Catering in Ens

Bij Happie kunt u heel eenvoudig en snel de lekkerste producten bestellen. Wij bezorgen door heel Nederland. Wilt u het liefste een offerte op maat? Geen probleem. Binnen 24 uur heeft u deze in de mail!

Authentieke  catering

Online uw catering bestellen? Dat doe je bij Happie Delivery Catering. Voor elke gelegenheid keuze uit een super groot assortiment; BBQ, Hapjes, Lunch, Buffetten, High Tea's & meer....

U bent nu hier > Home > Catering in Ens
Onze voordelen

Ook voor spoedopdrachten

Dagelijks tot 21:00 bereikbaar

Catering op maat mogelijk

Catering voor elk budget

Jaren ervaring in catering en events

Voor bedrijf en particulier

Al vele grote klanten mogen bedienen

Onze vaste klanten
Een afbeeld met logos van onze vaste klanten
Bekijk onze heerlijke catering...
ontbijt-2
Lunch-7
Hapjes-4
Hapjes-3
BUFFET-4
BBQ-4

Wat onze klanten zeggen...

Mijn vrouw en ik hebben een feest geregeld via Happie Delivery Catering. Ze hadden het top georganiseerd. Hun medewerkers waren zeer enthousiast en kundig en de catering was smaakvol. Ga zo door!. "

- Meneer X. Angelus .

Super bedankt! Het feestje was om van te smullen. De teams vonden het super gezellig. Tot volgend jaar. "

- Mevrouw W. Bos .

Ons bedrijf had van de week een Spaans menu bij jullie besteld. Het heeft geweldig gesmaakt! Met de service en de smaak hebben jullie een waar feest neergezet. . "

- Meneer S. Ben Saleh .

Catering in Ens laten leveren doet heel Holland gemakkelijk op het internet via Happie Delivery!

Deze prachtige gemeente biedt altijd wat mee te maken. Zo zijn er in deze plaats talloze festiviteiten en een gezellige centrum die u door het jaar heen kunt bezoeken. In zo’n feestelijke gemeente, is het ook niet raar dat veel mensen op zoek zijn naar een cateraar voor hun Catering in Ens. Of u nu een bedrijfsfeestje organiseert of een particulier feestje geeft. Voor de beste catering uit uw streek komt u bij Happie Delivery.

Catering laten leveren voor jouw feestje of voor een bedrijfsevent, jubileum of bedrijfsbijeenkomst doe je bij Happie Delivery Catering in Ens. In onze online winkel heeft u uw favoriete gerechten eenvoudig voor elkaar. Maar welke heerlijke opties heeft Happie Delivery allemaal? U zit hier helemaal goed voor zalige sandwiches en salades, de meest originele borrelhapjes, de meest tongstrelende diners en zelfs de de lekkerste BBQ-pakketten, waarbij u een doorgewinterde BBQ-kok alles voor u laat regelen. Van het aansteken van de BBQ tot het echte BBQ werk en uiteindelijk weer tot het opruimen. Zowaar de afwas wordt geregeld. Dat klinkt toch perfect?

Catering in Ens nodig? Welke type bezorgen wij allemaal?

De online winkel van Happie Delivery staat bomvol met heerlijkheden. Zo kunt u de volgende soorten maaltijden bij ons bestellen.

Lunch bestellen

De beste middag maaltijden bestel je Happie Catering in Ens. Voor allen is er iets te vinden op onze site. Onze lunchpakketten bestaan uit diverse broodjes, knapperige salades, warme broodjes, en zelfs diverse candybars. Laat indien gewenst uw middagmaaltijden per persoon verpakken. Zelfs wanneer u uw middagmaaltijden bij verschillende mensen wilt laten leveren, dan is dat mogelijk.Wij maken uitsluitend gebruik van ecologische verpakking. Zo zorgen wij, net als vele, voor een gezondere wereld.

High Tea 

Wilt u luxers dan een gewone middagmaaltijd, dan kunnen jullie gaan voor een High Tea. Diverse keuzes bommetje vol met heerlijke zoete en hartige snacks. Bijvoorbeeld tiramisu, scones en smakelijke ciabattas met zalm. Te reserveren voor grote groepen of kleine recepties. Hebben jullie dieetwensen? Happie houdt er gewoon rekening mee! Halal, glutenvrij, lactosevrij, het is allemaal geen obstakel.

Buffetten

Buffeten is het specialisme van Happie Delivery Catering. De meest tongstrelende Catering in Ens haal je hier. De keuze op onze website is reuze. U vindt van Mexicaanse menu’s tot saladebuffetten! Daarnaast kunt u uw maaltijden helemaal op maat bij ons bestellen. Zo bepaalt u totaal zelf welke gerechten wij op uw bijeenkomst serveren.

BBQ catering

Wilt u een echt zomers feestje, buiten in de tuin? Ga dan voor onze BBQ Catering in Ens. Dat kunnen wij geheel voor u verzorgen. Of u nu gaat voor alleen het BBQ-menu, of dat u ook een BBQ-Kok wilt boeken. Wij regelen het allemaal Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen. De BBQ-pakketten worden bezorgd in geheel Holland.

Borrelhapjes bestellen

Onovertroffen en originele borrelhapjes bestellen doet heel Nederland in de webshop van Happie Delivery Catering in Ens. Met ons grote assortiment zorgen wij dat iedereen lievelings borrelhapjes vindt. Van spare-ribs tot vegan hapjes en van albondigas tot fruit spiesjes. Wij hebben het allemaal! De hapjes worden geleverd in elke provincie van ons land.

Tapas bestellen 

Ook fan van deze echte Spaanse lekkernijen? Bekijk dan eens onze tapas buffetten. Met keuze uit meerdere menus vindt u ten alle tijden de tapas catering dat perfect past bij uw bijeenkomst.

 

Uw gerechten op temperatuur laten bezorgen, of toch a la "Traiteur"?

Happie Delivery Catering in Ens kan uw gerechten bezorgen hoe, wanneer en waar u dat uitkomt. wilt dat de producten gekoeld bezorgd worden en dat u deze zelf in de oven doet (Dus a la Traiteur!)? Dan doen wij dat! Wilt u dat het warm geleverd wordt? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

Wij zijn bekend op elk culinair terrein Zo vindt u Spaanse, Mexicaanse, Italiaanse, Aziatische en Amerikaanse catering op onze website. Ook voor niet alledaagse catering zit u goed bij Happie Delivery. Foodtrucks, teppanyaki koks boeken of toch liever een Italiaanse kok inhuren met pizzaovens? Niet is ons teg gek!

 

Contact opnemen 

Een voorstel op maat

 

Wilt u graag geheel vrijblijvend een gratis voorstel ontvangen? Klik dan hierbeneden op de button! Binnen 8 uur ontvangt u van ons een voorstel die geheel naar uw wensen gemaakt is.

 

De Voordelen

  • Gratis borden en bestek in bruikleen
  • Uw keuken blijft schoon!
  • Wij leveren het buffet warm aan en wanneer wij weggaan, bent u klaar om aan te vallen!
  • Wij bereiden alles in onze keuken... Dus die van u blijft schoon!
  • U hoeft de afwas NIET te doen. Dat doen wij.

Online uw Catering in Ens bestellen!

Happie Delivery Catering staat voor originele  en smaakvolle catering. Online uw bestelling regelen was nimmer zo eenvoudig. Wilt u het liefst catering op maat? Dan maken wij binnen 24 uur een offerte. Geheel vrijblijvend en gratis. Of Course!

Be Happie!