Catering Wormerveer en Wormer

Events organiseren en lekker eten, daar maak je ons voor wakker!

Catering bestellen? Dat doe je bij Happie Delivery Catering. Voor elke gelegenheid keuze uit een extra groot assortiment; BBQ, Hapjes, Buffetten, Lunch, High Tea's & meer....

Your favorite catering

Catering bestellen? Dat doe je bij Happie Delivery Catering. Voor elke gelegenheid keuze uit een extra groot assortiment; BBQ, Hapjes, Buffetten, Lunch, High Tea's & meer....

Onze voordelen
  •   Ook voor spoedopdrachten
  • Dagelijks tot 21:00 bereikbaar
  • Catering op maat mogelijk
  • Catering voor elk budget
  • Jaren ervaring in catering en events
  • Voor bedrijf en particulier
  • Al vele grote klanten mogen bedienen
Onze vaste klanten
Schermafbeelding 2020-06-23 om 15.05.04
Bekijk onze heerlijke catering...
LUNCH-5
HIGH TEA-2
HAPJES
BUFFET-2
BBQ-2
PARTY CAT
COCKTAILS-3

Catering in de buurt van Wormerveer en Wormer bestellen

Als u eens keer even niets wilt doen voor het avondeten of geen zin heeft in het koken voor een grote groep dan is catering in Wormerveer bestellen natuurlijk een uitkomst. Catering van Happie Delivery Catering kan uw gehele lunch, BBQ of buffet tot in de puntjes verzorgen. Er is voor iedereen wel iets te vinden: van zoete desserts tot cocktails. Bij deze catering in Wormerveer  en Wormer zit u altijd goed.

Vega en vegan catering in Wormerveer

Ook bij Happie Delivery Catering in Wormerveer wordt begrepen dat niet iedereen van hetzelfde houdt en dat het aanbieden van vegetarische en veganistische opties steeds belangrijker is. Daarom zijn er veel vegetarische en vegan opties beschikbaar. Daarnaast kan de catering ook glutenvrij of helemaal aangepast aan uw dieet worden geleverd. Neem snel contact op en er wordt u een geweldig voorstel gedaan. Niets is te gek voor Happie Delivery Catering.

Van lunch tot buffet catering in Wormerveer

Bij Happie Delivery Catering kunt u terecht voor allerlei soorten catering. Zo kunt u bijvoorbeeld uw eigen lunch samenstellen. Wilt u salades en broodjes voor uw lunch? Dan kan dat. Daarnaast kunt u ook terecht voor een warme lunch. Voor buffetten zijn er allerlei arrangementen samengesteld, maar u kunt natuurlijk ook uw eigen buffet samenstellen. Is het mooi weer buiten? Bestel dan eens catering voor uw BBQ in Wormerveer.

Catering direct bestellen

Heeft u zin om al meteen catering te bestellen voor uw eerstvolgende feestje of evenement? Kijk dan snel op de website voor alle opties. Uw feestje is helemaal compleet en als extra voordeel heeft u na afloop geen afwas meer. Catering in Wormerveer en Wormer bestellen moet minimaal 48 uur van tevoren. Voor een spoedcatering of andere vragen kunt u altijd terecht bij de eventmanager van Happie Delivery Catering: bel ons op 06 39 21 58 61.