fbpx

Over ons

Happie Delivery; Nieuw in de Zaanstreek en uniek in zijn soort!

Tijd voor innovatie! In deze snelle wereld komen wij steeds meer tijd en energie te kort. Wat Happie delivery daar voor u in kan betekenen? Onze restaurants maken heerlijk, vers en gezond eten wat wij bij u thuis komen afleveren. Nou zijn er al vele thuisbezorgd restaurants, maar wij doen het nét even anders. Bij ons kunt u al onze aangesloten keukens combineren en de gerechten gelijktijdig bij u laten bezorgen. Nooit meer discussie over wat jullie willen eten en waar jullie nou moeten bestellen. Daarnaast is het aanbod aan eten ook nog eens van enorme kwaliteit en om de vingers bij af te likken. Van een Hamburger tot aan een Healthy Pokebowl en van een Kipsaté tot aan een Italiaanse Ossobucco.

Bij Happie delivery hebben wij strenge eisen voor de keukens die bij ons aangesloten zijn, zo bent u altijd verzekerd van kwaliteit.

Wij werken met een milieubewuste visie en gebruiken uitsluitend biomaterialen en verse producten.

U kunt bij ons via IDEAL betalen of pinnen bij u aan de deur.

Voor wie er meer wilt weten over de restaurants;

Lees hier verder!

Happie SOUL FOOD™:

Verantwoorde quilty pleasures met een geluksmomentje voor de ziel.
In deze keuken staat de muziek van Otis Redding de gehele dag te draaien en wordt alles met liefde en passie bereidt. Probeer bijvoorbeeld eens hun unieke burger die helemaal zelf samen te stellen valt met diverse toppings of de malse spareribs die zo van het bot vallen.

Happie PIATTI™:

De Italiaanse zon en het prachtige landschap kunnen ze helaas niet naar uw huis halen, maar de Italiaanse smaak brengen ze moeiteloos tot aan uw eettafel.  De keuken is geïnspireerd door verschillende provincies in Italië. Naaste de echte klassieke pizza’s en pasta’s serveren zij authentieke Italiaanse gerechten die u in Nederland bijna niet kunt vinden, zoals Ossobuco, Melanzane, Rotolo en Pollo al Marsala. Probeer ze snel en haal het echte Italië bij u in huis!

Happie VEGA(N)™:

Bij Happie vega(n) willen ze graag bewijzen dat Vega(n) eten ook heel erg lekker kan zijn. Er wordt creatief gebruik gemaakt van Superfoods en de nieuwe ontwikkelingen op de Vega(n) markt.
Probeer bijvoorbeeld eens de zoete aardappelfrites met de Vegan Mayo!

Don’t worry! Be(stel) Happie!

Contactinformatie

Sluispolderweg 11A21
1505HJ Zaandam
Nederland

075 615 42 87
info@happiedelivery.nl

Wij zijn open! U kunt bij ons bestellen op Do-Vrij-Za-Zo tussen 17.00 en 23.00 u. Sluiten