Catering Bussum en Naarden

Events organiseren en lekker eten, daar maak je ons voor wakker!

Catering bestellen? Dat doe je bij Happie Delivery Catering. Voor elke gelegenheid keuze uit een extra groot assortiment; BBQ, Hapjes, Buffetten, Lunch, High Tea's & meer....

Your favorite catering

Catering bestellen? Dat doe je bij Happie Delivery Catering. Voor elke gelegenheid keuze uit een extra groot assortiment; BBQ, Hapjes, Buffetten, Lunch, High Tea's & meer....

Onze voordelen
  •   Ook voor spoedopdrachten
  • Dagelijks tot 21:00 bereikbaar
  • Catering op maat mogelijk
  • Catering voor elk budget
  • Jaren ervaring in catering en events
  • Voor bedrijf en particulier
  • Al vele grote klanten mogen bedienen
Onze vaste klanten
Een afbeeld met logos van onze vaste klanten
Bekijk onze heerlijke catering...
Klik hier om door te gaan naar de pagina met lunch catering
Klik hier om high tea's te bestellen
Klik hier om hapjes te bestellen
Klik hier om buffetten te bestellen
Klik hier om bbq's te bestellen

Wat onze klanten zeggen...

Mijn vrouw en ik hebben een themafeest laten regelen door Happie Delivery Catering. Ze hadden het prima georganiseerd. Het personeel is zeer aardig en professioneel en de hapjes was erg lekker. Ga zo door!. "

- Meneer L. Angelus .

Super bedankt! Het evenement was fantastisch. De teams vonden het enorm leuk. Graag tot snel. "

- Mevrouw A. Postma .

Ons bedrijf had van de week een Spaans buffet bij jullie geregeld. Het heeft geweldig gesmaakt! Met de en de service hebben jullie onze gasten in de watten gelegd. . "

- Mevrouw A. Amrani .

Catering in Bussum & Naarden regelen: Geweldige prijs/kwaliteit verhouding.

Bij ons kunt u ongelofelijk makkelijk uw Catering in Bussum en Naarden bestellen en laten bezorgen. Gehele lunches, complete diners of geheel naar wens samengestelde BBQ met alles erop en eraan: dat is wat Happie Delivery doet. Ons menu en onze mogelijkheden zijn gigantisch. Kunt u het niet helemaal vinden op onze website of heeft u wat hulp of advies nodig? Dan staat onze eventmanager Bert gewoon voor u klaar. Van 09:00 uur 's ochtend tot 21:00 uur 's avonds is onze event-manager te bereiken. 7 Dagen in de week!

Catering in Bussum en Naarden regelen voor een kleine of grote groep?

Catering in Bussum en Naarden regelen is heel gemakkelijk. Voor een groep vanaf 10 personen kunt u al een gehele catering bestellen. Makkelijke voor wanneer u bijvoorbeeld een vergadering heeft voor uw bedrijf en u wilt dat uw aanwezige gasten echt genieten. Maar ook voor de gehele partycatering van uw bruiloft, buurtfeest en verjaardag is onze catering in Bussum en Naarden de beste oplossing.

Lees hier waarom het inschakelen van onze catering in Bussum een goed idee is.

Bent u een evenement aan het organiseren? Dan houd u natuurlijk graag uw handen en tijd een beetje vrij. U wilt de tijd nemen voor uw gasten en idealiter wilt u zelf ook een beetje genieten van het feest waar uw zo'n moeite voor heeft gedaan. Wanneer u zelf het eten en drinken regelt, dan is de kans klein dat u iets van het feest meekrijgt. Kiest u echter voor Catering in Bussum en Naarden, dan weet u zeker dat de catering goed is geregeld en u zelf ook een geweldige dag ervaart.

Bent u een zakelijke klant? Dan heeft u misschien nog meer profijt. Het maakt niet uit of u catering in Bussum besteld voor uw werknemers of potentieel klanten: u wilt het gemakkelijk en vooral goed geregeld hebben. Eten waar iedereen van kan genieten zonder dat u er iets voor moet doen.

Dat begrijpen we bij Happie Delivery en daarom kijken we graag met u mee naar de mogelijkheden. Wij maken het makkelijker voor u en smakelijk voor al uw gasten, zakenpartners, personeelsleden of familie. Zo wordt het nog makkelijker om goed eten op tafel te zetten, zonder dat u vervolgens met de afwas komt te zitten.

Be Happie!