Catering In Almere Bestellen

Bestel snel online

De lekkerste gerechten en menu’s die u in een handomdraai kunt bestellen. Keuze uit ontbijt, lunches, hapjes, BBQ’s, Diners, Desserts en nog veel…. veel meer Catering In Almere.

Volledige Events

Uw event van A to Z geregeld!  Fine Dining, Foodtrucks, Grazing Table’s, Walking Dinner of foodboxxen bijvoorbeeld. Alles gemaakt met passie, verse producten and a lot of love!

Voorbeelden uit ons assortiment

Happie Delivery: Jouw Keuze voor Catering in Almere, en met Goede Reden!

Bij Happie Delivery houden we van eten (duh!). Maar wat we nog meer liefhebben, is het serveren van dat eten op jouw unieke evenementen in Almere. Of je nou je oma’s verjaardag viert, je kantoorbuddies trakteert op een verfrissende BBQ of een chic diner organiseert voor de buurt – wij hebben je rug. En niet alleen dat, wij brengen de rugsteun, de zijsteun, de boven- en de ondersteun!

Maak indruk met Onze Hapjes en Buffetten

Iedereen houdt van hapjes, toch? Nou, onze hapjes zijn niet alleen hap-snap gerechten, maar kleine pakketjes van vreugde, zorgvuldig samengesteld door onze toegewijde chefs in Almere. En onze buffetten? Die zijn even spectaculair als een vuurwerkshow op nieuwjaarsavond. De variëteit, de smaak, de presentatie – we hebben het allemaal!

Meer dan een Cateraar, We zijn Jouw Culinaire Sidekick

Als een superheld die de dag redt, duikt Happie Delivery op bij jouw events in Almere, gewapend met de lekkerste lekkernijen. Maar we zijn niet zomaar een cateraar. We zijn je traiteur, je culinaire partner in crime. Van het plannen van het menu tot het opruimen na het feest, wij zorgen ervoor.

Van BBQ tot Ontbijt: Wij Hebben het Allemaal

Houd je van de geur van gegrild vlees en knapperige groenten op een zomerse dag? Onze BBQ-catering in Almere is precies wat je nodig hebt. En als je denkt dat ontbijt de belangrijkste maaltijd van de dag is, hebben we een ontbijtcatering die je smaakpapillen ‘s ochtends zal doen dansen!

Catering Almere: Voor Evenementen die er Echt Toe Doen

Bij Happie Delivery weten we dat de beste evenementen die zijn waar mensen zich verbonden voelen, zich vermaken en natuurlijk, zichzelf volproppen met heerlijk eten. Daarom doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat jouw evenement een knaller wordt. Want bij ons gaat het niet alleen om het eten, het gaat om de ervaring.

Stap aan Boord van de Happie Delivery Trein

Zo, wat is de volgende halte op jouw evenementenagenda in Almere? Een verjaardag? Een bedrijfsevenement? Of misschien gewoon een diner met vrienden? Wat het ook is, Happie Delivery is hier om het om te toveren in een culinair spektakel. Kies voor de beste catering in Almere. Kies voor Happie Delivery. Je smaakpapillen zullen je dankbaar zijn!