Catering in de Lutte

Bij Happie kunt u heel eenvoudig en snel de lekkerste producten bestellen. Wij bezorgen door heel Nederland. Wilt u het liefste een offerte op maat? Geen probleem. Binnen 24 uur heeft u deze in de mail!

Uw favoriete  catering

Catering bestellen? Dat doe je bij Happie Delivery Catering. Voor elke bijeenkomst keuze uit een super groot assortiment; BBQ, Hapjes, Buffetten, Lunch, High Tea's & meer....

U bent nu hier > Home > Catering in de Lutte
Onze voordelen

Ook voor spoedopdrachten

Dagelijks tot 21:00 bereikbaar

Catering op maat mogelijk

Catering voor elk budget

Jaren ervaring in catering en events

Voor bedrijf en particulier

Al vele grote klanten mogen bedienen

Onze vaste klanten
Een afbeeld met logos van onze vaste klanten
Bekijk onze heerlijke catering...
ontbijt-2
Lunch-7
Hapjes-4
Hapjes-3
BUFFET-4
BBQ-4

Wat onze klanten zeggen...

Mijn vrouw en ik hadden een themafeest laten organiseren door Happie Delivery Catering. Ze hadden het prima georganiseerd. Het personeel was zeer aardig en professioneel en het diner was erg lekker. Ga zo door!. "

- Meneer N. Verstheen .

Thanks dames en heren! Het event was zeer geslaagd. De studenten vonden het om nooit te vergeten. Graag tot snel. "

- Meneer W. Scholten .

Ons bedrijf heeft van de week een Mexicaans diner bij jullie besteld. Het was perfect! Het smaakte top! Met de service en de smaak hebben jullie onze avond gemaakt. . "

- Mevrouw J. Idrissi .

Catering in de Lutte regelen doet heel Nederland eenvoudig online via Happie Delivery!

Die prachtige stad biedt altijd wat te ervaren. Zo heeft u in deze plaats tal van evenementen en een bruisende uitgaanscentrum die u op uw vrije dagen kunt doorstruinen. Met zoveel leuke festiviteiten, is het ook niet raar dat velen op zoek zijn naar een online traiteur voor hun Catering in de Lutte. Het maakt niet uit of u een zakelijk feestje organiseert of een prive feestje houdt. Voor de beste gerechten uit uw streek neemt u contact op met Cateraar Happie Delivery.

Catering laten leveren voor bijvoorbeeld een bruiloft, babyshower of bedrijfsbijeenkomst doe je bij Happie Catering in de Lutte. In onze online winkel heeft u uw catering gemakkelijk geregeld. Maar welke mogelijke catering kunt u allemaal bestellen? U kunt bij ons terecht voor geweldige middagmaaltijden, de beste borrelhapjes, de meest smaakvolle buffetten, maar ook de meest malse BBQ’s, waarbij u een echte grill-koning alles voor u laat regelen. Van de voorbereidingen tot het grillen en uiteindelijk weer tot de schoonmaak. Zowaar de vaat wordt geregeld. Dat is toch geweldig?

Catering in de Lutte nodig? Welke soorten bezorgen wij allemaal?

Het assortiment van Happie Delivery is heel erg breed. Zo kunt u de volgende soorten gerechten bij ons bestellen.

Lunch bestellen

De beste lunches laat je regelen Happie Catering in de Lutte. Voor allen is er iets te vinden in ons assortiment. Onze lunchpakketten bestaan uit verchillende soorten broodjes, knapperige salades, warme snacks, en zelfs diverse candybars. U kunt uw lunchpakketten individueel laten verpakken. Ook wanneer u uw lunchpakketten op meerdere adresssen wilt laten leveren, dan is dat een optie.Happie Delivery Catering maakt alleen gebruik van biologisch verpakkingsmateriaal. Zo zorgen ook wij voor een fijnere wereld.

High Tea 

Heeft u uw zinnen gezet op iets luxers dan een gewone middagmaaltijd, dan kan je kiezen voor een High Tea. Diverse opties bommetje vol met heerlijke zoete en hartige snacks. Bijvoorbeeld makarons, boterkoek en smakelijke broodjes met zalm. Te laten bezorgen voor grote groepen of kleine bijeenkomsten. Heeft u dieetwensen? Wij houden er absoluut rekening mee! Lactosevrij, glutenvrij of halal, het is volkomen geen obstakel.

Buffetten

Buffeten zijn de trots van Happie Delivery Catering. De lekkerste Catering in de Lutte ,kan je wel zeggen. De keuze op onze website is erg groot. U vindt van Mexicaanse menu’s tot visbuffetten! Ook kunt u uw menu geheel op maat bij ons regelen. Zo bepaalt u totaal zelf welke gerechten wij aan uw gasten presenteren.

BBQ catering

Wilt u een zonnig feestje, buiten in de tuin? Zie dan onze BBQ Catering in de Lutte. Dit kan u helemaal door ons laten verzorgen. Of u nu uw zinnen zet op alleen het BBQ-pakket, of dat u ook een BBQ-Kok wilt laten komen. Wij regelen het allemaal Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen. De barbecues kunnen worden geleverd in heel Holland.

Borrelhapjes bestellen

Zalige en originele hapjes bestellen doet heel Nederland in de online winkel van Happie Delivery Catering in de Lutte. Met onze vele opties zorgen wij dat een ieder lievelings borrelhapjes vindt. Van canapés tot vegan hapjes en van mini pizza’s tot caprese spiesjes. U vindt het hier allemaal. De fingerood worden geleverd in alle steden van Nederland.

Tapas bestellen 

Bent u ook gek op deze echte Spaanse lekkernijen? Zie dan eens onze tapas buffetten. Met keuze uit meerdere pakketten vindt u altijd de tapas catering dat perfect past bij uw bijeenkomst.

 

Jouw producten op temperatuur laten bezorgen, of toch a la "Traiteur"?

Happie Delivery Catering in de Lutte kan uw maaltijden afleveren hoe, wanneer en waar u dat wilt. wilt dat de catering koel bezorgd worden en dat u het zelf op temperatuur brengt (Dus a la Traiteur!)? Dan doen wij dat! Verlangt u dat het warm wordt geleverd? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

Happie Delivery Catering is van alle marken thuis Zo heeft u Spaanse, Mexicaanse, Italiaanse, Aziatische en Amerikaanse catering in ons assortiment. Ook voor niet alledaagse catering zit u helemaal goed bij Happie. Foodtrucks, teppanyaki koks boeken of toch liever een Italiaanse kok inhuren met pizzaovens? Niet is ons teg gek!

 

Contact opnemen 

Een voorstel op maat

 

Wilt u graag geheel vrijblijvend een gratis voorstel ontvangen? Klik dan hierbeneden op de button! Binnen 8 uur ontvangt u van ons een voorstel die geheel naar uw wensen gemaakt is.

 

De Voordelen

  • Gratis borden en bestek in bruikleen
  • Uw keuken blijft schoon!
  • Wij leveren het buffet warm aan en wanneer wij weggaan, bent u klaar om aan te vallen!
  • Wij bereiden alles in onze keuken... Dus die van u blijft schoon!
  • U hoeft de afwas NIET te doen. Dat doen wij.

Online uw Catering in de Lutte bestellen!

Happie Delivery Catering staat voor unieke  en smaakvolle catering. Online uw bestelling regelen was nimmer zo gemakkelijk. Wilt u liever catering op maat? Dan maken wij binnen 24 uur een voorstel. Geheel gratis en vrijblijvend. Of Course!

Be Happie!