Catering Amsterdam

Happie Delivery Catering
Neem contact op
Een greep uit onze klanten
Catering referentie Lufthansa
Catering referentie Rijkswaterstaat
coca logo
Catering referentie ABN AMRO
Referentie catering levering Heijmans
linkedin-logo
Onze vaste partners
So-tasty
Onze Partner Absoluta
Kies uw Catering
Lunch catering bestellen
High Tea catering bestellen
Borrelhapjes-2
Buffet bestellen
BBQ catering bestellen
partycatering bestellen
cocktails bestellen
Kies uw Catering
Lunch catering bestellen
Borrelhapjes-2
Buffet bestellen-2
BARBECUE
partycatering bestellen
Cocktails-2

Zoekt u een cateraar of een traiteur die befaamd is in de mooie hoofdstad? Dan Happie Delivery misschien wel wat voor u. Happie levert de lekkerste catering in Amsterdam en omstreken. Ons aanbod is enorm breed. Van goedkope borrelhapjes voor een kleine feestje tot dagelijks catering voor grote bedrijven. 

Voor welke gelegenheden is catering geschikt?

Eten bestellen is handige oplossing als u uw gasten een goede en lekkere maaltijd wilt aanbieden. Maar voor welke gelegenheden is het eigenlijk geschikt? Nou, heel eerlijk... voor heel veel gelegenheden. Zo cateren wij met regelmaat bruiloften, verjaardagsfeesten en jubilea, maar ook zakelijke events zoals vergaderingen, meetings, congressen en boekpresentaties. Zelf is catering geschikt voor de minder fijne bijeenkomsten, zoals een condoleance.

Bruiloft catering

Bij de mooiste dag van je leven horen ook de lekkerste hapjes van je leven. Althans dat vinden wij. Hierom moet je goed nadenken over de cateraar die je inschakelt voor je bruiloft. Ons advies is om altijd bij meerdere cateraars offertes op te vragen en goed te kijken naar hun specialiteiten. Sommige cateraars focussen zich meer op het organiseren van een feest, terwijl andere cateraars meer tijd spenderen aan het perfectioneren van hun gerechten. Kies dus de juiste cateraar uit Amsterdam voor de juiste taak. Bekijk hier meer informatie over onze bruiloft mogelijkheden

Verjaardag hapjes en diners

Wanneer jij jouw verjaardag viert is het natuurlijk leuk om je gasten te voorzien van heerlijke hapjes en gerechten. Zeker als het een speciale leeftijd betreft zoals 30, 40 of 50 jaar. Een cateraar kan u hier dan heel goed bij helpen. Wilt u hapjes, een buffet, een BBQ of zelfs cocktails? U kunt echt alles wat u wenst halen bij een cateraar. Zorg er wel voor dat u op tijd bent met het plaatsen van een aanvraag voor uw verjaardag. In sommige maanden zijn cateraars namelijk snel volgeboekt.

Wat kunt u allemaal bestellen bij Happie Delivery?

Lunch of high tea bestellen

Lunch bestellen voor een gezellig middag of vergadering kan heel gemakkelijk bij Happie Delivery. U kunt kiezen uit de meest uiteenlopende lunchpakketten. Van healthy tot een vette hap en vegan tot zoete broodjes. U vindt voor een ieder wat wils. Heeft u liever zin in een high tea? Of zelfs een high wine? Die vindt u ook bij ons. Gezellig genieten met vrienden of vriendinnen doe je bij Happie.

Borrelhapjes bestellen

De lekkerste borrelhapjes vind je in onze webshop. Bij ons kunt u uw eigen hapjesplateau samenstellen en zit je niet vast aan een plateau waarbij je de ene helft wel lekker vindt en de andere niet. Van luxe hors d’oeuvres tot goedkope borrelhapjes en van Franse zoete hapjes tot American Fingerfood; alle hapjes passeren de revue. 

BBQ catering

Wanneer de zon schijnt begint de BBQ-mood bij iedereen te kriebelen. Alleen ja… wel eerst naar een super drukke winkel en de BBQ aankrijgen. Bestel hier uw BBQ catering in Amsterdam. U kunt gaan voor een vis, vlees of Vega pakket, waarbij u alle BBQ gerecht gewoon thuis of op het werk krijgt bezorgd. Zelfs als u geen zin heeft om te BBQ’en dan kunt u een BBQ kok inhuren. Hij of zij grilt alle gerecht voor uw gasten, serveert ze uit en ruimt alles achteraf weer netjes op, zodat u niet blijft zitten met de schoonmaak en de afwas.

Buffetten bestellen

De meest gewilde vorm van catering zijn toch wel de buffetten. Heel gek is dat niet, want het is super eenvoudig voor u als gast en enorm smakelijk. Uw gasten kiezen zelf wat zijn opscheppen van het buffet, dus iedereen zal smakelijk eten. Wij zetten alles klaar voor u, inclusief bestek, gerei en border. Alles staat warm en klaar om te worden aangevallen op het moment dat wij weg gaan. Achter kunt u alles terug doen in de meegeleverde thermoboxen en komen wij alles weer ophalen. Zo blijft u niet zitten met de vuile vaat. Ons assortiment buffetten is enorm. Neemt u zelf eens een kijkje. Van heerlijke Italiaanse buffetten tot Spaanse Tapas en van een Budget buffet tot een super deluxe Kerst buffet.

Partycatering

Of een nu een catering zoekt voor een zakelijk event of verjaardag catering, een gehele partycatering service boeken kan een enorme lastenverlichting zijn m.b.t. de organisatie. Als u partycatering boekt dan zal de cateraar zorg dragen voor de dranken en de hapjes, maar ook voor het opzetten van bijvoorbeeld een bar en een buffet. Happie Delivery in Amsterdam gaat nog verder; indien u wilt zullen wij u helpen met de aankleding van het evenement, het boeken van het licht en geluid, uitnodigingen maken en al het andere waar u maar hulp bij nodig heeft. Een event of een verjaardag organiseren als je er geen jarenlange ervaring mee hebt kan dat wat werk kosten.  

Lokale Catering. Vind een cateraar uit de buurt.

Een lokale cateraar boeken heeft wat voordelen; 

  • Het is makkelijker voor de cateraar om vooraf langs te komen en dingen te bespreken en eventueel de ruimte te bekijken. 
  • Er zal meer tijd vrij zijn om vooraf langs te komen om u alvast te helpen met de voorbereiding van het event
  • De cateraar kent de stad op zijn duimpje en kan dus lokale leveranciers gebruiken

 

A'dam Zuid

Happie Delivery is heel veel te vinden in Amsterdam Zuid. Voornamelijk op de Zuid-as, maar ook in oud-Zuid.

A'dam Oost

Ook in Oost zijn wij een graag geziene gast. Zo komen wij wekelijks in het Oostelijk havengebied en cruquiuseiland.

A'dam Noord

Wij zitten letterlijk op steenworp afstand van Noord. Hierom leveren wij regelmatig catering op bijvoorbeeld het NDSM terrein. Hier worden veel reclames en films opgenomen en wij regelen dan de catering voor de crew. (Ook wel backstage catering genoemd)

A'dam West

Omdat er in West veel bedrijven te vinden zijn komen wij daar ook vaak. Elke dag zit er voor ons wel een bezoekje in bij Westpoort, de Houthavens of Sloterdijk.