Catering Alkmaar bestellen? De keuze is reuze bij Happie Delivery!

Bent u op zoek naar een catering in Alkmaar? Stop dan met zoeken, want bij Happie Delivery bent u aan het juiste adres. Met eindeloze mogelijkheden heeft u met deze catering in Alkmaar alles wat u nodig heeft. Happie Delivery kent een uitgebreid assortiment in lunches, soepen, salades en desserts. Stel uw eigen lunch samen naar de wens van alle gasten. Er zijn voldoende vegetarische of vegan opties indien dit de voorkeur heeft. Wilt u liever een catering in Alkmaar die gespecialiseerd is in warme maaltijden? Ook dan bent u meer dan welkom bij Happie Delivery.

U heeft de keuze uit diverse barbecue pakketten die u vervolgens kunt bestellen voor uw gasten. Het is ook een optie om uw eigen barbecue samen te stellen. Op deze manier bepaalt u de keuze in de etenswaren, zoals soepen, salades, bijgerechten, vlees en vis. Zoekt u ook een catering in Alkmaar die de gehele barbecue verzorgt? Ook dat is geen enkel probleem. Wij zorgen voor bestek, servies en personeel. Relaxter barbecueën bestaat bijna niet!

Niet alleen in Alkmaar maar ook in de rest van Noord-holland zit u bij ons helemaal goed. Of u nu opzoek bent naar een goede cateraar in Haarlem, de lekkerste borrelhapjes in Almere, een heerlijke BBQ in Zaandam of een super deluxe buffet in Amsterdam, Happie Delivery helpt u graag u de brand.

Buffet catering in Alkmaar

Liever een catering in Alkmaar die een buffet verzorgt? Ook die mogelijkheid kent Happie Delivery. U heeft maar liefst keuzes uit 9 diverse buffetvormen uit verschillende prijscategorieën. Ook hierbij geldt wederom dat samenstellen naar eigen wens ook een keuze is. Warme en koude gerechten, soepjes, salades en bijgerechten vormen de basis voor een zelf samengesteld buffet. De desserts zijn in alle gevallen een must om te proeven en om zodoende de gasten optimaal te verwennen. De opties zijn onder andere worteltaart, frambozentaart, bananenbrood, soesjes, wafels met slagroom, brownies, cheesecake en nog veel meer.

Naast al deze mogelijkheden kent Happie Delivery catering in Alkmaar ook de variant borrelhapjes. U kunt uw eigen borrelpakket samenstellen met heerlijke koude en warme hapjes. Kunt u niet kiezen uit al die heerlijkheden? Dan is een samengesteld plateau ook een optie. Kies voor een kaasplateau, worstplateau of kies de vega variant. Een tapasplateau of een plateau vol wraps is ook een mogelijkheid. Inmiddels is het wel duidelijk dat u voor een catering in Alkmaar niet meer verder hoeft te kijken, want Happie Delivery heeft daadwerkelijk alles in huis om u een onvergetelijke dag te bezorgen. De maaltijden worden op de afgesproken tijd bij uw thuis gebracht en vervolgens ook weer opgehaald. Op deze manier geniet u van alle gemakken en kunt u zorgeloos genieten!

Uitgebreid assortiment aan drank

Naast alle voorzieningen in de vorm van lunches, buffetten, barbecues en borrelhapjes kent Happie Delivery ook een grote verscheidenheid aan koude drankjes. Dit maakt het plaatje helemaal compleet voor uw gasten. Het assortiment kent warme dranken zoals diverse soorten koffie en thee. Alcoholische dranken zijn ook een mogelijkheid in de vorm van een wijn, bier en fris pakket. Voor de liefhebbers kunnen gedestilleerde dranken hieraan worden toegevoegd. De keuze is helemaal aan u hoe uitgebreid u het wenst te hebben.

Wilt u een unieke catering in Alkmaar en niet iets alledaags? Dan maken wij de heerlijkste cocktails voor u. De diverse smaken cocktail worden vers voor u bereid door onze ervaren bartenders. U hoeft alleen nog maar te proosten met uw gasten! Wij zorgen voor een mobiele tap, voldoende koelunits en al het glaswerk. De afwas en al het afval wordt uiteraard allemaal weer meegenomen. Neem contact op met Happie Delivery catering in Alkmaar en vraag gratis een offerte aan! Eindelijk blij dat u een catering in Alkmaar heeft gevonden en kunt u niet meer wachten? Bestel dan direct via de website! Mail ons nu op info@happiedelivery of bel naar 06 39 21 58 61.

  • Van party-hapje tot volledig feest!
  • Ambachtelijke catering
  • Wij hebben Vegan en Vega experts in dienst
  • Stel uw eigen catering samen
  • bereikbaar van 09:00 tot 21:00
  • 7 dagen per week
  • Bestelt u vaker als bedrijf? Betaal dan op maand factuur.
  • Meer dan 15 jaar ervaring met eigen restaurants en evenemtentlocaties