Catering Alphen aan den Rijn

Events organiseren en lekker eten, daar maak je ons voor wakker!

Catering bestellen? Dat doe je bij Happie Delivery Catering. Voor elke gelegenheid keuze uit een extra groot assortiment; BBQ, Hapjes, Buffetten, Lunch, High Tea's & meer....

Your favorite catering

Catering bestellen? Dat doe je bij Happie Delivery Catering. Voor elke gelegenheid keuze uit een extra groot assortiment; BBQ, Hapjes, Buffetten, Lunch, High Tea's & meer....

Team Happie Delivery

Onze voordelen
  • Ook voor spoedopdrachten
  • Dagelijks tot 21:00 bereikbaar
  • Catering op maat mogelijk
  • Catering voor elk budget
  • Jaren ervaring in catering en events
  • Voor bedrijf en particulier
  • Al vele grote klanten mogen bedienen
Onze vaste klanten
Schermafbeelding 2020-06-23 om 15.05.04
Bekijk onze heerlijke catering...
LUNCH-5
HIGH TEA-2
HAPJES
BUFFET-2
BBQ-2
PARTY CAT
COCKTAILS-3

Catering Alphen aan den Rijn

Alphen aan de Rijn is een prachtige stad in Zuid-Holland, aan de ( U raadt het al!) de Rijn. Het is een diverse stad met een gemêleerde bevolking. Een historische binnenstad, maar ook unieke nieuwbouw wijken met jonge gezinnen. Er is altijd iets te beleven in Alphen aan den Rijn. De leukste evenementen, food festivals of muziek festijnen. De binnenstad bestaat uit de leukste winkels, boetiekjes en restaurants. Zoals u ziet; voldoende te doen dus. Heeft u ook een feestje in Alphen aan de Rijn? Of een andere bijeenkomst? Een bedrijfsuitje of een bruiloft misschien? Dan is de kans groot dat u opzoek bent naar de baste cateraar uit de buurt?

Welke catering kan ik bestellen in Apeldoorn?

Lunch

Lunch bestellen omdat u met uw collega een uitje heeft? Of u gaat met vrienden een gezellige middag tegemoet? Zorg dan met Happie Delivery's lunches voor een fantastische middag! Onze lunchpakketten bestaan uit de lekkerste broodjes, salades, fruitspiesjes, powerbars en heerlijke zoete hapjes. Onze lunchpakketten kunnen wij per stuk verpakken voor als uw groep op pad gaat in Alphen aan den Rijn. Ook kunnen wij rekening houden met eventuele dieetwensen.

Borrelhapjes

Voor elk feest dat u maar kunt bedenken! Onze borrelhapjes zijn de beste. Ons assortiment borrelhapjes is reuze groot en u kunt uw eigen borrelhapjes plateau samenstellen! Bestel met groot gemak via onze webwinkel. Met enkele klikken op de knop kiest u welke hapjes u wilt bestellen, naar welke locatie in Alphen aan de Rijn de hapjes bezorgd moeten worden en op welke datum. Bedrijven kunnen op factuur betalen, zodat de administratielast flink wordt verlicht.

 

Buffet

Of u nou wilt gaan voor een oer Hollands buffet of eerder op vakantie wilt wanen en gaat voor een Spaans of Mexicaans buffet, het kan bij ons allemaal. Het buffet wordt helemaal voor u opgezet door onze bezorgdienst. Als wij weg gaan, dan zijn u en uw gasten direct klaar om aan te vallen. Bij ons buffet worden altijd borden, bestek en gerei in bruikleen gesteld. Zo hoeft u niet nog apart te huren.

 

BBQ

Een fantastische avond organiseren? Dat kan je doen met de BBQ catering van Happie. De lekkerste BBQ pakketten met de beste vleessoorten, vis gerechten of vega spiesjes. Ook als u helemaal niets wilt doen, kunt u bij ons terecht. Boek een BBQ kok erbij! Hij of zij komt naar uw locatie in Alphen aan den Rijn, zet de BBQ voor u op en grilt alles gerechten tot in perfectie. Wanneer deze BBQ koning weer weg gaat is alles netjes opgeruimd! Zo geniet u optimaal van uw eigen feestje.

Partycatering en Cocktails

Een top evenement organiseren met doe je met partycatering van Happie. Wij kunnen u helpen met elk aspect van het feestje! Meubilair regelen, artiesten boeken, natuurlijk de catering en personeel. Wilt u onze hulp met de partycatering? Vraag dan een offerte aan en wij sturen u binnen 24 uur vrijblijvend en geheel gratis een voorstel.