Catering Zoetermeer

Events organiseren en lekker eten, daar maak je ons voor wakker!

Catering bestellen? Dat doe je bij Happie Delivery Catering. Voor elke gelegenheid keuze uit een extra groot assortiment; BBQ, Hapjes, Buffetten, Lunch, High Tea's & meer....

Your favorite catering

Catering bestellen? Dat doe je bij Happie Delivery Catering. Voor elke gelegenheid keuze uit een extra groot assortiment; BBQ, Hapjes, Buffetten, Lunch, High Tea's & meer....

Onze voordelen
 •   Ook voor spoedopdrachten
 • Dagelijks tot 21:00 bereikbaar
 • Catering op maat mogelijk
 • Catering voor elk budget
 • Jaren ervaring in catering en events
 • Voor bedrijf en particulier
 • Al vele grote klanten mogen bedienen
Onze vaste klanten
Schermafbeelding 2020-06-23 om 15.05.04
Bekijk onze heerlijke catering...
LUNCH-5
HIGH TEA-2
HAPJES
BUFFET-2
BBQ-2
PARTY CAT
COCKTAILS-3

Catering Zoetermeer; Gemakkelijk bestellen & veel keuze!

Happie Delivery is hét platform om de juiste cateraar in Zoetermeer voor uw klus te vinden. Bruiloft, zakelijke event of een verjaardag? We hebben de beste cateraars, 'foodtrucks' en privéchefs in Zoetermeer gevonden en hebben ze hier verzameld. Met enkele klikken op de muis heeft u uw catering geregeld. Vraag direct een offerte aan bij meerdere cateraars of neem rechtstreeks contact op.

 

Over Happie Delivery Catering in Zoetermeer

Geweldige catering; fingerfood, warme en koude buffetten, zakenlunches en fine dining. Direct online boeken en al je cateringbehoeften plannen met behulp van de kalender? Dan kan heel gemakkelijk in onze online webshop! We willen u de controle geven over uw bestellingen en snel en eenvoudig boekingen laten maken. Wij zijn uw cateringassistent!

De, door ons geselecteerde, Zoetermeerse cateraars hebben een breed scala aan aanbiedingen voor u klaar; Van creatieve eigentijdse ideeën en presentaties tot traditionele gerechten. Uiteraard wordt er ook rekening gehouden met individuele wensen, bijvoorbeeld als u een themafeest voor uw medewerkers wilt organiseren of een bijzonder luxe feest voor uw klanten of zakenpartners.

 

Wat leveren onze traiteurs en cateraars allemaal in Zoetermeer?

Met aandacht voor detail zetten wij de lekkerste gerechten bij u thuis op tafel! Een groot assortiment zorgt voor veel kiesplezier. Van hapjes tot cocktails en van een Hollandse pot tot een geheel verzorgde BBQ

 

 • Borrelhapjes
 • Lunch
 • Buffet
 • BBQ catering
 • Cocktail
 • Partycatering en nog veel meer

 

De catering wordt helemaal tot in de puntjes verzorgd. U krijgt alles netjes verpakt en perfect op temperatuur binnen op het door u gewenst adres in Zoetermeer. Buffetten plaatsen wij zelf helemaal voor u inclusief alle warmhoudspulllen, borden en bestek. Heeft u servies van ons in bruikleen? Dan halen wij het weer op en doen de afwas!

Venue's in Zoetermeer

De Dekker

dekker-zoetermeer-vergaderen-1200x800

De Dekker in Zoetermeer is een indrukwekkend icoon van bekendheid in Zoetermeer. Deze prachtige locatie beschikt over wel 10 zalen met elk haar eigen uitstraling. Ideaal voor zakelijke bijeenkomsten en besloten feesten en partijen.

Het wapen van Zoetermeer

Wapen van Zoetermeer

Het Wapen van Zoetermeer; Een adembenemende locatie met meerdere zalen. Multifunctioneel inzetbaar en van alle gemakken voorzien. Ook prachtige buitenterreinen beschikbaar voor uw event!