Catering Oostzaan

Events organiseren en lekker eten, daar maak je ons voor wakker!

Catering bestellen? Dat doe je bij Happie Delivery Catering. Voor elke gelegenheid keuze uit een extra groot assortiment; BBQ, Hapjes, Buffetten, Lunch, High Tea's & meer....

Your favorite catering

Catering bestellen? Dat doe je bij Happie Delivery Catering. Voor elke gelegenheid keuze uit een extra groot assortiment; BBQ, Hapjes, Buffetten, Lunch, High Tea's & meer....

Onze voordelen
  •   Ook voor spoedopdrachten
  • Dagelijks tot 21:00 bereikbaar
  • Catering op maat mogelijk
  • Catering voor elk budget
  • Jaren ervaring in catering en events
  • Voor bedrijf en particulier
  • Al vele grote klanten mogen bedienen
Onze vaste klanten
Schermafbeelding 2020-06-23 om 15.05.04
Bekijk onze heerlijke catering...
LUNCH-5
HIGH TEA-2
HAPJES
BUFFET-2
BBQ-2
PARTY CAT
COCKTAILS-3

Catering in Oostzaan

Met catering in Oostzaan weet u altijd zeker dat u het juiste eten en drinken aan kunt bieden aan uw gasten. Ongeacht of het een zakelijke bijeenkomst is, een barbecue of juist een besloten feest met alleen genodigden. Met de catering in Oostzaan van Happie Delivery weet u altijd zeker dat u kwaliteit op tafel zet. Onze jarenlange ervaring is uw stok achter de deur. Kunt u zich herinneren wanneer u voor het laatst gast was op uw eigen feest? Met catering in Oostzaan is het gewoon mogelijk. Zelfs wanneer het gaat om een personeelsfeest of een enorme barbecue met meer dan 100 personen die honger hebben.

 

Welke catering in Oostzaan kan ik allemaal bestellen?

Happie Delivery in Oostzaan heeft een enorm ruim assortiment aan diverse catering mogelijkheden. Hieronder ziet u enkele voorbeelden. Staat uw wens er niet tussen? Neem gerust contact op!

 

Lunch en High Tea catering in Oostzaan

Gezellig met vrienden, vriendinnen genieten van een heerlijke lunch catering of high tea in Oostzaan dan doet je met de lunchpakketten van Happie Delivery. Ook staat er in ons assortiment een aanbod heerlijke high tea's. Bent u als bedrijf opzoek naar een heerlijke bedrijfslunch? Bekijk dan eens deze pagina.

 

Borrelhapjes bestellen in Oostzaan

Van luxe canapés tot budget borrelhapjes, van warm snacks tot koude bites en van kleine hapjes tot een heel plateau. Alles wat u maar wenst qua borrelhapjes voor uw bijeenkomst vindt u Bij Happie Delivery in Oostzaan en bestelt u met het grootste gemak.

 

Buffet bestellen in Oostzaan

Wilt u op uw bijeenkomst uw gasten verwennen met een lekker diner? Denk dan eens aan een van de heerlijke buffetten van Happie Delivery in Oostzaan. Een Mexicaans buffet, Spaanse tapas of een Italiaans pasta buffet en veel, veel meer. Wij zetten de hele buffet catering voor u op en warm. Als wij weglopen staat alles klaar en bent u klaar om aan te vallen. Achteraf nemen wij alles weer mee en blijft u niet zitten met de vaat

 

BBQ catering in Oostzaan

Een BBQ werkt natuurlijk sfeerverhogend op elke bijeenkomst. Dat weten wij, dat weet u, dat weet iedereen. Bij Happie Delivery regelt u uw BBQ catering in Oostzaan moeiteloos. Kunt kunt kiezen voor onze vlees, vis of Vega-pakketten. U kunt zelfs kok inschakelen om de gehele bbq catering voor u uit te voeren. Dat is toch makkelijk?

 

Partycatering in Oostzaan

Als u binnenkort een feest in Oostzaan heeft en u wilt echt de hele organisatie uit handen geven, dan is de partycatering van Happie Delivery bij uitstek de beste optie. Onze event-manager helpt u bij het organiseren, wij regelen de dranken, hapjes, huren de spullen die nodig zijn en kunnen zelfs helpen met artiesten en licht en geluid. Reden genoeg om onze partycatering eens te bekijken.

Direct contact leggen met Happie Delivery in Oostzaan

Heeft u het idee dat u er niet meer uitkomt en wordt het u wel heel erg lastig gemaakt? Zet dan uw wensen eens op een rijtje en bespreek de mogelijkheden met onze eventmanager, die hier een absolute ster in is. Hoe eerder u met ons in gesprek gaat, hoe meer mogelijkheden voor de catering er doorgaans zijn. Bel daarom vandaag nog naar 06 39 21 58 61 of mail ons op info@happiedelivery.nl voor al uw vragen en bestellingen.