Catering in Amsterdam regelen: flexibel en aantrekkelijk geprijsd

Catering in Amsterdam bestellen is nu wel heel erg makkelijk geworden met Happie Delivery. Complete lunches, hele diners of een volledig ingerichte barbecue met zelfs gerechten voor de meest kritische eters: dat is waar wij voor staan. Ons assortiment is eindeloos. En kunt niet vinden wat u zoekt of heeft u hulp nodig met het samenstellen van de juiste opties? Dan staat onze eventmanager Bert gewoon voor u klaar.

Als u uw catering wilt laten verzorgen in Amsterdam zit u natuurlijk bij ons aan het juiste adres. Ook leveren wij in overige delen van Noord-Holland. Bent u opzoek naar de lekkerste borrelhapjes in Almere, de beste buffetten van Zaandam, of een flexibele cateraar in Alkmaar of Haarlem? Bestel dan bij Happie!

Catering in Amsterdam regelen voor uzelf of een hele groep mensen?

Catering in Amsterdam regelen is gemakkelijk. U kunt voor een kleinere groep mensen een catering regelen. Handig wanneer u bijvoorbeeld een kleine bijeenkomst heeft binnen uw onderneming en de potentiële klanten echt verwend mogen worden. Maar ook voor complete bruiloften, buurtfeesten en verjaardagen staat onze catering in Amsterdam tot uw beschikking.

Alle gerechten zijn al los te bestellen vanaf 10 personen. Wij zijn graag flexibel in de samenstelling van de maaltijden, zodat u altijd kunt vinden wat u nodig heeft. Ook wanneer het gaat om vegetarisch, veganistisch of juist eten en drinken voor mensen met allergieën. Iedereen moet immers gewoon aan tafel plaats kunnen nemen!

Heerlijke hapjes met een zanddeeg bodem besteld in Almere

Hoe regel ik gemakkelijk catering in Amsterdam?

Wij houden de regel aan dat er 48 uur van tevoren besteld moet worden. Zo hebben we de tijd om alles goed te regelen, met de volledige aandacht op de kwaliteit. Wanneer dit niet mogelijk is, dan kunt u alsnog gewoon contact met ons opnemen. Wij kijken dan wat er mogelijk is.

Weet u nog niet precies wat u wilt of wat de beste oplossing is? Neem dan helemaal contact met ons op. Wij van catering in Amsterdam hebben namelijk speciaal een eventmanager ingezet die samen met u kijkt naar de beste invulling voor uw catering.

Alle gerechten zijn al los te bestellen vanaf 10 personen. Wij zijn graag flexibel in de samenstelling van de maaltijden, zodat u altijd kunt vinden wat u nodig heeft. Ook wanneer het gaat om vegetarisch, veganistisch of juist eten en drinken voor mensen met allergieën. Iedereen moet immers gewoon aan tafel plaats kunnen nemen!

Waarom is het inschakelen van de cateraar in Amsterdam een goed idee?

Wanneer u een feest aan het voorbereiden bent, dan wilt u graag de handen een beetje vrijhouden. U wilt gasten kunnen verwelkomen en idealiter kunt u ook een beetje gast op uw feest zijn. Wanneer u zelf het eten en drinken regelt, dan is de kans klein dat u iets van het feest meekrijgt. Kiest u voor catering in Amsterdam, dan wordt het natuurlijk een heel ander verhaal.

Bent u een zakelijke klant? Dan zijn de voordelen wellicht nog veel groter. Ongeacht of u catering bestelt in Amsterdam voor uw personeel of voor mogelijke zakelijke relaties: u wilt het gemakkelijk en vooral goed hebben. Eten waar iedereen van kan genieten zonder dat u er iets voor moet doen.

Dat begrijpen we bij Happie Delivery en daarom kijken we graag met u mee naar de mogelijkheden. Wij maken het makkelijker voor u en smakelijk voor al uw gasten, zakenpartners, personeelsleden of familie. Zo wordt het nog makkelijker om goed eten op tafel te zetten, zonder dat u vervolgens met de afwas komt te zitten.

Catering voor een feest, zakelijk event of een besloten feestje

Bent u een feest, event of een besloten party aan het organiseren en zit u met het eten en drinken in de maag? Neem dan eens contact op met Happie Delivery, dé aanbieder van catering in Amsterdam. Wij kijken graag met u naar de mogelijkheden en bieden volledig aangepaste arrangementen aan zodat de catering in Amsterdam altijd past bij de eisen die u heeft – en die uw gasten hebben uiteraard.

  • Van party-hapje tot volledig feest!
  • Ambachtelijke catering
  • Wij hebben Vegan en Vega experts in dienst
  • Stel uw eigen catering samen
  • bereikbaar van 09:00 tot 21:00
  • 7 dagen per week
  • Bestelt u vaker als bedrijf? Betaal dan op maand factuur.
  • Meer dan 15 jaar ervaring met eigen restaurants en evenemtentlocaties