Catering Hoorn

Events organiseren en lekker eten, daar maak je ons voor wakker!

Catering bestellen? Dat doe je bij Happie Delivery Catering. Voor elke gelegenheid keuze uit een extra groot assortiment; BBQ, Hapjes, Buffetten, Lunch, High Tea's & meer....

Your favorite catering

Catering bestellen? Dat doe je bij Happie Delivery Catering. Voor elke gelegenheid keuze uit een extra groot assortiment; BBQ, Hapjes, Buffetten, Lunch, High Tea's & meer....

Onze voordelen
  •   Ook voor spoedopdrachten
  • Dagelijks tot 21:00 bereikbaar
  • Catering op maat mogelijk
  • Catering voor elk budget
  • Jaren ervaring in catering en events
  • Voor bedrijf en particulier
  • Al vele grote klanten mogen bedienen
Onze vaste klanten
Een afbeeld met logos van onze vaste klanten
Bekijk onze heerlijke catering...
Klik hier om door te gaan naar de pagina met lunch catering
Klik hier om high tea's te bestellen
Klik hier om hapjes te bestellen
Klik hier om buffetten te bestellen
Klik hier om bbq's te bestellen

Wat onze klanten zeggen...

Mijn collega's en ik hebben een themafeest laten regelen door Happie Delivery Catering. Het was goed geregeld. Het personeel is erg vrolijk en kundig en de catering was zalig. Ga zo door!. "

- Mevrouw Z. Essenlaar .

Thanks dames en heren! Het event was geweldig. De teams vonden het te smakelijk voor woorden. Graag tot snel. "

- Meneer W. Graaf .

De vereniging heeft van het weekend een Spaans menu bij Happie Delivery geregeld. Het was perfect! Het smaakte top! Met het eten en jullie flexibiliteit hebben jullie onze gasten in de watten gelegd. . "

- Meneer G. El Morabet .

Catering Hoorn bestellen?

 

Wij hebben de lekkerste Buffetten, Borrelhapjes, BBQ's en Lunches

Bij de cateraar, Happie Delivery in Hoorn, kunt u heel gemakkelijk uw catering regelen voor bijvoorbeeld uw verjaardag, jubileum, bruiloft of voor een zakelijke bijeenkomst. Online bestellen is nog nooit zo gemakkelijk gegaan. Een paar klikken en uw catering is geregeld. Wilt u liever telefonisch bestellen of advies krijgen. Bel dan met onze eventmanager Bert op 06 - 39 21 58 61 of mail met ons via info@happiedelivery.nl

Wij leveren niet alleen in Hoorn, maar ook in de rest van Noord-holland. Wilt u dus lekkerste hapjes van Zaandam? Een sappige BBQ in Haarlem of in Alkmaar of bent u gewoon opzoek naar de beste cateraar in Amsterdam? Kijk dan niet verder! Sinds 2020 leveren wij ook onze catering in Almere.

Menu catering op maat!

Bij uw cateraar in Hoorn bestellen kan bij ons op verschillende manieren. Zo kunt u geheel zelf uw catering samenstellen. Krijg de keuze uit de lekkerste salades, soepen, tapas, warme vlees en vis gerechten, een unieke hapjespan en veel meer. Selecteer alleen de gerecht die uw favoriet zijn en stel geheel uw catering zelf samen. U maakt het zo gek als u zelf wilt! Wilt u liever op ons advies afgaan? Happie Delivery Catering Hoorn heeft heerlijk vooraf opgestelde menu waar u uit kunt kiezen. Deze hebben we voor onze Lunches, buffetten, BBQ's, hapjes of, zelfs high tea. Wilt u het liefste u producten geleverd krijgen a la traiteur? (Alles producten worden dan aangeleverd, zodat u dat kunt verwarmen) Dan gaan wij dat voor u regelen! Daarnaast hoeft u niets op te halen, wij bezorgen alles op uw adres.

BBQ en Buffet Catering in Hoorn

Schijnt de zon buiten en krijgt u direct dat zomerse BBQ gevoel? Bestel uw vlees en vis Bij Happie Delivery, dé BBQ-cateraar! Ook als u de BBQ geheel uit handen wilt geven kunnen wij alles voor u regelen. Wij komen met alle apparatuur, de salades, het brood, de sausen en de vlees en vis waren, die u heeft gekozen. Onze kok BBQ't alles voor u en uw gasten. Achteraf nemen wij alles weer mee en wassen het bij ons op locatie af. Dat hoeft u dus niet te doen! Ook kunt u bij ons genieten van een heerlijk buffet. Enkele van onze buffetten zijn; een Italiaans, Spaans, Hongaars, Vegan en Mexicaans buffet. Maar ook voor een Deluxe of Budget buffet zit u bij Happie helemaal goed.

Dieetwensen voor uw catering in Hoorn

Hebben u of uw gasten dieetwensen? Geen enkel probleem! Neem persoonlijk contact op met onze eventmanager en wij regelen dat uw catering geheel voldoet aan uw wensen. Zo organiseren wij regelmatig catering met bijvoorbeeld een glutenallergie, voor personen die een ketogeen dieet volgen, of een halal catering.

 

 

Be Happie!