Catering in Dronten

Bij Happie kunt u heel eenvoudig en snel de lekkerste producten bestellen. Wij bezorgen door heel Nederland. Wilt u het liefste een offerte op maat? Geen probleem. Binnen 24 uur heeft u deze in de mail!

Authentieke  catering

Catering regelen? Dat doe je bij Happie Delivery. Voor elk feest keuze uit een extra groot assortiment; BBQ, Hapjes, Lunch, Buffetten, High Tea's & meer....

U bent nu hier > Home > Catering in Dronten
Onze voordelen

Ook voor spoedopdrachten

Dagelijks tot 21:00 bereikbaar

Catering op maat mogelijk

Catering voor elk budget

Jaren ervaring in catering en events

Voor bedrijf en particulier

Al vele grote klanten mogen bedienen

Onze vaste klanten
Een afbeeld met logos van onze vaste klanten
Bekijk onze heerlijke catering...
ontbijt-2
Lunch-7
Hapjes-4
Hapjes-3
BUFFET-4
BBQ-4

Wat onze klanten zeggen...

Mijn vrouw en ik hadden een themafeest laten organiseren door Happie Delivery Catering. Het was goed geregeld. Het team van Happie was erg aardig en professioneel en het eten was overheerlijk. Ga zo door!. "

- Meneer B. Kramers .

Thanks dames en heren! Het feestje was zeer geslaagd. De teams waren helemaal happy. Tot de volgende keer. "

- Mevrouw E. Graaf .

Ons bedrijf heeft verleden week een Mexicaans buffet bij Happie Delivery besteld. Het was perfect! Het smaakte top! Met het eten en jullie flexibiliteit hebben jullie onze avond gemaakt. . "

- Meneer A. Amrani .

Catering in Dronten laten leveren doet heel Nederland gemakkelijk online via Happie Delivery!

Die gezellige plaats kent altijd wat te doen. Zo heeft u in deze plaats talloze festiviteiten en een gezellige nachtleven die u gedurende het jaar kunt beleven. Met zoveel leuke festiviteiten, zal het dan ook niet verbazen dat veel mensen zoekend zijn naar een online cateringbedrijf voor hun Catering in Dronten. Of u nu een zakelijk evenement organiseert of een particulier feestje viert. Voor de lekkerste maaltijden uit uw streek gaat u naar Happie.

Catering regelen voor jouw feestje of voor een bedrijfsevent, babyshower of bedrijfsevent doe je bij Happie Catering in Dronten. Via onze online bestelomgeving heeft u uw favoriete gerechten gemakkelijk geregeld. Maar welke heerlijke opties heeft Happie Delivery Catering allemaal? U kunt bij ons terecht voor heerlijke middagmaaltijden, de allerbeste borrelhapjes, de meest smakelijke buffetten en zelfs de gezelligste BBQ party's, waarbij u een doorgewinterde BBQ-kok u alles uit handen laat nemen. Van het aansteken van de BBQ tot het echte BBQ werk en als laatst weer tot het afbreken. Zowaar de vuile vaat wordt gedaan. Dat is toch super?

Catering in Dronten nodig? Welke type wordt er allemaal geleverd?

De webwinkel van Cateraar Happie Delivery staat boordevol met lekkernijen. Zo kunt u kiezen uit de volgende soorten maaltijden.

Lunch bestellen

De beste middag maaltijden laat je regelen Happie Catering in Dronten. Voor een ieder is er iets te vinden in onze webwinkel. Onze lunchpakketten bestaan uit diverse broodjes, knapperige salades, warme broodjes, of zelfs diverse powerbars. Laat indien gewenst uw lunchpakketten per persoon verpakken. Zelfs wanneer u uw lunchpakketten op meerdere adresssen wilt laten bezorgen, dan is dat geen probleem.Happie Delivery maakt alleen gebruik van biologische verpakking. Zo doen wij, net als velen, ons best voor een fijnere wereld.

High Tea 

Wilt u authentiekers dan een normale lunch, dan kan je kiezen voor een High Tea. Diverse pakketten bommetje vol met lekkere zoete en hartige snacks. Bijvoorbeeld brownies, cheesecake en smakelijke ciabattas met zalm. Te reserveren voor grote groepen of kleine bijeenkomsten. Hebben uw gasten dieetwensen? Happie Delivery houdt er absoluut rekening mee! Halal, glutenvrij, lactosevrij, het is compleet geen probleem.

Buffetten

Buffeten zijn de kracht van Happie Delivery Catering. De lekkerste Catering in Dronten ,durven wij wel te zeggen. De keuze op onze website is erg groot. U vindt van Mexicaanse maaltijden tot saladebuffetten! Tevens, kunt u geheel uw eigen gerechten laten samenstellen. Zo bepaalt u geheel zelf welke maaltijden wij op uw event leveren.

BBQ catering

Wilt u een echt zomers feestje, onder de volle zon? Zie dan onze BBQ Catering in Dronten. Dit kan u geheel door ons laten regelen. Of u nu gaat voor alleen het BBQ-pakket, of dat u ook een BBQ-Kok wilt boeken. Niets is ons te gek!Wij staan voor u klaar! Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen. De barbecues worden geleverd in heel Nederland.

Borrelhapjes bestellen

Onovertroffen en originele borrelhapjes laten bezorgen doet heel Nederland in de online winkel van Happie Delivery Catering in Dronten. Met onze vele opties zorgen wij dat iedereen z’n favoriete hapjes vindt. Van spare-ribs tot vegan hapjes en van albondigas tot fruit spiesjes. Wij hebben het allemaal! De borrelhapjes worden bezorgd in elke provincie van Nederland.

Tapas bestellen 

Houdt u van deze echte Spaanse lekkernijen? Bekijk dan eens onze tapasmenu’s. Met keuze uit meerdere menus vindt u altijd het tapas pakket dat perfect past bij uw event.

 

Uw maaltijden warm laten leveren, of toch a la "Traiteur"?

Happie Delivery Catering in Dronten kan uw producten afleveren waar, wanneer en hoe u dat wilt. Verlangt dat de catering koel bezorgd worden en dat u deze zelf op temperatuur brengt (Dus a la Traiteur!)? Dan doen wij dat! Liever dat het warm geleverd wordt? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

Wij zijn bekend op elk culinair terrein Zo hebben wij Mexicaanse, Aziatische, Amerikaanse, Spaanse en Italiaanse catering in onze arrangementen. Ook voor niet alledaagse catering zit u goed bij Happie Delivery. Foodtrucks, teppanyaki koks boeken of toch liever een Italiaanse kok inhuren met pizzaovens? Niet is ons teg gek!

 

Contact opnemen 

Een voorstel op maat

 

Wilt u graag geheel vrijblijvend een gratis voorstel ontvangen? Klik dan hierbeneden op de button! Binnen 8 uur ontvangt u van ons een voorstel die geheel naar uw wensen gemaakt is.

 

De Voordelen

  • Gratis borden en bestek in bruikleen
  • Uw keuken blijft schoon!
  • Wij leveren het buffet warm aan en wanneer wij weggaan, bent u klaar om aan te vallen!
  • Wij bereiden alles in onze keuken... Dus die van u blijft schoon!
  • U hoeft de afwas NIET te doen. Dat doen wij.

Online uw Catering in Dronten bestellen!

Happie Delivery Catering staat garant voor originele  en tongstrelende catering. Online bestellen was nimmer zo gemakkelijk. Wilt u liever catering op maat? Dan maken wij binnen eendag een offerte. Geheel gratis en vrijblijvend natuurlijk.

Be Happie!