Catering Krommenie

Happie Delivery Catering
Neem contact op
Een greep uit onze klanten
Catering referentie Lufthansa
Catering referentie Rijkswaterstaat
coca logo
Catering referentie ABN AMRO
Referentie catering levering Heijmans
linkedin-logo
Onze vaste partners
So-tasty
Onze Partner Absoluta
Kies uw Catering
Lunch catering bestellen
High Tea catering bestellen
Borrelhapjes-2
Buffet bestellen
BBQ catering bestellen
partycatering bestellen
cocktails bestellen
Kies uw Catering
Lunch catering bestellen
Borrelhapjes-2
Buffet bestellen-2
BARBECUE
partycatering bestellen
Cocktails-2

Catering in Krommenie bestellen? Geniet van elk happie!

Als u een feestje heeft of een ander evenement wilt of moet gaan organiseren, dan horen daar natuurlijk de beste hapjes bij. Zoekt u een catering in de buurt van Krommenie, dan bent u bij Happie Delivery Catering aan het juiste adres. Voor een buffet of lunch tot borrelhapjes en zelfs bij u op locatie bezorgde cocktails kunt u zeker terecht bij deze catering in Krommenie. Lees snel verder om alle opties te bekijken en zie wat het beste bij u past.

Catering Krommenie lunch

Bij sommige evenementen is het handig om een lunch te laten verzorgen. Bij Happie Delivery Catering in Krommenie is het mogelijk om verschillende soorten lunches compleet laten verzorgen. U heeft de keuze uit broodjes, soepen, desserts of zelfs salades of een warme lunch. Vanaf tien personen kunt u alle gerechten bestellen. Door het biologisch verpakkingsmateriaal en de vele vegetarische en veganistische keuzemogelijkheden is uw lunch ook nog eens goed voor het milieu.

Catering Krommenie buffet

Wilt u toch liever een uitgebreidere maaltijd dan alleen een lunch, dan is een buffet laten bezorgen door Happie Delivery Catering in Krommenie ook een goede optie. Op onze website zijn alle arrangementen voor buffetten te vinden en ziet u wat er op het menu kan staan op uw evenement. Als u liever zelf kiest wat er geserveerd wordt, dan kunt u ook uw eigen buffet samenstellen. U weet dan zeker dat er voor iedereen iets tussen zit. Uiteraard is het bij beide opties mogelijk om een vegetarisch buffet samen te stellen.

Snel online catering bestellen

Alle catering opties zijn gemakkelijk online te bestellen. Het menu is volledig in te zien en u kunt uw bestelling helemaal naar uw smaak aanpassen. Kies wat u wilt, voor hoeveel personen en uw bestelling is klaar om te plaatsen. Bestel snel uw catering in de buurt van Krommenie en bel ons op 06 39 21 58 61.