Catering Hilversum

Happie Delivery Catering
Neem contact op
Een greep uit onze klanten
Catering referentie Lufthansa
Catering referentie Rijkswaterstaat
coca logo
Catering referentie ABN AMRO
Referentie catering levering Heijmans
linkedin-logo
Onze vaste partners
So-tasty
Onze Partner Absoluta
Kies uw Catering
Lunch catering bestellen
High Tea catering bestellen
Borrelhapjes-2
Buffet bestellen
BBQ catering bestellen
partycatering bestellen
cocktails bestellen
Kies uw Catering
Lunch catering bestellen
Borrelhapjes-2
Buffet bestellen-2
BARBECUE
partycatering bestellen
Cocktails-2

Catering in Hilversum

Wanneer u op zoek bent naar een goede catering is het van belang dat u exact de catering krijgt die u wenst, het van uiterste kwaliteit is en de service uitstekend is. Bij Happie Delivery kunt u heeft u daarom heel veel keuzes. Niet alleen in het assortiment, maar ook in de randfaciliteiten. Wilt u dat wij uw catering op een speciale manier leveren? Dan doen wij dat? Heeft u koelboxen in bruikleen nodig? Geen probleem. Of heeft u een aantal gasten met dieetwensen? Wij regelen het. Daarom bestelt u uw catering in Hilversum bij Happie Delivery.

 

Welke catering kan ik bestellen in Hilversum?

Onze webshop staat vol met de lekkerste catering voor uw evenement. U kunt gaan voor onze lunches, borrelhapjes, BBQ's, buffetten of borrelhapjes. Maar ook als u een eenspan's gerecht nodig heeft of als u alleen salades of een dessert wilt bestellen zit u bij ons helemaal juist. U kunt uw catering in Hilversum heel makkelijk bestellen bij Happie Dieliver door gebruik te maken van onze online bestelmogelijkheden of u kunt een catering geheel op maat laten maken en laten leveren door heel Hilversum.

 

Voor welke gelegenheden in Hilversum is de catering geschikt?

Hilversum staat nationaal natuurlijk bekend als media stad. Er worden in de studio's veel serie's en bijvoorbeeld het nieuws opgenomen. Daarom wordt er heel veel crew, film en backstage-catering bestelt in Hilversum. Een leuke tip! Heeft u zin in een dagje uit? Dan kunt u hier een rondleiding krijgen in het Mediapark van Hilversum. Maar ook voor uw verjaardag catering, voor een jubileum of presentatie of voor alle zakelijke evenementen zit u helemaal goed bij Happie Delivery.

 • Film, crew en backstage catering
 • Verjaardag catering
 • Eventcatering
 • Jubileum catering
 • presentatie catering

 

Hoe kan ik mijn catering in Hilversum bestellen en hoe wordt het bezorgd?

 

De bestelling

U kunt met veel eenvoud een bestelling plaatsen in onze online webshop. Kies de catering u die u het lekkerst vindt en het beste past bij uw evenement. Plaats uw keuze in de winkelwagen en reken af door onze checkout te doorlopen. Hier kunt u al uw wensen invullen en kiezen voor de afrekenmethode naar keuze. Bijvoorbeeld IDEAL, pinnen bij aflevering of op factuur (alleen voor bedrijven). Ook kunt u een catering volledig op maat laten maken door contact met ons op te nemen. Dit kan telefonisch via 06 - 39 21 58 61, via een contactformulier of via e-mail; info@happiedelivery.nl.

De levering

Uw catering wordt altijd geleverd en u hoeft het zelf dus niet op te halen. Wij maken gebruik van gekoelde wagen én koelboxen met ice-plates. Zo zorgen wij ervoor de uw bestelling altijd op de juiste temperatuur is. Bestelt u bij ons een warm buffet? Dan wordt alles warm bij u aangeleverd. Wij plaatsen het buffet voor u, leveren de borden, bestek en het gerei. Wanneer uw evenement is afgelopen komen wij alles weer bij u ophalen.

 

Wij leveren in de volgende wijken in Hilversum;

 • Centrum
 • Noordwestelijke villawijk
 • Zuidelijke stadswijk
 • Zuidoostelijke villawijk
 • Oude wijk over 't spoor
 • Nieuwe wijk over 't spoor
 • Landelijk gebied
 • Hilversumse Meent

Venue's in Hilversum

Brasserie Zonnestraal

Brasserie Zonnestraal Hilversum

Brasserie Zonnestraal is een prachtige venue, midden in het Loodsdrechtse bos in Hilversum. Ook hier vind u een strakke stijl, maar met de vrijheid van de natuur in de omgeving.

Gooiland Theater

Gooiland in Hilversum

Het Gooiland theater in Hilversum biedt u prachtige zalen die u kunt huren voor 1 van uw evenementen. Met een strakke en maar huiselijke vibe is dit een van de hotspots van Hilversum.