Catering in Lunteren

Bij Happie kunt u heel eenvoudig en snel de lekkerste producten bestellen. Wij bezorgen door heel Nederland. Wilt u het liefste een offerte op maat? Geen probleem. Binnen 24 uur heeft u deze in de mail!

Your favorite  catering

Online uw catering regelen? Dat doe je bij Happie Delivery. Voor elk feest keuze uit een ongelofelijk groot assortiment; Hapjes, Lunch, High Tea's, Buffetten, BBQ & meer....

U bent nu hier > Home > Catering in Lunteren
Onze voordelen

Ook voor spoedopdrachten

Dagelijks tot 21:00 bereikbaar

Catering op maat mogelijk

Catering voor elk budget

Jaren ervaring in catering en events

Voor bedrijf en particulier

Al vele grote klanten mogen bedienen

Onze vaste klanten
Een afbeeld met logos van onze vaste klanten
Bekijk onze heerlijke catering...
ontbijt-2
Lunch-7
Hapjes-4
Hapjes-3
BUFFET-4
BBQ-4
PARTY-2
DRANK

Wat onze klanten zeggen...

Mijn medewerkers hebben een themafeest laten organiseren door Happie Delivery . Het was top georganiseerd. zeer enthousiast en kundig en de catering was zalig. Ga zo door!. "

- Meneer N. Baaldert .

Merci! De bijeenkomst was zeer geslaagd. De gasten vonden het enorm leuk. Snel nog eens doen :D. "

- Meneer E. Huijsman .

Ik heeft verleden week een Aziatisch menu bij Happie Delivery geregeld. Het heeft geweldig gesmaakt! Met de snelheid en de services hebben jullie een waar feest neergezet. . "

- Meneer S. Ben Saleh .

Catering in Lunteren regelen doe je simpel online via Happie Delivery!

Die buitengewone stad biedt altijd wat mee te maken. Zo heeft u in deze plaats talloze evenementen en een spetterende centrum die u jaarlijks kunt doorstruinen. Met zoveel leuks te doen, is het dan ook niet vreemd dat velen zoekend zijn naar een online cateraar voor hun Catering in Lunteren. Het maakt niet uit of u een bedrijfsevent houdt of een particulier feestje geeft. Voor de beste catering uit uw streek neemt u contact op met Happie Delivery Catering.

Maaltijden bestellen voor bijvoorbeeld een verjaardag, jubileum of zakelijke bijeenkomst doe je bij Happie Delivery Catering in Lunteren. In onze webwinkel heeft u uw catering gemakkelijk voor elkaar. Maar wat voor gerechten heeft Happie allemaal? U kunt bij ons terecht voor zalige lunches, de beste fingerfood, de meest tongstrelende avondmaaltijden en zelfs de de lekkerste BBQ-pakketten, waarbij u een doorgewinterde BBQ-kok alles voor u laat regelen. Van het aansteken van de BBQ tot het grillen en als laatst weer tot de schoonmaak. Zowaar de afwas wordt gedaan. Dat is toch als muziek in de oren?

Catering in Lunteren nodig? Welke type leveren wij allemaal?

De webwinkel van Cateraar Happie Delivery staat tot de nok toe vol met heerlijkheden. Zo heeft u keuze uit de volgende type catering.

Lunch bestellen

De beste lunches bestel je Happie Catering in Lunteren. Voor een ieder is er iets te vinden in ons assortiment. Onze lunchpakketten bestaan uit diverse broodjes, knapperige salades, warme snacks, of zelfs diverse powerbars. U kunt uw lunchpakketten per persoon laten verpakken. Ook als u uw lunchpakketten op meerdere plaatsen wilt laten bezorgen, dan is dat geen probleem.Happie Delivery maakt uitsluitend gebruik van biologische verpakking. Zo zorgen wij, net als vele, voor een gezondere wereld.

High Tea 

Wilt u feestelijkers dan een doorsnee lunch, dan kunnen jullie kiezen voor een High Tea. Diverse keuzes helemaal vol met zalige zoete en hartige snacks. Bijvoorbeeld tiramisu, boterkoek en smakelijke sandwiches met humus. Te reserveren voor grote groepen of kleinere recepties. Hebben uw gasten dieetwensen? Happie houdt er uiteraard rekening mee! Glutenvrij, lactosevrij, halal, het is volkomen geen probleem.

Buffetten

Buffeten zijn de trots van Happie Delivery Catering. De lekkerste Catering in Lunteren ,durven wij wel te zeggen. De keuze in ons menu is reuze. U vindt van Aziatische maaltijden tot visbuffetten! Ook kunt u geheel uw eigen catering laten samenstellen. Zo bepaalt u geheel zelf welke lekkernijen wij op uw bijeenkomst presenteren.

BBQ catering

Wilt u een super gezellig feestje, onder de volle zon? Zie dan onze BBQ Catering in Lunteren. Dit kan u helemaal door ons laten verzorgen. Of u nu uw zinnen zet op alleen het barbecue-pakket, of dat u wilt dat er een echte Grill-meester naar uw locatie komt. Niets is ons te gek!Wij staan voor u klaar! Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen. De BBQ’s worden bezorgd in geheel Holland.

Borrelhapjes bestellen

Zalige en unieke hapjes regelen doet heel Nederland in de webshop van Happie Delivery Catering in Lunteren. Met onze brede keuze zorgen wij dat iedereen lievelings hapjes vindt. Van spare-ribs tot vega hapjes en van mini pizza’s tot caprese spiesjes. U vindt het hier allemaal. De fingerood worden bezorgd in alle steden van ons land.

Tapas bestellen 

Houdt u van deze echte Spaanse lekkernijen? Zie dan eens onze tapas buffetten. Met keuze uit vele menus vindt u ten alle tijden het tapas pakket dat perfect past bij uw feestje.

 

Uw producten op temperatuur laten bezorgen, of toch a la "Traiteur"?

Happie Delivery Catering in Lunteren kan uw maaltijden bezorgen hoe, wanneer en waar u dat wilt. Is het beter dat de maaltijden koel geleverd worden en dat u deze zelf op temperatuur brengt (Dus a la Traiteur!)? Dan doen wij dat! Wilt u dat het warm geleverd wordt? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

Wij zijn van alle marken thuis Zo bestaat ons assortiment uit Amerikaanse, Aziatische, Italiaanse, Mexicaanse en Spaanse catering in onze webshop. Ook voor originele catering bent u bij ons aan het juiste adres. Foodtrucks, teppanyaki koks boeken of toch liever een Italiaanse kok inhuren met pizzaovens? Niet is ons teg gek!

 

Contact opnemen

Een voorstel op maat

Wilt u graag geheel vrijblijvend een gratis voorstel ontvangen? Klik dan hierbeneden op de button! Binnen 8 uur ontvangt u van ons een voorstel die geheel naar uw wensen gemaakt is. Welke wensen wij ook relingen mee moeten houden, alles is mogelijk! Bijvoorbeeld vegetarisch en vegan? Geen probleem!

 

 • Oud en nieuw
 • Zakenlunches
 • Bruiloften
 • Babyshowers
 • Pasen
 • Buurtfeesten
 • Bedrijfsfeesten
 • Kerst
 • Vaderdag
 • Moederdag
 • Trouwerijen
 • Congressen
 • Condoleances 
 • Jubileum
 • Verjaardag
 • Geboortefeestje
 • "Geslaagd" Gala
 • Pasen & Pinksteren
 • Crewcatering
 • Gewoon omdat het kan!

Nieuw; Picknick Catering!

U ziet hier een afbeelding van een picknick met glazen wijn en knapperige broodjes

Ultiem genieten van een zalige picknick Catering in Lunteren met de zon en de natuur om je heen. Bekijk dan eens onze Picknick-pakketten. Ideaal voor een uniek uitje met vrienden!

Online uw Catering in Lunteren bestellen!

Happie Delivery Catering staat garant voor originele  en smaakvolle catering. Online uw bestelling regelen was nimmer zo eenvoudig. Wilt u liever catering op maat? Dan maken wij binnen eendag een voorstel. Geheel gratis en vrijblijvend natuurlijk.

Be Happie!