Catering in Haarlem bestellen? 

Geeft u een verjaardag, een feestje of gaat u trouwen? Wilt u uw gasten voorzien van heerlijke hapjes, maar heeft u geen tijd of zin om in de keuken te staan en eindeloos bezig te zijn? Dan biedt Happie Delivery catering in Haarlem de uitkomst. Traiteur Happie Delivery levert in Haarlem voor iedere gelegenheid overheerlijke borrelhapjes. U heeft keuze uit diverse pakketten, die al beginnen vanaf 2,95 euro per persoon.

Welke heerlijke producten kunt u allemaal bestellen in Haarlem?

Ook als u bijvoorbeeld een heerlijke high tea wilt bestellen dan kan dat gewoon bij Happie Delivery. Zalige hartige en zoete hapjes komen uw kant op, samen met heerlijke verse theesoorten. Dat is echt puur genieten.Heeft u een bruiloft, verjaardag of ander feest? Dan een buffet dé uitkomst bieden. Ons cateringassortiment is heel erg groot. Zo kunt u gaan voor Spaanse Tapas buffet, Italiaanse pasta buffet of voor de Hollandse stamppotten. Elk buffet bestaat uit de lekkerste salades en heerlijke warme gerechten. Wilt u nog een zoet hapje na? Neem dan een kijkje in onze dessert afdeling. Bestellen was ook nog nooit zo eenvoudig. Met een paar klikken op de knop komt de catering uw kant op. Ook voor een heel verzorgde lunch aan huis of op het werk kunt u ons bereiken. Stel uw lunch zelf samen of kies een van onze vooraf samengestelde lunchpakketten.

Wij leveren in Haarlem! Maar waar nog meer?

Happie Delivery Levert in heel Noord-holland. Maar zo zit u ook goed als u een cateraar zoekt in Almere, voor een heerlijke High Tea in Zaandam, voor unieke bruiloft catering in Alkmaar of de lekkerste buffetten in Amsterdam

Catering in Haarlem al vanaf 10 personen

De pakketten kunnen per tien personen worden besteld en worden afgeleverd op uw feestlocatie of bij u thuis. Liever zelf een pakket samenstellen? Naast het hapjes assortiment bestaat ook deze mogelijkheid bij Happie Delivery catering in Haarlem. Er is een eindeloze keuze aan groente, wraps, vlees, bladerdeeghapjes en diverse soorten groenten. Tevens is er keuze uit een warme of koude bittergarnituur, een kaasplankje en brood. Ook hiervoor geldt dat alle gerechten te bestellen zijn vanaf 10 personen bij Happie Delivery catering in Haarlem.

Diverse drankpakketten bij uw catering

Aan lekkere hapjes bij Happie Delivery catering in Haarlem geen gebrek, maar daarnaast hebben u en uw gasten ook behoefte aan een ijskoud drankje om het feest compleet te maken. Voor een groter gezelschap vraagt dit logistiek gezien om een hele organisatie. Ruim voldoende voorraad is vereist en de drank moet koud worden geserveerd. Ook dit kunt u met een gerust hart uit handen geven aan Happie Delivery catering in Haarlem. U heeft keuze uit een warme dranken pakket met diverse soorten koffie en thee. Meer toe aan een alcoholische versnapering? Kies dan voor het wijn, bier en fris pakket. Hierbij heeft u de keuze uit diverse soorten fris en verschillende wijnen.

Voegt u daar gedestilleerd aan toe en dan heeft u keuze uit Bacardi, whisky, Malibu, amaretto, jonge jenever en hoppe. Liever geen alcohol, kies dan voor het fris pakket. Tot slot levert Happie Delivery catering in Haarlem ook cocktails bij u thuis! Deze zijn per stuk te bestellen en er is maar liefst keuze uit 8 verschillende soorten. Op uw feestlocatie worden de cocktails vers bereid met heerlijke ingrediënten. Happie Delivery catering in Haarlem zorgt tevens voor al het barpersoneel, zodat u alle tijd heeft om optimaal te genieten! Mail ons nu op info@happiedelivery of bel naar 06 39 21 58 61.

  • Van party-hapje tot volledig feest!
  • Ambachtelijke catering
  • Wij hebben Vegan en Vega experts in dienst
  • Stel uw eigen catering samen
  • bereikbaar van 09:00 tot 21:00
  • 7 dagen per week
  • Bestelt u vaker als bedrijf? Betaal dan op maand factuur.
  • Meer dan 15 jaar ervaring met eigen restaurants en evenemtentlocaties