lijnden.