Catering Almere is kiezen voor gemak en kwaliteit

Binnenkort een feestje te vieren in Almere? Kies voor Happie Delivery Catering! Zo maakt u het organiseren van een event weer leuk. Want wanneer u aan de slag moet om eten en drinken te regelen voor tientallen personen, dan kunt u al snel stress krijgen. Catering regelen is namelijk veel werk. Neem dat maar van ons aan. Daarnaast wilt u zelf ook genieten van het feest en niet alleen maar aan het werk zijn. Kiest u voor deze cateraar in Almere, dan weet u zeker dat u zich geen zorgen hoeft te maken over het eten en drinken. Dat regelen wij namelijk graag voor u, zodat u weer gast op uw eigen feest kunt zijn.

 

Happie Delivery heeft jaren ervaring met catering en evenementen in Almere.

Standaardcatering voldoet nooit aan de eisen. Zeker tegenwoordig niet meer. Wanneer u zeker wilt weten dat het eten en drinken goed geregeld is én aan de eisen van alle gasten voldoet, dan schakelt u ons in. Wij hebben de ervaring om alle wensen en eisen te vertalen naar een geweldige lunch, diner of een barbecue waar iedereen heerlijk te eten heeft. Vertel ons wat u nodig heeft en wij zorgen ervoor dat het succesvol uitgevoerd wordt door onze professionele koks. Een cocktails tussendoor? Geen probleem! Wij creëren op dagelijkse basis speciale menu's voor onze klanten uit Almere. Wilt u ook zo'n speciaal menu, dat precies aan uw wensen voldoet? Neem snel contact met ons op.

Wilt u catering bestellen in Almere? Wacht niet te lang!

U wilt natuurlijk wel zeker weten dat de catering Almere op tijd geregeld is. Enerzijds omdat u dan alvast een streepje kunt zetten en dit aanzienlijk scheelt op de stress. Anderzijds omdat het in Almere erg druk is met evenementen en wij doorgaans een aantal weken van te voren al vol zitten. Wij moeten immers wel van u weten wat u precies wilt.

Wij bieden veelzijdige standaardopties aan in Almere, die u kunt kiezen als basis. Vervolgens kunt u zelf uitbreidingen erbij zoeken. U kunt uiteraard ook alles naar wens laten maken. Handig wanneer u veel kritische eters aan tafel krijgt of wanneer u een thematisch feest wilt houden. Wij hebben de meest creatieve verzoeken gehad en kunnen daar bijzonder creatief mee omgaan. Op die manier kunnen we in Almere altijd leveren wat u zoekt en vaak nog binnen uw budget ook.

Ook als u opzoek bent naar catering in Amsterdam, de lekkerste borrelhapjes in Zaandam, Unieke BBQ catering in Haarlem of gewoon een goede cateraar in Alkmaar, wij leveren door geheel noord-holland.

Welk type catering kunt u in Almere bestellen bij Happie Delivery?

U kunt bij de catering Almere terecht voor diners, lunches, barbecuepakketten en cocktails – en alles wat er tussenin valt natuurlijk. Op zoek naar eten en/of drinken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Behoefte aan en vergaderlunch dan kunnen wij u adviseren om een een kijkje te nemen bij onze lunchpakketten. Of kies uw broodjes en stel uw lunch geheel zelf samen. Heeft u een feestje of een andere gezellige bijeenkomst? Dan gaat u waarschijnlijk voor de borrelhapjes of een buffet. Met keuze uit verschillende plateau's of losse hapjes kunt u uw gasten heerlijke, door deze zalige borrelhapjes te bestellen. Toch liever een buffet bestellen? U kan bij Happie kiezen uit een reuze assortiment. Italiaans, Spaanse tapas, of toch liever een stamppottenbuffet? Bij Happie schiet u altijd raak. Zelfs als u uw buffet a la traiteur wilt bestellen, zodat u deze later zelf kan serveren is dat mogelijk. Bekijk bijvoorbeeld eens onze high tea catering. Ideaal voor een gezellig middag!

Kan ik als zakelijke klant in Almere ook een bestelling plaatsen bij Happie Delivery?

Jazeker! Wij leveren zijn de huisleverancier van catering aan bedrijven, maar leveren ook veel catering aan particulieren. Wij hebben veel ervaring met zakelijke afnemers in Almere. Denk bijvoorbeeld aan een zakelijke lunch voor uw personeel of een compleet aangeklede catering voor een bijeenkomst of vergadering waar mogelijke nieuwe partners aanwezig zullen zijn.

Het grote voordeel: u krijgt een correcte bon die direct de administratie in kan en u heeft de handen vrij op het moment dat u optimaal kunt aansturen, netwerken en zelf kunt eten natuurlijk. Moet het echt alcoholvrij zijn omdat het zakelijk is? Geen issue, dat kunt u ook gewoon aangeven!

Aan de slag met uw catering

Of u nou op zoek bent naar een zakelijk diner of een lunch, of juist een etentje met vrienden of familie wilt doen: kwalitatief en betaalbaar eten zijn een sterk uitgangspunt om er een echt succes van te maken. Wilt u dat wij uw catering in Almere voor onze rekening nemen? Neem dan vandaag nog contact met ons op en bel naar 06 39 21 58 61. Weet u niet zo goed wat u nodig heeft? Dan hebben we een eventmanager die graag samen met u de mogelijkheden doorneemt. Daar wordt het nog een stuk makkelijker van!

  • Van party-hapje tot volledig feest!
  • Ambachtelijke catering
  • Wij hebben Vegan en Vega experts in dienst
  • Stel uw eigen catering samen
  • bereikbaar van 09:00 tot 21:00
  • 7 dagen per week
  • Bestelt u vaker als bedrijf? Betaal dan op maand factuur.
  • Meer dan 15 jaar ervaring met eigen restaurants en evenemtentlocaties