Catering Den Haag

Events organiseren en lekker eten, daar maak je ons voor wakker!

Catering bestellen? Dat doe je bij Happie Delivery Catering. Voor elke gelegenheid keuze uit een extra groot assortiment; BBQ, Hapjes, Buffetten, Lunch, High Tea's & meer....

Your favorite catering

Catering bestellen? Dat doe je bij Happie Delivery Catering. Voor elke gelegenheid keuze uit een extra groot assortiment; BBQ, Hapjes, Buffetten, Lunch, High Tea's & meer....

Onze voordelen
  •   Ook voor spoedopdrachten
  • Dagelijks tot 21:00 bereikbaar
  • Catering op maat mogelijk
  • Catering voor elk budget
  • Jaren ervaring in catering en events
  • Voor bedrijf en particulier
  • Al vele grote klanten mogen bedienen
Onze vaste klanten
Een afbeeld met logos van onze vaste klanten
Bekijk onze heerlijke catering...
Klik hier om door te gaan naar de pagina met lunch catering
Klik hier om high tea's te bestellen
Klik hier om hapjes te bestellen
Klik hier om buffetten te bestellen
Klik hier om bbq's te bestellen

Wat onze klanten zeggen...

Mijn collega's en ik hadden een BBQ-party laten organiseren door Happie Delivery Catering. Het was top georganiseerd. Het personeel was zeer enthousiast en kundig en het diner was zalig. Ga zo door!. "

- Mevrouw C. Verstheen .

Merci! Het evenement was geweldig. De gasten vonden het enorm leuk. Tot volgend jaar. "

- Meneer Y. Graaf .

Ik heeft afgelopen week een Italiaans menu bij jullie besteld. Het heeft geweldig gesmaakt! Met de en de service hebben jullie een waar feest neergezet. . "

- Mevrouw . Idrissi .

Catering in Den Haag

De lekkerste catering van Den Haag vindt u hier; in de online webshop van cateraar Happie Delivery. Voor elke gelegenheid bieden wij de meest zalige gerechten die u maar wenst. Boeken voor een particulier feestje als een bruiloft, verjaardag of jubileum is geen probleem. Ook de zakelijke klant kan natuurlijk bij ons terecht voor hun catering. Dagelijks de lunch verzorgen of toch het organiseren van een kerstborrel. Wij doen het allemaal.

 

Catering op maat of online bestellen

Bij ons kunt u op 2 manieren bestelen. Heel eenvoudig kunt u de lekkerste catering laten bezorgen door uw bestelling te plaatsen in onze webshop. Met een paar klikken op de knop staan alle gerechten in uw winkelwagen en bent u klaar om de chackout te doorlopen. Hier kiest u hoe laat u wilt dat de gerechten worden geleverd en kunt u uw gewenste betaal methode kiezen. Kies uit; IDEAL, pinnen bij de bezorging of betaling per factuur (alleen beschikbaar voor bedrijven)

U kunt ook gaan voor een catering op maat. Neem contact met ons op om uw wensen door te geven. Dit kan via de telefoon, via e-mail, hieronder via de chat of via ons contactformulier. Wij sturen u binnen 24 uur een voorstel dat naadloos aansluit ook uw wensen.

Welk assortiment catering bieden wij in Den Haag?

Happie Delivery biedt u de lekkerste lunchpakketten, borrelhapjes, buffetten, BBQ catering, partycatering en meer, veel meer.... U kunt ons ruime assortiment catering bekijken in onze webshop.Heeft u vragen over het assortiment, bent u benieuwd waar wij precies leveren of wilt u weten of wij nog beschikbaarheid hebben? Bekijk dan eens onze F.A.Q., Hier vindt u antwoord op al uw vragen.

Venue's in Den Haag

Deltahotel

Den Haag catering Delta hotel

Het decor van het Delta Hotel in Den haag maakt van elke gebeurtenis een beleving.Heb je iets te vieren dan zoek je voor die gelegenheid een bijzondere setting met een vleugje avontuur. Of het nu gaat om samenzijn met een klein gezelschap, een uitgebreid verjaardagsfeest of je huwelijksdag. Het indrukwekkende decor van de dynamische Nieuwe Maas maakt van elke gebeurtenis een beleving.

De Meel Fabriek

Den Haag catering De Meelfabriek

Brasserie Meelfabriek Zijlstroom is gevestigd in een oude meelfabriek uit 1916. Een industriële locatie met moderne inrichting en prachtige tuin aan het water. Huur de complete brasserie af voor jouw evenement of alleen het Tuinhuisje met eigen terras, de intieme Meelzolder voor een meeting of de kookstudio voor een teamuitje

Be Happie!