Catering Heiloo

Events organiseren en lekker eten, daar maak je ons voor wakker!

Catering bestellen? Dat doe je bij Happie Delivery Catering. Voor elke gelegenheid keuze uit een extra groot assortiment; BBQ, Hapjes, Buffetten, Lunch, High Tea's & meer....

Your favorite catering

Catering bestellen? Dat doe je bij Happie Delivery Catering. Voor elke gelegenheid keuze uit een extra groot assortiment; BBQ, Hapjes, Buffetten, Lunch, High Tea's & meer....

Team Happie Delivery

Onze voordelen
  • Ook voor spoedopdrachten
  • Dagelijks tot 21:00 bereikbaar
  • Catering op maat mogelijk
  • Catering voor elk budget
  • Jaren ervaring in catering en events
  • Voor bedrijf en particulier
  • Al vele grote klanten mogen bedienen
Onze vaste klanten
Schermafbeelding 2020-06-23 om 15.05.04
Bekijk onze heerlijke catering...
LUNCH-5
HIGH TEA-2
HAPJES
BUFFET-2
BBQ-2
PARTY CAT
COCKTAILS-3

Catering in Heiloo 

Host u binnenkort een evenement, zoals bijvoorbeeld een verjaardag, een trouwerij of jubileum, of zoekt u om een andere reden catering in Heiloo en u wilt er een feestje van maken? Of bent u verantwoordelijk voor de organisatie van een business-event zoals een congres, wijsessie of klantendagen? Dan bent u nu waarschijnlijk opzoek naar een cateraar die u helpt met de hapjes en drankjes tijdens de bijeenkomst.

 

Welke soorten catering kut u allemaal bestellen in Heiloo?

Lunch en high tea catering in Heiloo

Lekkere lunches bestellen doe je bij Happie Delivery. Met onze lunchpakketten zit u altijd goed. Zo zijn er verschillende varianten. Het healthy lunchpakket of eentje met warme broodjes. U kiest wat u het lekkerst vindt. Heeft u binnenkort een meeting op de zaak? Dan zijn de lunches ideaal. Ook voor een informele en super smakelijke high tea of wine bent u aan het juist adres. Bekijk ze hier.

 

Borrelhapjes bestellen in Heiloo

De lekkerste hapjes om uw feest echt compleet te maken heeft u zojuist gevonden. Van de meest luxe fingerfood tot klassieke canapés, de keuze is geheel aan u. Bij Happie kiest u niet voor een vooraf samengesteld pakket maar stelt u uw eigen hapjes catering geheel zelf samen. Wij leveren alles aan in thermoboxen, zodat alles juist op temperatuur blijft.

 

Buffet bestellen in Heiloo

Een buffet bestellen bij Happie Delivery biedt u dé uitkomst als u opzoek bent naar een avondmaaltijd om te serveren aan uw gasten. Deze vorm van diner is voor u als gast enorm eenvoudig. Waarom? U heeft er zelf helemaal geen werk aan de uw gasten scheppen alleen op wat zij ook echt lekker vinden. Daarnaast worden de plannen die u deze avond heeft met uw gasten niet verstoord. Wij zetten het buffet voor u klaar en u heeft geen last van ons. Weet u niet zeker welk buffet u wilt? Bij Happie heeft u enorm veel keus! Neem eens een kijkje.

 

BBQ catering in Heiloo

BBQ'en is overal op de wereld een begrip. 's Zomers gezellig met vrienden, familie of collega's onbeperkt genieten in de buitenkeuken en samen eten van de meest lekkere gerechten van de gril. Een BBQ organiseren voor een grote groep kan echter ook een behoorlijk opgave zijn.  Daarom bestelt u bij Happie eenvoudig uw BBQ pakketten online. Zelf als u een kok erbij wilt inhuren, kan dat. Liever een offerte op maat? Bij ons ontvangt u de die geheel vrijblijvend, kosteloos en binnen 24 uur.

 

Een bestelling plaatsen, hoe gaat dat?

U kunt online een bestelling plaatsen door een product dat u wenst in de winkelwagen te plaatsen en de checkout te doorlopen. Hier kunt u ook kiezen hoe laat een bestelling afgeleverd dient te worden. Zo hoeft u niet een dag vrij te nemen om te wachten op de bezorging. Betaal op de manier dat u het prettigst vindt; via IDEAL, rembours of op factuur.