fbpx

Catering Assendelft

Catering Assendelft

Zoekt u catering in Assendelft? Dan zit u goed. Bij Happie Delivery vindt je al je benodigde catering voor een bruiloft, feest, bijeenkomst of meeting. Van heerlijke kleine hapjes tot een volledig dinerbuffet aangevuld met de meest lekkere desserts. Het kan niet gek genoeg 🙂

Broodjes Catering Assendelft

Uw lunch catering thuisbezorgd in Assendelft? Dat kan bij ons. Lekker warm en knapperige broodjes op je bord. Dat is nog eens heerlijk lunchen of ontbijten. Breid je lunch uit met super verse salades en soepen. Zo stel jij bij Happie Delivery geheel jouw eigen lunch samen. Wilt een beetje hulp daarbij? U kan ons altijd bellen, voor grote en voor kleine orders. Heb je geen zin om tussen al dat lekkers een keuze te maken? Bekijk dan onze vaste lunch pakketten.

Buffet Bestellen Assendelft

Wilt u weten welke buffet wij te bieden hebben in Assendelft? Nou, bij ons kunt u kiezen uit voorgestelde buffetten of juist uit een buffet die u geheel naar eigen smaak kunt samen stellen. Ons assortiment is groot en eigenlijk is alles mogelijk. Staat het niet op de site, maar u heeft toch een specifieke wens. Geen probleem. Neem contact op met onze eventmanager Bert en hij doet zijn uiterste best voor u. Heeft u uw ideale buffet kunnen vinden? Dan gaan wij voor u aan de slag. Wij brengen het op het door u gekozen tijdstip en stallen het buffet helemaal voor uw uit. Naderhand komen wij terug om de vuile vaat op te halen en doen de afwas bij ons op locatie. Bent u bang dat u zelf niet voldoende glaswerk, borden of bestek heeft? Don't worry, die kan u gewoon bij ons huren.

BBQ Catering Assendelft

Bent u geïnteresseerd in een volledige BBQ catering of een vlees pakket, dan heten wij u welkom bij Happie. Kies uw BBQ pakket uit uit ons assortiment of stel hem geheel zelf samen. U kunt kiezen uit heerlijke vlees- en viswaren, sauzen, soepen en bijgerechten. Heeft u een bedrijfsuitje, feestje of gewoon een avondje "omdat het kan"? Dan kunt u ook kiezen voor onze volledige BBQ service. Wij komen met al het lekkernij, zetten de BBQ op, onze koks bezorgen u en uw gasten een heerlijke avond, wij ruimen alles weer op en doen de afwas! Geïnteresseerd? Neem contact op met onze eventmanager en hij helpt u graag verder.

Party en Borrelhapjes Assendelft

Bij elke bijeenkomst passen hapjes. Of het nou een feest is, zakelijke bijeenkomst, vergadering, of condoleance. Hapjes tussendoor doen het altijd goed. Wilt u de bittergarnituur die het bij iedereen goed doet? Of wilt u liever wat luxere hapjes. Bij ons kunt u kiezen uit voorgestelde pakketten of de borrelgarnituur geheel elf samenstellen. Heeft u creatieve ideeën? Maar ze staan niet op de site? Waarschijnlijk zijn u wensen toch mogelijk. Neem contact met onze eventmanager en hij helpt u graag.

  • Van party-hapje tot volledig feest!
  • Ambachtelijke catering
  • Wij hebben Vegan en Vega experts in dienst
  • Stel uw eigen catering samen
  • bereikbaar van 09:00 tot 20:00
  • 7 dagen per week