Bezorging van catering in Blaricum

U heeft binnenkort een feestje waarbij u natuurlijk wilt dat uw gasten het lekkerste eten voorgeschoteld krijgen. Wat u ook nodig heeft, bij Happie Delivery Catering in Blaricum bent u aan het juiste adres. Wilt u een lunch, BBQ, borrelhapjes of zelf vers gemaakte drankjes of cocktails? Het kan zowel bij u thuis of op uw werk bezorgd worden. Op het menu vindt u alle beschikbare producten zodat u weet dat er voor elke gast iets lekkers is. U kunt zowel pakketten en arrangementen bestellen als zelf uw hele catering samenstellen.

Voordelen Happie Delivery catering in Blaricum

Het bestellen van catering in Blaricum heeft allerlei voordelen. Ten eerste is er het gemak. U hoeft zelf helemaal niets te doen. Het eten voor uw evenement wordt bij u bezorgd. Ook bestek en servies kan worden meegeleverd. U hoeft na afloop van het feestje niet eens meer de afwas te doen. Er zijn genoeg opties voor iedereen. Er zijn zelfs vega en vegan experts in dienst om u te kunnen helpen wanneer u dat wilt. Ook zijn er opties bij allergieën of diëten. Genoeg voordelen om uw catering in Blaricum te laten bezorgen. Dol op desserts? Ook daar is bij Happie Delivery Catering aan gedacht. U hoeft niets te missen.

Catering Blaricum

Snel en gemakkelijk catering bestellen

Zeven dagen in de week kunt u gemakkelijk online catering bestellen. Zorg wel dat u minstens 48 uur van tevoren bestelt. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat uw eten er op tijd is. U kunt gemakkelijk een pakket of arrangement kiezen voor uw buffet, BBQ of hapjes. U kunt ook zelf uw catering samenstellen met de producten die u zelf wilt. Bij vragen of advies kunt u altijd contact opnemen met onze eventmanager. Bestel nu snel uw catering in Blaricum en bel naar 06 39 21 58 61.

Heerlijke hapjes met een zanddeeg bodem besteld in Almere

Contactinformatie

Sluispolderweg 11A21
1505HJ Zaandam
Nederland

E-mail: info@happiedelivery.nl