Catering in Almere is kiezen voor gemak en kwaliteit

Catering in Almere is de manier om het organiseren van een feest weer leuk te maken. Want wanneer u aan de slag moet om eten en drinken te regelen voor tientallen personen, dan kunt u al snel de kriebels krijgen. Het is veel werk en juist ook nog eens werk dat verricht moet worden op een tijd waarop u eigenlijk op het feest wilt zijn en met de gasten wilt praten. Kiest u voor catering in Almere, dan weet u zeker dat u zich geen zorgen hoeft te maken over het eten en drinken. Dat regelen wij namelijk graag voor u, zodat u weer gast op uw eigen feest kunt zijn.

Met onze catering in Almere is de ervaring zichtbaar

Standaardcatering voldoet nooit aan de eisen. Zeker tegenwoordig niet meer. Wanneer u zeker wilt weten dat het eten en drinken goed geregeld is én aan de eisen van alle gasten voldoet, dan schakelt u ons in. Wij hebben de ervaring om alle wensen en eisen te vertalen naar een geweldige lunch, diner of een barbecue waar iedereen heerlijk te eten heeft. Vertel ons wat u nodig heeft en wij zorgen ervoor dat het succesvol uitgevoerd wordt door onze professionele koks. En cocktails tussendoor? Die regelt u ook gewoon bij de catering in Almere.

Wacht niet te lang!

U wilt natuurlijk wel zeker weten dat de catering in Almere op tijd geregeld is. Enerzijds omdat u dan alvast een streepje kunt zetten en dit aanzienlijk scheelt op de stress. Anderzijds omdat er nog veel geregeld moet worden en de catering ook nog binnen een minuut rond is. Wij moeten immers wel van u weten wat u precies wilt.

Wij bieden veelzijdige standaardopties aan die u kunt kiezen als basis. Vervolgens kunt u zelf uitbreidingen erbij zoeken. U kunt uiteraard ook alles naar wens laten maken. Handig wanneer u veel kritische eters aan tafel krijgt of wanneer u een thematisch feest wilt houden. Wij hebben de meest vreemde verzoeken gehad en kunnen daar bijzonder creatief mee omgaan. Op die manier kunnen we altijd leveren wat u zoekt en vaak nog binnen uw budget ook.

U kunt bij de catering in Almere terecht voor diners, lunches, barbecuepakketten en cocktails – en alles wat er tussenin valt natuurlijk. Op zoek naar eten en/of drinken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Kan ik als zakelijke klant ook een bestelling plaatsen bij catering in Almere?

Jazeker! Wij hebben veel ervaring met zakelijke afnemers in Almere. Denk bijvoorbeeld aan een zakelijke lunch voor uw personeel of een compleet aangeklede catering voor een bijeenkomst of vergadering waar mogelijke nieuwe partners aanwezig zullen zijn.

Het grote voordeel: u krijgt een correcte bon die direct de administratie in kan en u heeft de handen vrij op het moment dat u optimaal kunt aansturen, netwerken en zelf kunt eten natuurlijk. Moet het echt alcoholvrij zijn omdat het zakelijk is? Geen issue, dat kunt u ook gewoon aangeven!

Aan de slag met uw catering

Of u nou op zoek bent naar een zakelijk diner of een lunch, of juist een etentje met vrienden of familie wilt doen: kwalitatief en betaalbaar eten zijn een sterk uitgangspunt om er een echt succes van te maken. Wilt u dat wij uw catering in Almere voor onze rekening nemen? Neem dan vandaag nog contact met ons op en bel naar 06 39 21 58 61. Weet u niet zo goed wat u nodig heeft? Dan hebben we een eventmanager die graag samen met u de mogelijkheden doorneemt. Daar wordt het nog een stuk makkelijker van!

Contactinformatie

Sluispolderweg 11A21
1505HJ Zaandam
Nederland

E-mail: info@happiedelivery.nl