Catering Assendelft

Events organiseren en lekker eten, daar maak je ons voor wakker!

Catering bestellen? Dat doe je bij Happie Delivery Catering. Voor elke gelegenheid keuze uit een extra groot assortiment; BBQ, Hapjes, Buffetten, Lunch, High Tea's & meer....

Your favorite catering

Catering bestellen? Dat doe je bij Happie Delivery Catering. Voor elke gelegenheid keuze uit een extra groot assortiment; BBQ, Hapjes, Buffetten, Lunch, High Tea's & meer....

Onze voordelen
  •   Ook voor spoedopdrachten
  • Dagelijks tot 21:00 bereikbaar
  • Catering op maat mogelijk
  • Catering voor elk budget
  • Jaren ervaring in catering en events
  • Voor bedrijf en particulier
  • Al vele grote klanten mogen bedienen
Onze vaste klanten
Een afbeeld met logos van onze vaste klanten
Bekijk onze heerlijke catering...
Klik hier om door te gaan naar de pagina met lunch catering
Klik hier om high tea's te bestellen
Klik hier om hapjes te bestellen
Klik hier om buffetten te bestellen
Klik hier om bbq's te bestellen

Wat onze klanten zeggen...

Mijn collega's en ik hebben een themafeest geregeld via Happie Delivery Catering. Het was prima georganiseerd. erg vrolijk en professioneel en de catering was overheerlijk. Ga zo door!. "

- Meneer B. Roedes .

Heel erg bedankt! De bedrijfsborrel was geweldig. De studenten vonden het te smakelijk voor woorden. We zien jullie snel. "

- Meneer U. Jacobs .

Onze school had van het weekend een Aziatisch buffet bij jullie besteld. Het was top! Met de snelheid en de services hebben jullie onze gasten in de watten gelegd. . "

- Mevrouw D. El Morabet .

Alle soorten catering in Assendelft bij Happie Delivery

Bij Happie Delivery Catering kunt u allerlei soorten catering in Assendelft laten bezorgen. Van lunch tot een gehele BBQ, uw evenement wordt perfect door lekker eten. Ook desserts en zelfs cocktails kunnen worden bezorgd. U kunt het hele menu samenstellen zodat er voor iedereen iets tussen zit. Wilt u liever gaan voor gemak? Dan kunt u natuurlijk ook kiezen uit verschillende arrangementen. Wacht niet langer en bestel snel uw catering in de buurt van Assendelft.

Van lunch tot BBQ catering bestellen in Assendelft

Een lunch laten bezorgen tijdens een evenement is natuurlijk lekker gemakkelijk. Kies uit verschillende soorten salades, broodjes en soepen om zo de perfecte lunch samen te stellen. Ook voor het avondeten is er genoeg keus. Zo kunt u bijvoorbeeld een buffet samenstellen. Is het mooi weer? Dan is ook een BBQ een fantastische optie. U kunt zowel een pakket bestellen als de BBQ helemaal zelf samenstellen. U hoeft zelf niet eens achter de BBQ te gaan staan. Een echte BBQ kok is zo besteld bij Happie Delivery Catering in Assendelft.

Drankjes laten bezorgen

Bij een goed feestje horen natuurlijk de lekkerste drankjes voor de gasten. Zelf maakt u wellicht niet de beste cocktails of heeft u er tijdens het feestje geen tijd voor. Daarom kunt u bij Happie Delivery Catering ook cocktails laten bezorgen. We hebben een hele lijst met de lekkerste cocktails. Als u niet van alcohol houdt kunt u alcoholvrije cocktails bestellen. Alles wordt vers bereid en dat is zeker te proeven. In het menu van elke soort catering kunt u gemakkelijk bestellen. Kies wat u wilt laten bezorgen, kies het aantal personen en daarna kunt u door naar de winkelwagen. Kies voor gemak en laat de catering voor uw volgende feestje bezorgen door Happie Delivery Catering in Assendelft. Bel vandaag nog naar 06 39 21 58 61.

Be Happie!