Catering in Hoofddorp bestellen bij Happie

Een gezellige borrel met uw medewerkers of een feestje met vrienden is natuurlijk nergens zonder de juiste borrelhapjes. Gezellig met elkaar om tafel gaan zitten en de week even doornemen is ook zeker iets dat bij bedrijven vaak wordt gedaan aan het einde van de werkweek. Het is dan ook goed om af en toe eens uit te pakken en iets speciaals neer te zetten. Wanneer u als bedrijfsleider graag kiest voor kwaliteit, bent u bij Happie Delivery aan het juiste adres. Wij cateren op veel plaatsen in Nederland en komen dus ook langs voor catering in Hoofddorp.

Goede catering in Hoofddorp heeft u hier gevonden

Snelle catering in Hoofddorp is zeker mogelijk. Het is belangrijk dat u van tevoren alles voor de borrel kunt bestellen. Wij hebben verschillende hapjes, zoals wraps, mini hamburgers, verschillende bladerdeeg hapjes, luxe kaasplankjes en uiteraard de belangrijke bittergarnituur. U kunt meteen vanuit onze website bestellen waar u zin in heeft. Zorg voor een leuke mix en denk ook aan de vegetarische hapjes wanneer u medewerkers heeft die geen vlees eten. Er is voor iedereen iets te vinden. Al het eten wordt vers bereid en is van een hele goede kwaliteit. U kunt zelf aangeven wanneer u de borrelhapjes nodig heeft en waar ze naartoe moeten worden gebracht.

Kies voor popcorn!

Bij de borrel hoeft u niet alleen te denken aan hartige hapjes. Onze catering in Hoofddorp heeft bijvoorbeeld ook heerlijke zoete of zoute popcorn in de aanbieding. Ideaal wanneer u een feestje geeft en na de borrel een film wilt draaien. Er is dus volop keuzemogelijkheid, dus wacht niet te lang met het plaatsen van een bestelling en kijk online wat u kunt aanvragen. Mail nu naar info@happiedelivery.nl of bel ons op 06 39 21 58 61.

Wat is Catering?

Catering is een Engelse term die het verzorgen van een maaltijd op locatie inhoud. Het bedrijf dat dit regelt is een cateringbedrijf of cateraar. Het kan dus zo zijn dat de cateraar een lunch komt bezorgen bij u thuis of dat er op werk een ruimte wordt omgebouwd tot keuken en het voltallige personeel gaat genieten van een 5 gangen menu. De term catering blijft een relatief breed begrip, dus daarom hieronder nog enkele specialisaties uitgelicht.

 

Welke soorten catering zijn er te bestellen?

Crewcatering

Bij dit type catering worden er maaltijden verzorgd voor een crew (Werknemers die op locatie werken aan een bepaald project) Hierbij kan je denken aan de werklieden bij wegwerkzaamheden. Deze moeten met het zware werk immers goed eten of, hetgeen vaak voorkomt, aan de productiemedewerkers in de film industrie. Wordt er bijvoorbeeld op het NDSM terrein een film opgenomen en duurt dit een aantal dagen? Dan regelt Happie Delivery van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat alle maaltijden en dranken.

Bedrijfscatering

Het woord voorspelt het al een beetje, maar toch! Hierbij worden er maaltijden verzorgd voor een bedrijf. Dit kan "inhouse" zijn, maar hoeft zeker niet. Bij inhouse catering wordt er een ruimte binnen een bedrijf of kantorencomplex verpacht of verhuurd aan een cateraar, die daar dan elke dag ontbijt, lunch en diner mag aanbieden. Voor vergaderlunches wordt vaak extern een cateraar ingeschakeld. Dit cateringbedrijf maakt dan de maaltijd op locatie en brengt het op het gewenste tijdstip.

Partycatering

Tja! Bij elk feestje hoort wel een lekker borrelhapje of drankje. Het is natuurlijk helemaal ideaal als er een cateraar is die dit voor je kan verzorgen. Cateraars leveren vaak hapjes en dranken af voor feesten, maar voor grootschalige feesten doen zijn soms ook alles. Dan nemen zij ook de taak over van event-manager. De beste cateraars hebben dan ook vaste evenementen-organisatoren in dienst.

  • Van party-hapje tot volledig feest!
  • Ambachtelijke catering
  • Wij hebben Vegan en Vega experts in dienst
  • Stel uw eigen catering samen
  • bereikbaar van 09:00 tot 21:00
  • 7 dagen per week
  • Bestelt u vaker als bedrijf? Betaal dan op maand factuur.
  • Meer dan 15 jaar ervaring met eigen restaurants en evenemtentlocaties