Catering Nijmegen

Events organiseren en lekker eten, daar maak je ons voor wakker!

Catering bestellen? Dat doe je bij Happie Delivery Catering. Voor elke gelegenheid keuze uit een extra groot assortiment; BBQ, Hapjes, Buffetten, Lunch, High Tea's & meer....

Your favorite catering

Catering bestellen? Dat doe je bij Happie Delivery Catering. Voor elke gelegenheid keuze uit een extra groot assortiment; BBQ, Hapjes, Buffetten, Lunch, High Tea's & meer....

Team Happie Delivery

Onze voordelen
  • Ook voor spoedopdrachten
  • Dagelijks tot 21:00 bereikbaar
  • Catering op maat mogelijk
  • Catering voor elk budget
  • Jaren ervaring in catering en events
  • Voor bedrijf en particulier
  • Al vele grote klanten mogen bedienen
Onze vaste klanten
Schermafbeelding 2020-06-23 om 15.05.04
Bekijk onze heerlijke catering...
LUNCH-5
HIGH TEA-2
HAPJES
BUFFET-2
BBQ-2
PARTY CAT
COCKTAILS-3

Catering in Nijmegen

Nijmegen, de mooiste stad van Gelderland. Kunnen wij dat zeggen? Ja, dat kunnen wij zeggen! Er is altijd wat te beleven en de charme en charisma spatten ervan af. Er zijn veel evenementen nationaal bekend staan. De bedrijvigheid is enorm en de inwoners van Nijmegen houden van de bourgondische levensstijl. Genoeg reden voor een feestje dus. En bij een feestje hoort, u raadt het al, heerlijke catering. Gelukkig kunt u bij Happie Delivery met alle gemak uw catering in Nijmegen laten bezorgen. Door onze webshop regelt u de lekkerste hapjes, diner, lunch en zelf ontbijt eenvoudig en snel!

 

Welke catering kan ik in Nijmegen bestellen?

Het aanbod van ons platform is groot en divers. Zo vindt u altijd de catering die perfect past bij uw event! U kunt ook mixen & matchen tussen de producten. Op die manier creëert u uw eigen samenstelling. Ideaal! Of u nu een zakelijke klant bent die op zoek is naar catering voor bijvoorbeeld een kerstborrel of meeting. Of u bent een particulier die een bruiloft wilt laten cateren, u kunt altijd bij ons terecht.

Lunches, voor meetings of feestjes

Op onze website vindt u de lekkerste lunchpakketten. U kunt uw keuze maken uit 8 heerlijke variaties. Wij leveren onze lunches in catering dozen of per stuk verpakt, zodat u deze gemakkelijk mee kan nemen onderweg.

Borrelhapjes, maken elk feest tot een waar festijn

De borrelhapjes bij Happie Delivery zijn uniek, lekker en zien er fantastisch uit. Kortom; alle ingrediënten voor een heerlijke culinaire ervaring op uw bijeenkomst.

Buffet, de manier voor een heerlijk diner

Een buffet bestellen om uw uw gasten een heerlijke dinarervaring te bieden was nog nooit zo makkelijk! Met keuze uit meer dan 20 buffetten, vindt u altijd het buffet dat de show gaat stelen. Daarnaast regelen wij alles voor u. U krijgt de borden, bestek en warmhoudaparatuur in bruikleen. Wij zetten het buffet zelfs helemaal voor u op. U hoeft helemaal niets te doen. De volgende dag komen wij alles weer ophalen en doen wij de afwas voor u. Dat scheelt u weer!

BBQ's, ideale zomer catering

De zon die schijnt altijd in Nijmegen. Nouja... Bijna altijd. Dus reden genoeg voor een BBQ catering. Verwen uw gasten met het lekkerste zomer maaltijd. Al is het in de Winter. U kunt ook gaan voor een compleet BBQ arrangement. Onze grill-meesters komen voor u alles doen. Van opzetten van de BBQ, tot het grillen en later weer alles opruimen.

Partycatering, voor elke feest in Nijmegen

Nog zo'n ideale service van Happie Delivery is onze partycatering. Houdt u een feestje in Nijmegen en heeft u geen zin of tijd om het te organiseren. Wij doen het voor u! Sta-tafels? Check! Personeel en dranken? Check! Borrelhapjes? Zeker weten. Zelf als u cocktails geschonken wilt hebben, dan gaan wij dat voor u regelen.

Venue's in Nijmegen

Thiemeloods

Thiemeloods in Nijmegen

Thiemeloods in Nijmegen is niet zomaar een Venue. Deze locatie met zelfvertrouwen is een eigentijdse industriële plek die geschikt is voor elk type evenement.

Het Sfeerhuys

Sfeerhuys de molen in Nijmegen

Het sfeer huys de loodmolen! Eén woord; Geweldig! Zo'n locatie vind je niet overal, maar gelukkig wel in Nijmegen. Deze unieke locatie bezit een eigen molen. Deze oer Hollandse ambiance doet wonderen voor elk event.

Leukste restaurants in Nijmegen

de portier in Nijmegen

Restaurant de Portier! De geweldige recensies van dit bedrijf liegen er niet om. Een ware ervaring die iedereen een keer op moet doen. Culinair brunchen en diner is het motto van de Portier.

Zotte Lemke

Het Zotte Lemke. Is verreweg de beste bistro in Nijmegen en de contreien. In een warm decor wordt u welkom geheten om een heerlijke avond te beleven. Zelfs private dining behoort tot hun mogelijkheden.

Restaurant de Niewe Winkel

Restaurant De Nieuwe Winkel! Eén met de natuur en botanisch koken staan centraal bij de Nieuwe Winkel. Een (h)eerlijk restaurant dat goed doet aan mens, dier en natuur.