Catering Huizen

Events organiseren en lekker eten, daar maak je ons voor wakker!

Catering bestellen? Dat doe je bij Happie Delivery Catering. Voor elke gelegenheid keuze uit een extra groot assortiment; BBQ, Hapjes, Buffetten, Lunch, High Tea's & meer....

Your favorite catering

Catering bestellen? Dat doe je bij Happie Delivery Catering. Voor elke gelegenheid keuze uit een extra groot assortiment; BBQ, Hapjes, Buffetten, Lunch, High Tea's & meer....

Onze voordelen
  •   Ook voor spoedopdrachten
  • Dagelijks tot 21:00 bereikbaar
  • Catering op maat mogelijk
  • Catering voor elk budget
  • Jaren ervaring in catering en events
  • Voor bedrijf en particulier
  • Al vele grote klanten mogen bedienen
Onze vaste klanten
Schermafbeelding 2020-06-23 om 15.05.04
Bekijk onze heerlijke catering...
LUNCH-5
HIGH TEA-2
HAPJES
BUFFET-2
BBQ-2
PARTY CAT
COCKTAILS-3

Catering in Huizen: kwaliteit tegen scherpe tarieven

Catering in Huizen is de manier om de voorbereiding voor uw feest weer aantrekkelijk te maken. Stop met het zelf zoeken naar gerechten die u alvast in het voren kunt maken en bespaar u de afwas na de lange zakelijke afspraak waar echt wel eten en drinken nodig was. Met onze catering in Huizen haalt u namelijk altijd het beste eten en drinken in huis tegen de scherpste prijs. Daarnaast profiteert u van onze jarenlange ervaring. Wij kunnen speciale wensen gemakkelijk omzetten naar een concreet idee. Ook hebben we veel zakelijke klanten van diners voorzien waar u zeker klanten mee binnenhaalt.

Catering in Huizen is vooral kiezen voor gemak

U bent van plan om een evenement te organiseren? Of misschien moet uw verjaardag een keer wat groter aangepakt worden, met meer gasten en meer feest? Zorg er dan vooral voor dat u er zelf ook bij kunt zijn. Staat u heel de dag in de keuken of bent u zelf druk met het serveren van het eten of drinken, dan krijgt u weinig mee van het evenement of de verjaardag. En dat is jammer, want er is gewoon een goed alternatief. Dat alternatief heet Happie Delivery, uw catering in Huizen.

Specifieke eisen, allergieën of voorkeurseters? Geen enkel probleem. Samen met onze eventmanager bepaalt u wat de beste opties zijn voor uw gelegenheid, zonder direct het budget af te schrikken. Dát is het verschil wanneer u kiest voor de professionals.

Laten we beginnen!

Weet u nu al wanneer u het eten en drinken nodig heeft en wilt u direct bestellen? Of komt u er niet uit en wilt u dat iemand even met u meekijkt naar de mogelijkheden? Neem dan vooral even contact op. U belt ons op 06 39 21 58 61. Uiteraard kunt u ook mailen naar info@happiedelivery.nl met al uw vragen of bestellingen.