Catering Uithoorn

Events organiseren en lekker eten, daar maak je ons voor wakker!

Catering bestellen? Dat doe je bij Happie Delivery Catering. Voor elke gelegenheid keuze uit een extra groot assortiment; BBQ, Hapjes, Buffetten, Lunch, High Tea's & meer....

Your favorite catering

Catering bestellen? Dat doe je bij Happie Delivery Catering. Voor elke gelegenheid keuze uit een extra groot assortiment; BBQ, Hapjes, Buffetten, Lunch, High Tea's & meer....

Onze voordelen
  •   Ook voor spoedopdrachten
  • Dagelijks tot 21:00 bereikbaar
  • Catering op maat mogelijk
  • Catering voor elk budget
  • Jaren ervaring in catering en events
  • Voor bedrijf en particulier
  • Al vele grote klanten mogen bedienen
Onze vaste klanten
Een afbeeld met logos van onze vaste klanten
Bekijk onze heerlijke catering...
Klik hier om door te gaan naar de pagina met lunch catering
Klik hier om high tea's te bestellen
Klik hier om hapjes te bestellen
Klik hier om buffetten te bestellen
Klik hier om bbq's te bestellen

Wat onze klanten zeggen...

Mijn vrouw en ik hadden een BBQ-party laten regelen door Happie Delivery Catering. Het was prima geregeld. Het personeel was zeer enthousiast en kundig en de catering was erg lekker. Ga zo door!. "

- Mevrouw M. Verstheen .

Heel erg bedankt! Het bedrijfsfeest was om van te smullen. De teams vonden het enorm leuk. Tot volgend jaar. "

- Mevrouw W. Scholten .

Onze stichting had verleden week een Aziatisch menu bij Happie Delivery besteld. Het was top! Met het eten en jullie flexibiliteit hebben jullie onze gasten in de watten gelegd. . "

- Meneer A. El Morabet .

Bestellen van catering in Uithoorn

Woont u in Uithoorn en bent u op zoek naar een cateraar die van wanten weet? Eentje met een enorm aanbod aan mogelijkheden en die u altijd helpt met het creëren van een catering op maat die perfect aansluit op uw wensen? Dan zit u hier helemaal goed. Happie Delivery levert u een breed scala aan heerlijke producten die u ook nog eens heel gemakkelijk online kunt bestellen. Van Ontbijt tot diner en van hapjes tot cocktails u vindt hier al uw catering in Uithoorn. U kunt bij ons bestellen als bedrijf of particulier. Bedrijven hebben daarnaast de mogelijkheid om op (maand)factuur te betalen.

 

Hoe kunt u een bestelling plaatsen?

Bij Happie Delivery kunt u op 2 manieren bestellen. Het is net wat u zelf het prettigst vindt. U kunt uw catering bestellen via onze webshop; Kies hier uw favoriete producten en plaats deze in uw winkelwagen. Doorloop de stappen in de checkout en vul hier uw wensen in. Bijvoorbeeld uw dieetwensen, levertijd en dag en adres. Ook kiest u de manier van betalen die het best bij u past. Vooraf per IDEAL, of pinnen bij de chauffeur. Bent u een bedrijf en wilt u betalen per factuur? Dat is ook mogelijk!

U kunt ook een catering volledig op maat laten maken in Uithoorn. Neem daarvoor contact met ons op. Kies voor onze chat, stel uw vraag via het contact formulier of neem contact met ons op via telefoon of e-mail. Zo stellen wij samen met u een catering samen die precies aan uw wensen voldoet. U kunt ons 7 dagen in de week bereiken van 09:00 tot 21:00 op 06 - 39 21 58 61 of via info@happiedelivery.nl. Tot snel!

 

Venue's in Uithoorn

Partycentrum Colijn

Partycentrum Colijn in Uithoorn

Partcentrum Colijn in Uithoorn is een prachtig gedecoreerde zaal die zich uitstekend verleend voor zakelijk en particulieren bijeenkomsten. Denk bijvoorbeeld aan bruidsfeesten of bedrijfsborrels.

Be Happie!