Catering Groningen

Events organiseren en lekker eten, daar maak je ons voor wakker!

Catering bestellen? Dat doe je bij Happie Delivery Catering. Voor elke gelegenheid keuze uit een extra groot assortiment; BBQ, Hapjes, Buffetten, Lunch, High Tea's & meer....

Your favorite catering

Catering bestellen? Dat doe je bij Happie Delivery Catering. Voor elke gelegenheid keuze uit een extra groot assortiment; BBQ, Hapjes, Buffetten, Lunch, High Tea's & meer....

Team Happie Delivery

Onze voordelen
 • Ook voor spoedopdrachten
 • Dagelijks tot 21:00 bereikbaar
 • Catering op maat mogelijk
 • Catering voor elk budget
 • Jaren ervaring in catering en events
 • Voor bedrijf en particulier
 • Al vele grote klanten mogen bedienen
Onze vaste klanten
Schermafbeelding 2020-06-23 om 15.05.04
Bekijk onze heerlijke catering...
LUNCH-5
HIGH TEA-2
HAPJES
BUFFET-2
BBQ-2
PARTY CAT
COCKTAILS-3

Catering in Groningen

In Groningen is altijd wat te beleven. Een prachtige stad die internationaal bekend staat om zijn allure en als studentenstad. Het bruisende stadshart laat niks te wensen over. Wilt u het feestje naar uw huis halen of naar kantoor? Dan heeft u een heerlijke catering nodig die past bij de Groningse gezelligheid. Vind de lekkerste gerechten online en bestel super eenvoudig. Dat is de kracht van Happie Delivery Catering

Welke catering kunt u allemaal bestellen in Groningen?

 • Lunch

Een zakenlunch of gewoon omdat het kan. Het maakt niet uit wat de reden is; een lunch moet goed zijn. Het geeft je immers de energie om weer door te kunnen gaan met de dag. Bij Happie vindt u een breed assortiment aan lunchgerechten. Stel uw eigen lunch samen of kies uit eens van onze heerlijke lunchpakketten.

Borrelhapjes

De lekkerste hapjes uit Groningen! Dat kunnen we u beloven. Bij ons hoeft u niet te kiezen uit een standaard hapjes plateau waarbij u de ene helft wel lekker vindt en de andere niet. Stel uw eigen hapjes plateau geheel zelf samen. Alleen zo serveert u de favoriete gerechten van uw gasten

 • Buffet

Van Hollands stamppot buffet tot Spaanse tapas; Wij hebben het allemaal. Bij ons zit alles inbegrepen; en dat is echt uniek! Gratis borden, warmhoudspullen, bestek. Wij zetten het buffet helemaal voor u op. U hoeft helemaal niets te doen. Achteraf halen wij alles weer op. Inclusief de vuile vaat, want de afwas, die doen wij.

 • BBQ catering

Als de zon schijnt, dan krijgt iedereen trek in BBQ. Dat weet iedereen. Bestel uw BBQ bij Happie en zorg ervoor dat u zelf niet in de keuken hoeft te staan of inkopen hoeft te doen. Wilt u het liefste een echte BBQ-koning erbij huren? Geen probleem! Wij sturen ons grill-meesters graag met u mee.

 • Partycatering en meer...

Wij regelen feestjes van A tot Z. Dat zit nou eenmaal in ons bloed. Personeel, dranken, hapjes, aankleding, tafels en stoelen. You name it! Wij regelen het voor u. Bekijk onze pakketten en bestel eenvoudig.

Venue's in Groningen

De Pudding

De pudding in Groningen

Grand theatre de Pudding Is een fantastische locatie in het hartje van Groningen. Meerdere zalen bieden u een keuze, zodat u altijd de perfecte ruimte vindt voor uw event.

De Branderij

De Branderij in Groningen

De Branderij! Hartje Groningen staat een prachtige statig pand met veel allure. Binnen is deze huiselijk en warm gedecoreerd. Een perfecte locatie voor een privé feest of voor een receptie

Leukste restaurants in Groningen

De betere tijden groningen

Restaurant de betere tijden! Na de overname in 2017 door Sjoerd en Koen verschoof de keuken langzaam van Grand Café naar restaurant. De ongedwongen sfeer is gebleven, de keuken is uitdagender geworden.

Gustatio groningen

Gustatio in Groningen. De eigenaars van deze ongedwongen osteria willen de traditionele Italiaanse keuken naar voor brengen. Hier geen ingewikkelde combinaties dus, maar zelfgemaakte pasta en krachtige smaken.

Voila in Groningen

Restaurant Voila! Bij Voilà, uw (h)eerlijke restaurant in Groningen, kunt u terecht voor een diner volgens het Franse table d’hôte principe. Zij serveren een dagelijks wisselend vijfgangenmenu.