Happie Delivery catering in Haarlem: voor al uw borrelhapjes!

Geeft u een verjaardag, een feestje of gaat u trouwen? Wilt u uw gasten voorzien van heerlijke hapjes, maar heeft u geen tijd of zin om in de keuken te staan en eindeloos bezig te zijn? Dan biedt Happie Delivery catering in Haarlem de uitkomst. Happie Delivery catering levert in Haarlem voor iedere gelegenheid overheerlijke borrelhapjes. U heeft keuze uit diverse pakketten, die al beginnen vanaf 2,95 euro per persoon met het kaasplateau. Het kaasplateau bestaat uit verschillende soorten kazen inclusief mosterd en tafelzuur. De iets luxere variant van het kaasplateau kost 5,50 euro per persoon. Dit pakket bevat de luxere kazen zoals brie rustic en camambert. Houden uw gasten tevens van een stukje worst? Dan is het Hollandse worst plateau of het Spaanse worst plateau een uitkomst. Beide pakketten zijn 4,95 euro per persoon. In de Hollandse variant vindt u de ossenworst, leverworst, grillworst en Gelderse gekookte worst. De Spaanse variant bestaat uit chorizo, manchego, máhon, serranoham en olijven. Het Hollandse plateau bestaat uit een variatie van roggebrood met haring, toast met paté en gevulde eitjes. Dit pakket kost 3,50 euro per persoon.

De iets duurdere variant van het Hollandse plateau kost 5.95 euro per persoon. Daaraan zijn nog witte asperges en jonge kaas met mosterd aan toegevoegd. Voor vegetariërs en veganisten is het vegan plateau of veggie plateau de uitkomst. Deze pakketten kosten 5,25 euro per persoon en bevatten diverse spiesjes van groente, gevulde champignons, courgetterolletjes en wraps. Andere alternatieven geleverd door Happie Delivery catering in Haarlem zijn het tapas plateau á 5,95 euro per persoon en het wrap plateau á 5,50 euro per persoon. De tapas bestaat uit gevulde dadels, toastjes, mini aardappeltortilla, bruchetta en caprese spiesjes. De wraps kennen veel variatie met carpaccio, gerookte kip, gerookte zalm, humus en jonge kaas.

Catering Haarlem

Catering in Haarlem al vanaf 10 personen

De pakketten kunnen per tien personen worden besteld en worden afgeleverd op uw feestlocatie. Liever zelf een pakket samenstellen? Ook deze mogelijkheid bestaat bij Happie Delivery catering in Haarlem. Er is een eindeloze keuze aan groente, wraps, vlees, bladerdeeghapjes en diverse soorten groenten. Tevens is er keuze uit een warme of koude bittergarnituur, een kaasplankje en brood. Ook hiervoor geldt dat alle gerechten te bestellen zijn vanaf 10 personen bij Happie Delivery catering in Haarlem.

Diverse drankpakketten

Aan lekkere hapjes bij Happie Delivery catering in Haarlem geen gebrek, maar daarnaast hebben u en uw gasten ook behoefte aan een ijskoud drankje om het feest compleet te maken. Voor een groter gezelschap vraagt dit logistiek gezien om een hele organisatie. Ruim voldoende voorraad is vereist en de drank moet koud worden geserveerd. Ook dit kunt u met een gerust hart uit handen geven aan Happie Delivery catering in Haarlem. U heeft keuze uit een warme dranken pakket met diverse soorten koffie en thee. Meer toe aan een alcoholische versnapering? Kies dan voor het wijn, bier en fris pakket. Hierbij heeft u de keuze uit diverse soorten fris en verschillende wijnen.

Voegt u daar gedestilleerd aan toe en dan heeft u keuze uit Bacardi, whisky, Malibu, amaretto, jonge jenever en hoppe. Liever geen alcohol, kies dan voor het fris pakket. Tot slot levert Happie Delivery catering in Haarlem ook cocktails bij u thuis! Deze zijn per stuk te bestellen en er is maar liefst keuze uit 8 verschillende soorten. Op uw feestlocatie worden de cocktails vers bereid met heerlijke ingrediënten. Happie Delivery catering in Haarlem zorgt tevens voor al het barpersoneel, zodat u alle tijd heeft om optimaal te genieten! Mail ons nu op info@happiedelivery of bel naar 06 39 21 58 61.

Heerlijke hapjes met een zanddeeg bodem besteld in Almere

Contactinformatie

Sluispolderweg 11A21
1505HJ Zaandam
Nederland

E-mail: info@happiedelivery.nl