Catering Aalsmeer is zo besteld!

Ideaal voor iedereen die eenvoudig een heerlijke en goed georganiseerde catering wilt bestellen in Alsmeer. Via onze site kunt u namelijk heel eenvoudig kiezen uit uit gigantische assortiment. Door op de producten te klikken vind u alle informatie die u nodig heeft en besteld u met een paar klikken heel eenvoudig. Ook heeft u alle keuze voor de betaalwijze. U kunt pinnen aan de deur, gebruikmaken van een Tikkie, een bankoverboeking doen of overboeken met Ideal. U kiest wat u het makkelijkst vindt. Dat is het gemak van Happie Delivery Catering Aalsmeer.

 

Welk catering kunt u bestellen in Aalsmeer?

Wij leveren voor elke gelegenheid een catering. Bruiloften, verjaardag, jubilea bijvoorbeeld, maar ook zakelijke evenementen. Denk eens aan meetings, ADH vergadering, productpresentaties of backstage catering voor de filmindustrie. Bij ons kunt u de volgende soorten catering bestellen;

 

Buffet en BBQ catering Aalsmeer

Bij ons kunt u uw gerechten kiezen op twee verschillende manieren, met elk zijn eigen vorm van gemak. Allereerst kunt u kiezen voor onze vooraf opgestelde menu's. Deze menu bestaan uit heerlijke kouden en warme gerechten, hebben een vaste prijs en zijn super simpel om te bestellen. Een kind kan de was doen. Ook kunt u geheel uw eigen catering samenstellen. Zo zorgen wij er samen voor dat onze producten naadloos aansluiten bij uw wensen.

Dieetwensen voor uw Catering in Aalsmeer?

Ook als een van uw gasten, of uzelf, specifieke dieetwensen heeft kan Happie Delivery Catering Aalsmeer u adviseren in uw keuze. Dagelijks maken wij aangepaste menu's voor mensen met allergieën of met speciale dieetwensen. Met regelmaat komen bijvoorbeeld een ketogeendieet, glutenallergie, koemelk allergie en Halal dieet voor. Wij adviseren u telefonisch of per mail welke gerechten zich goed lenen voor eventuele benodigde aanpassingen en zo stellen wij het beste menu voor u samen.

Vegan gerechten zijn ook volop aanwezig!

Kiest u voor een vegan levensstijl, dan moet u daarop natuurlijk ook uw catering op aanpassen. Doordat de vraag naar vega en vegan gerechten steeds groter wordt heeft Happie Delivery zich hierin gespecialiseerd. Met vegan experts in dienst kunnen wij u de mooiste menu's voorstellen.

 

  • Van party-hapje tot volledig feest!
  • Ambachtelijke catering
  • Wij hebben Vegan en Vega experts in dienst
  • Stel uw eigen catering samen
  • bereikbaar van 09:00 tot 21:00
  • 7 dagen per week
  • Bestelt u vaker als bedrijf? Betaal dan op maand factuur.
  • Meer dan 15 jaar ervaring met eigen restaurants en evenemtentlocaties