Alle soorten catering in Assendelft bij Happie Delivery

Bij Happie Delivery Catering kunt u allerlei soorten catering in Assendelft laten bezorgen. Van lunch tot een gehele BBQ, uw evenement wordt perfect door lekker eten. Ook desserts en zelfs cocktails kunnen worden bezorgd. U kunt het hele menu samenstellen zodat er voor iedereen iets tussen zit. Wilt u liever gaan voor gemak? Dan kunt u natuurlijk ook kiezen uit verschillende arrangementen. Wacht niet langer en bestel snel uw catering in de buurt van Assendelft.

Van lunch tot BBQ catering bestellen in Assendelft

Een lunch laten bezorgen tijdens een evenement is natuurlijk lekker gemakkelijk. Kies uit verschillende soorten salades, broodjes en soepen om zo de perfecte lunch samen te stellen. Ook voor het avondeten is er genoeg keus. Zo kunt u bijvoorbeeld een buffet samenstellen. Is het mooi weer? Dan is ook een BBQ een fantastische optie. U kunt zowel een pakket bestellen als de BBQ helemaal zelf samenstellen. U hoeft zelf niet eens achter de BBQ te gaan staan. Een echte BBQ kok is zo besteld bij Happie Delivery Catering in Assendelft.

Catering Assendelft

Drankjes laten bezorgen

Bij een goed feestje horen natuurlijk de lekkerste drankjes voor de gasten. Zelf maakt u wellicht niet de beste cocktails of heeft u er tijdens het feestje geen tijd voor. Daarom kunt u bij Happie Delivery Catering ook cocktails laten bezorgen. We hebben een hele lijst met de lekkerste cocktails. Als u niet van alcohol houdt kunt u alcoholvrije cocktails bestellen. Alles wordt vers bereid en dat is zeker te proeven. In het menu van elke soort catering kunt u gemakkelijk bestellen. Kies wat u wilt laten bezorgen, kies het aantal personen en daarna kunt u door naar de winkelwagen. Kies voor gemak en laat de catering voor uw volgende feestje bezorgen door Happie Delivery Catering in Assendelft. Bel vandaag nog naar 06 39 21 58 61.

Heerlijke hapjes met een zanddeeg bodem besteld in Almere

Contactinformatie

Sluispolderweg 11A21
1505HJ Zaandam
Nederland

E-mail: info@happiedelivery.nl