Catering in de buurt van Wormerveer bestellen

Als u eens keer even niets wilt doen voor het avondeten of geen zin heeft in het koken voor een grote groep dan is catering in Wormerveer bestellen natuurlijk een uitkomst. Catering van Happie Delivery Catering kan uw gehele lunch, BBQ of buffet tot in de puntjes verzorgen. Er is voor iedereen wel iets te vinden: van zoete desserts tot cocktails. Bij deze catering in Wormerveer zit u altijd goed.

Vega en vegan catering in Wormerveer

Ook bij Happie Delivery Catering in Wormerveer wordt begrepen dat niet iedereen van hetzelfde houdt en dat het aanbieden van vegetarische en veganistische opties steeds belangrijker is. Daarom zijn er veel vegetarische en vegan opties beschikbaar. Daarnaast kan de catering ook glutenvrij of helemaal aangepast aan uw dieet worden geleverd. Neem snel contact op en er wordt u een geweldig voorstel gedaan. Niets is te gek voor Happie Delivery Catering.

Catering Wormerveer

Van lunch tot buffet catering in Wormerveer

Bij Happie Delivery Catering kunt u terecht voor allerlei soorten catering. Zo kunt u bijvoorbeeld uw eigen lunch samenstellen. Wilt u salades en broodjes voor uw lunch? Dan kan dat. Daarnaast kunt u ook terecht voor een warme lunch. Voor buffetten zijn er allerlei arrangementen samengesteld, maar u kunt natuurlijk ook uw eigen buffet samenstellen. Is het mooi weer buiten? Bestel dan eens catering voor uw BBQ in Wormerveer.

Heerlijke hapjes met een zanddeeg bodem besteld in Almere

Catering direct bestellen

Heeft u zin om al meteen catering te bestellen voor uw eerstvolgende feestje of evenement? Kijk dan snel op de website voor alle opties. Uw feestje is helemaal compleet en als extra voordeel heeft u na afloop geen afwas meer. Catering in Wormerveer bestellen moet minimaal 48 uur van tevoren. Voor een spoedcatering of andere vragen kunt u altijd terecht bij de eventmanager van Happie Delivery Catering: bel ons op 06 39 21 58 61.

Contactinformatie

Sluispolderweg 11A21
1505HJ Zaandam
Nederland

E-mail: info@happiedelivery.nl