Catering Alkmaar

Happie Delivery Catering
Neem contact op
Een greep uit onze klanten
Catering referentie Lufthansa
Catering referentie Rijkswaterstaat
coca logo
Catering referentie ABN AMRO
Referentie catering levering Heijmans
linkedin-logo
Onze vaste partners
So-tasty
Onze Partner Absoluta
Kies uw Catering
Lunch catering bestellen
High Tea catering bestellen
Borrelhapjes-2
Buffet bestellen
BBQ catering bestellen
partycatering bestellen
cocktails bestellen
Kies uw Catering
Lunch catering bestellen
Borrelhapjes-2
Buffet bestellen-2
BARBECUE
partycatering bestellen
Cocktails-2

Catering Alkmaar bestellen?

Bent u op zoek naar een catering in Alkmaar? Stop dan met zoeken, want bij Happie Delivery bent u aan het juiste adres. Met eindeloze mogelijkheden heeft u met deze catering in Alkmaar alles wat u nodig heeft. Happie Delivery kent een uitgebreid assortiment in lunches, soepen, salades en desserts. Stel uw eigen lunch samen naar de wens van alle gasten. Er zijn voldoende vegetarische of vegan opties indien dit de voorkeur heeft. Wilt u liever een catering in Alkmaar die gespecialiseerd is in warme maaltijden? Ook dan bent u meer dan welkom bij Happie Delivery. Bent u toevallig opzoek naar een heerlijke culinair uitje? Bezoek dan eens de kaasmarkt in Alkmaar. Deze markt heeft een nationale bekendheid gekregen en dat is niet voor niets.

 

Uit welke type catering heb ik keuze?

 

Lunch en high tea catering

Een ideale manier om uw gasten een maaltijd te serveren als u overdag een evenement heeft. Broodjes, salades, soepen of een geheel lunchbuffet zijn uitmaten geschikt als u bijvoorbeeld een meeting heeft met medewerkers, of partners. Bij Happie vindt u een uitgebreid assortiment met lunchpakketten. Zoekt u iets om gezellig met vrienden en vriendinnen te doen? Het is een enorm leuk idee om een high tea thuis te laten bezorgen. Alle lunches worden door ons ambachtelijk gemaakt bij u op locatie geleverd.

Buffet bestellen 

Buffetten zijn de meest gekozen vorm van catering en dat is ook niet zo gek. Als u uw gasten een heerlijke maaltijd wilt serveren zonder dat een diner alle aandacht opeist, dan is het een goed idee om te kiezen voor een buffet. Uw gasten kiezen zelf wat zij opscheppen en bij onze buffetten is er altijd genoeg keus. Zo zorgt u ervoor dat iedereen eet wat zij lekker vinden. Ons assortiment buffetten is heel erg groot. Van Italiaans tot Oosters en van tapas tot een Hollands stampottenbuffet.

Borrelhapjes bestellen

Wij leveren borrelhapjes aan de meeste uiteenlopende klanten. Voor particuliere feestje, tot nationale beurzen en internationale bedrijfsborrels. Ook ons assortiment is uiteenlopend. Zo hebben wij borrelhapjes voor elk budget. Van toastjes, tot superluxe hors d'oeuvres. Stel bij ons uw eigen borrelhapjes plateau samen. U hoeft bij ons dus niet te kiezen voor een Standard plateau waarbij de helft wel en de andere helft niet aan uw wensen voldoet. Ook als u eigen leuke ideeën of inspiratie heeft, maken wij met alle liefde uw wensen waar.

BBQ catering

Voor een evenement in de zomer is een erg leuk idee. Niet alleen voor u als klant, maar ook voor ons als cateraar. Een BBQ catering organiseren is immers heel erg leuk om te doen. Wij komen aan met alle gerechten, zoals salades, brood, sauzen, en vlees en vis waren voor op de BBQ. Dit kan trouwens ook vegetarisch en of vegan zijn als u dat wenst. Onze kok komt mee en grilt alle gerechten tot in perfectie voor uw gasten. Achteraf ruimen wij alles netjes weer op en nemen alles weer mee. Dat scheelt, want u blijft niet achter met de afwas.

Partycatering 

Alles uit handen geven bij de organisatie van een feest noemt met ook wel de partycatering. De cateraar regelt hierbij de dranken, de hapjes, het personeel en alles wat u verder maar verlangt, zoals bijvoorbeeld uitnodigingen en partytenten. Wij hebben drie pakketten waar u uit kan kiezen als u uw partycatering uitbesteed aan Happie Delivery. Heeft u specifieke wensen? Neem gerust contact met ons op.

 

Hoe plaats in een bestelling voor mijn catering in Alkmaar

 

Online bestelling plaatsen

U kunt heel makkelijk uw bestelling online plaatsen. U kiest de gerechten die u wenst, plaatst ze in de winkelwagen door op "bestellen" te drukken en gaat door in de checkout. U kiest zelf de dag en het tijdstip waarop de catering wordt geleverd. Ook kunt u uw eigen betaal methode kiezen. Maak uw keuze uit betaling via IDEAL, pinnen bij aflevering of, als u voor een bedrijf besteld, kunt u kiezen voor betaling op factuur.

Offerte aanvragen

Heeft u een catering op maat nodig en zoekt u een cateraar die geheel aan uw wensen voldoet? Vraag geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan. U kunt ons van 09:00 tot 21:00 bereiken via 06-39 21 58 61 of via info@happiedelivery.nl

Levering

Wij leveren in de volgende wijken in Alkmaar. Al onze catering komt aan in thermoboxen, zodat wij altijd de juiste kwaliteit van onze producten kunnen waarborgen. Wanneer uw evenement is afgelopen komen wij alle spullen weer bij u ophalen.

  • Zuid
  • Oudorp
  • Overdie
  • West
  • Huiswaard-Zuid
  • Huiswaard-Noord
  • Daalmeer en Koedijk
  • Binnenstad

Venue's in Alkmaar

Theater de Vest

Theater de vest in Alkmaar

Taqa Theater de Vest in Alkmaar ligt midden in het centrum en biedt ,voornamelijk de zakelijke klant, meerdere unieke ruimtes om van kleine tot grote evenementen te hosten.

De Grote Kerk

Grote kerk Alkmaar

De Grote Kerk in Alkmaar is een van de meest bekende religieuze gebouwen in Nederland. Deze kunt u huren voor uw evenement of u kunt langs gaan om dit prachtige gebouw te bezichtigen.