De beste borrelhapjes bij onze catering in Hoofddorp

Een gezellige borrel met uw medewerkers of een feestje met vrienden is natuurlijk nergens zonder de juiste borrelhapjes. Gezellig met elkaar om tafel gaan zitten en de week even doornemen is ook zeker iets dat bij bedrijven vaak wordt gedaan aan het einde van de werkweek. Het is dan ook goed om af en toe eens uit te pakken en iets speciaals neer te zetten. Wanneer u als bedrijfsleider graag kiest voor kwaliteit, bent u bij Happie Delivery aan het juiste adres. Wij cateren op veel plaatsen in Nederland en komen dus ook langs voor catering in Hoofddorp.

Catering Hoofddorp

Goede catering in Hoofddorp

Snelle catering in Hoofddorp is zeker mogelijk. Het is belangrijk dat u van tevoren alles voor de borrel kunt bestellen. Wij hebben verschillende hapjes, zoals wraps, mini hamburgers, verschillende bladerdeeg hapjes, luxe kaasplankjes en uiteraard de belangrijke bittergarnituur. U kunt meteen vanuit onze website bestellen waar u zin in heeft. Zorg voor een leuke mix en denk ook aan de vegetarische hapjes wanneer u medewerkers heeft die geen vlees eten. Er is voor iedereen iets te vinden. Al het eten wordt vers bereid en is van een hele goede kwaliteit. U kunt zelf aangeven wanneer u de borrelhapjes nodig heeft en waar ze naartoe moeten worden gebracht.

Kies voor popcorn!

Bij de borrel hoeft u niet alleen te denken aan hartige hapjes. Onze catering in Hoofddorp heeft bijvoorbeeld ook heerlijke zoete of zoute popcorn in de aanbieding. Ideaal wanneer u een feestje geeft en na de borrel een film wilt draaien. Er is dus volop keuzemogelijkheid, dus wacht niet te lang met het plaatsen van een bestelling en kijk online wat u kunt aanvragen. Mail nu naar info@happiedelivery.nl of bel ons op 06 39 21 58 61.

Contactinformatie

Sluispolderweg 11A21
1505HJ Zaandam
Nederland

E-mail: info@happiedelivery.nl