Catering Huizen

Happie Delivery Catering
Neem contact op
Een greep uit onze klanten
Catering referentie Lufthansa
Catering referentie Rijkswaterstaat
coca logo
Catering referentie ABN AMRO
Referentie catering levering Heijmans
linkedin-logo
Onze vaste partners
So-tasty
Onze Partner Absoluta
Kies uw Catering
Lunch catering bestellen
High Tea catering bestellen
Borrelhapjes-2
Buffet bestellen
BBQ catering bestellen
partycatering bestellen
cocktails bestellen
Kies uw Catering
Lunch catering bestellen
Borrelhapjes-2
Buffet bestellen-2
BARBECUE
partycatering bestellen
Cocktails-2

Catering in Huizen: kwaliteit tegen scherpe tarieven

Catering in Huizen is de manier om de voorbereiding voor uw feest weer aantrekkelijk te maken. Stop met het zelf zoeken naar gerechten die u alvast in het voren kunt maken en bespaar u de afwas na de lange zakelijke afspraak waar echt wel eten en drinken nodig was. Met onze catering in Huizen haalt u namelijk altijd het beste eten en drinken in huis tegen de scherpste prijs. Daarnaast profiteert u van onze jarenlange ervaring. Wij kunnen speciale wensen gemakkelijk omzetten naar een concreet idee. Ook hebben we veel zakelijke klanten van diners voorzien waar u zeker klanten mee binnenhaalt.

Catering in Huizen is vooral kiezen voor gemak

U bent van plan om een evenement te organiseren? Of misschien moet uw verjaardag een keer wat groter aangepakt worden, met meer gasten en meer feest? Zorg er dan vooral voor dat u er zelf ook bij kunt zijn. Staat u heel de dag in de keuken of bent u zelf druk met het serveren van het eten of drinken, dan krijgt u weinig mee van het evenement of de verjaardag. En dat is jammer, want er is gewoon een goed alternatief. Dat alternatief heet Happie Delivery, uw catering in Huizen.

Specifieke eisen, allergieën of voorkeurseters? Geen enkel probleem. Samen met onze eventmanager bepaalt u wat de beste opties zijn voor uw gelegenheid, zonder direct het budget af te schrikken. Dát is het verschil wanneer u kiest voor de professionals.

Laten we beginnen!

Weet u nu al wanneer u het eten en drinken nodig heeft en wilt u direct bestellen? Of komt u er niet uit en wilt u dat iemand even met u meekijkt naar de mogelijkheden? Neem dan vooral even contact op. U belt ons op 06 39 21 58 61. Uiteraard kunt u ook mailen naar info@happiedelivery.nl met al uw vragen of bestellingen.