Catering Enschede

Events organiseren en lekker eten, daar maak je ons voor wakker!

Catering bestellen? Dat doe je bij Happie Delivery Catering. Voor elke gelegenheid keuze uit een extra groot assortiment; BBQ, Hapjes, Buffetten, Lunch, High Tea's & meer....

Your favorite catering

Catering bestellen? Dat doe je bij Happie Delivery Catering. Voor elke gelegenheid keuze uit een extra groot assortiment; BBQ, Hapjes, Buffetten, Lunch, High Tea's & meer....

Onze voordelen
  •   Ook voor spoedopdrachten
  • Dagelijks tot 21:00 bereikbaar
  • Catering op maat mogelijk
  • Catering voor elk budget
  • Jaren ervaring in catering en events
  • Voor bedrijf en particulier
  • Al vele grote klanten mogen bedienen
Onze vaste klanten
Een afbeeld met logos van onze vaste klanten
Bekijk onze heerlijke catering...
Klik hier om door te gaan naar de pagina met lunch catering
Klik hier om high tea's te bestellen
Klik hier om hapjes te bestellen
Klik hier om buffetten te bestellen
Klik hier om bbq's te bestellen

Wat onze klanten zeggen...

Mijn collega's en ik hadden een evenement laten organiseren door Happie Delivery Catering. Ze hadden het goed georganiseerd. zeer vrolijk en kundig en het diner was erg lekker. Ga zo door!. "

- Meneer K. Angelus .

Merci! De bedrijfsborrel was fantastisch. De teams waren helemaal happy. We zien jullie snel. "

- Mevrouw R. Bos .

Ik had van de week een Mexicaans menu bij jullie besteld. Het heeft geweldig gesmaakt! Met de en de service hebben jullie jullie zelf overtroffen. . "

- Mevrouw A. Ben Saleh .

Catering Enschede

Enschede, de prachtige stad in Overijssel, laat niet veel te wensen over. Een architectonisch hoogstandje die uitblinkt van geschiedenis. Er is gelukkig altijd wat te beleven. Veel ondernemers die hier hun dromen na jagen en een bevolking die van bourgondisch genieten houdt. Daarom is er in Enschede ook altijd wat te doen. De leukste evenementen en feestjes van Overijssel vind je hier. Maar wat maakt deze evenementen nou zo fantastisch? Juist! De catering van Happie Delivery. Wanneer u catering nodig heeft in Enschede, dan gaat u naar Happie Delivery!

 

Welke catering kan ik bestellen in Enschede?

Lunch

De lunch is een van de belangrijkste maaltijden van de dag. Hierdoor zit je zometeen weer boordevol met energie en kan je er weer tegenaan. Daarom bestellen bijvoorbeeld bedrijven hun lunch graag via Happie Delivery! Wij regelen de lekkerste lunchpakketten voor een meeting of voor een gezellige middag.

Borrelhapjes

Binnenkort een feestje in Enschede te vieren? Maak van uw feest een waar festijn dat niet te vergeten is, met onze zalige hapjes. Ons assortiment laat niets te wensen over. Wij hebben ongelofelijk veel keuze in ons assortiment hapjes. En! U kunt nu heel eenvoudig en snel bestellen.

Buffet

U kunt bij ons terecht voor uw favoriete buffetten. Of u nu opzoek bent naar een exotische Mexicaans buffet, een uniek "Build your own" burger buffet of de allemansvriend, het Italiaans buffet. U vindt hier altijd het buffet dat naadloos aansluit op uw wensen en die van uw gasten. Borden, bestek, gerei en warmhoud apparatuur worden allemaal gratis meegeleverd in bruikleen. Het buffet wordt zelf helemaal voor u op gezet. U hoeft helemaal niets te doen. Zelf de afwas niet!

BBQ

De lekkerste BBQ's van Enschede laat je regelen via Happie Delivery. U heeft de keuze uit heerlijke BBQ pakketten, met elke een eigen stijl. Griekse gerechtjes of toch liever vis op de grill? Happie levert het allemaal. U kunt er ook voor kiezen om de gehele BBQ uit handen te geven. Onze fantastische BBQ kok(s) komen dan bij u op locatie, zetten de BBQ voor u op en grillen alle gerechtjes tot in perfectie. Op het einde van de avond wordt alles weer meegenomen en heeft u dus nergens meer omkijken naar. Wel zo makkelijk!

Partycatering en Cocktails

De organisatie van een bijeenkomst of evenementen kan best veel voeten in de aarde hebben. Wilt u hulp hierbij? Dan regelen wij dit graag voor u. Het meubilair, dranken, hapjes, personeel, noem maar op. Daarnaast is het erg scherp geprijsd als u uw partycatering via Happie Delivery laat regelen. Wilt u uw event uitbreiden met zalig cocktails? Dan hebben wij een uniek concept! Laat uw cocktails vers door ons bereiden en wij leveren deze af bij u op locatie. Daarmee maak je echt de blits.

 

Be Happie!