Catering Krommenie

Events organiseren en lekker eten, daar maak je ons voor wakker!

Catering bestellen? Dat doe je bij Happie Delivery Catering. Voor elke gelegenheid keuze uit een extra groot assortiment; BBQ, Hapjes, Buffetten, Lunch, High Tea's & meer....

Your favorite catering

Catering bestellen? Dat doe je bij Happie Delivery Catering. Voor elke gelegenheid keuze uit een extra groot assortiment; BBQ, Hapjes, Buffetten, Lunch, High Tea's & meer....

Onze voordelen
  •   Ook voor spoedopdrachten
  • Dagelijks tot 21:00 bereikbaar
  • Catering op maat mogelijk
  • Catering voor elk budget
  • Jaren ervaring in catering en events
  • Voor bedrijf en particulier
  • Al vele grote klanten mogen bedienen
Onze vaste klanten
Een afbeeld met logos van onze vaste klanten
Bekijk onze heerlijke catering...
Klik hier om door te gaan naar de pagina met lunch catering
Klik hier om high tea's te bestellen
Klik hier om hapjes te bestellen
Klik hier om buffetten te bestellen
Klik hier om bbq's te bestellen

Wat onze klanten zeggen...

Mijn collega's en ik hadden een evenement laten organiseren door Happie Delivery . Het was goed geregeld. erg vrolijk en professioneel en de catering was overheerlijk. Ga zo door!. "

- Mevrouw . Angelus .

Super bedankt! Het bedrijfsfeest was zeer geslaagd. De gasten vonden het om nooit te vergeten. We zien jullie snel. "

- Mevrouw E. Dekker .

Ons bedrijf heeft van het weekend een Aziatisch diner bij Happie Delivery besteld. Het heeft geweldig gesmaakt! Met de service en de smaak hebben jullie onze avond gemaakt. . "

- Meneer . Alaoui .

Catering in Krommenie bestellen? Geniet van elk happie!

Als u een feestje heeft of een ander evenement wilt of moet gaan organiseren, dan horen daar natuurlijk de beste hapjes bij. Zoekt u een catering in de buurt van Krommenie, dan bent u bij Happie Delivery Catering aan het juiste adres. Voor een buffet of lunch tot borrelhapjes en zelfs bij u op locatie bezorgde cocktails kunt u zeker terecht bij deze catering in Krommenie. Lees snel verder om alle opties te bekijken en zie wat het beste bij u past.

Catering Krommenie lunch

Bij sommige evenementen is het handig om een lunch te laten verzorgen. Bij Happie Delivery Catering in Krommenie is het mogelijk om verschillende soorten lunches compleet laten verzorgen. U heeft de keuze uit broodjes, soepen, desserts of zelfs salades of een warme lunch. Vanaf tien personen kunt u alle gerechten bestellen. Door het biologisch verpakkingsmateriaal en de vele vegetarische en veganistische keuzemogelijkheden is uw lunch ook nog eens goed voor het milieu.

Catering Krommenie buffet

Wilt u toch liever een uitgebreidere maaltijd dan alleen een lunch, dan is een buffet laten bezorgen door Happie Delivery Catering in Krommenie ook een goede optie. Op onze website zijn alle arrangementen voor buffetten te vinden en ziet u wat er op het menu kan staan op uw evenement. Als u liever zelf kiest wat er geserveerd wordt, dan kunt u ook uw eigen buffet samenstellen. U weet dan zeker dat er voor iedereen iets tussen zit. Uiteraard is het bij beide opties mogelijk om een vegetarisch buffet samen te stellen.

Snel online catering bestellen

Alle catering opties zijn gemakkelijk online te bestellen. Het menu is volledig in te zien en u kunt uw bestelling helemaal naar uw smaak aanpassen. Kies wat u wilt, voor hoeveel personen en uw bestelling is klaar om te plaatsen. Bestel snel uw catering in de buurt van Krommenie en bel ons op 06 39 21 58 61.

Be Happie!