Catering in Zaandam: voor al uw eet wensen!

Heeft u iets te vieren? Een verjaardag, een feestje of organiseert u een gezellige borrel? Iets vieren is nooit hetzelfde zonder overheerlijke hapjes en koude drankjes. Zelf de keuken in staan om u uit te sloven is een optie, maar levert vaak onnodig stress op. Heb ik wel genoeg hapjes? Lust iedereen dit wel en houd ik het wel vers? Om over het gesleep met de boodschappen en de restanten afwas maar niet te spreken. Zodoende is er vaak geen genieten bij tijdens de eigen festiviteiten en dat is natuurlijk erg jammer. Organiseert u iets op zakelijk vlak zoals een vergadering of bedrijfslunch? Ook dan is Happie Delivery Catering in Zaandam voor u de oplossing. Wij bezorgen al het eten dat u wenst. Geen stress en gedoe, zo houdt u zelf ook tijd over om te genieten of om juist productief bezig te zijn! Happie Delivery is uw catering in Zaandam en levert diverse soorten catering met eindeloze mogelijkheden. Dit is zowel voor bedrijven als voor particulieren. We verzorgen uw lunches, buffetten, borrelhapjes en zelfs cocktails!

Lunch bestellen bij onze catering in Zaandam

Bij Happie Delivery catering in Zaandam kunt u volledig naar eigen wens uw lunch samenstellen. U heeft de keuze uit een normale lunch met overheerlijke broodjes met bijvoorbeeld carpaccio, zalm of hete kip. Vegetarische broodjes zijn ook een optie evenals warme croissantjes of broodjes met zoetwaren. Gezonde salades behoren ook tot de mogelijkheden. Dit kan als bijgerecht, maar ook als maaltijdsalade. Met maar liefst keuze uit 8 salades is er ruim voldoende variatie voor iedereen. Wilt u nog een lekker warm soepje als toevoeging aan de lunch? Ook dit is mogelijk met bijvoorbeeld tomatensoep, mosterdsoep, pompoensoep of uiensoep.

Om de lunch voortreffelijk af te sluiten is er een ruime keuze aan desserts. Diverse soorten taarten en ijs maken de lunch helemaal compleet. Van worteltaart, een wafel met slagroom tot aan red velvet cake: niks is te gek bij onze catering in Zaandam.  De gerechten zijn allemaal te bestellen vanaf tien personen. De lunch wordt voor u verpakt in biologisch materiaal en bezorgd op uw werk of thuis. Zodoende hoeft u het alleen maar te bestellen, rustig af te wachten en uiteindelijk te genieten van een voortreffelijke lunch.

Buffet bestellen bij onze catering in Zaandam

Naast de lunch kunt u bij Happie Delivery catering in Zaandam ook terecht voor een uitgebreid buffet. Er zijn maar liefst 8 verschillende opties voor de keuze van een buffet zoals een Italiaans buffet of een Spaans buffet. Het Holland buffet begint al vanaf 12,50 per persoon! Wilt u liever zelf een buffet samenstellen? Dat is geen enkel probleem. U heeft keuze uit eindeloze unieke gerechten met vis, vlees en veel groente. Dit kan worden aangevuld met salades, soepen, bijgerechten en tot slot de heerlijke desserts.

Bij onze catering in Zaandam houden we graag rekening met speciale dieetwensen. Voor vegetariërs en veganisten is er al voldoende keuze, maar andere dieetwensen kunnen uiteraard worden doorgegeven. Dit geldt ook voor allergieën. Het grote voordeel van het bestellen van een buffet is dat het aan huis wordt geleverd. Tevens zorgen we met onze catering in Zaandam voor de bordjes en het bestek. U heeft dus geen afwas, makkelijker wordt het niet! Op onze website kunt u direct online bestellen. Wilt u liever eerst een offerte aanvragen, dan is dit ook mogelijk. Heeft u nog vragen? Laat dan uw contactgegevens bij ons achter en er wordt zo snel mogelijk contact met u opgenomen, zodat we u gauw van dienst kan zijn als catering in Zaandam! Mail ons nu op info@happiedelivery of bel naar 06 39 21 58 61.

Contactinformatie

Sluispolderweg 11A21
1505HJ Zaandam
Nederland

E-mail: info@happiedelivery.nl