Catering in Delden

Bij Happie kunt u heel eenvoudig en snel de lekkerste producten bestellen. Wij bezorgen door heel Nederland. Wilt u het liefste een offerte op maat? Geen probleem. Binnen 24 uur heeft u deze in de mail!

Authentieke  catering

Online catering regelen? Dat doe je bij Happie Delivery Catering. Voor elke gelegenheid keuze uit een super groot assortiment; BBQ, Hapjes, Lunch, Buffetten, High Tea's & meer....

U bent nu hier > Home > Catering in Delden
Onze voordelen

Ook voor spoedopdrachten

Dagelijks tot 21:00 bereikbaar

Catering op maat mogelijk

Catering voor elk budget

Jaren ervaring in catering en events

Voor bedrijf en particulier

Al vele grote klanten mogen bedienen

Onze vaste klanten
Een afbeeld met logos van onze vaste klanten
Bekijk onze heerlijke catering...
ontbijt-2
Lunch-7
Hapjes-4
Hapjes-3
BUFFET-4
BBQ-4

Wat onze klanten zeggen...

Mijn medewerkers hebben een bijeenkomst geregeld via Happie Delivery Catering. Ze hadden het prima georganiseerd. zeer enthousiast en kundig en de hapjes was smaakvol. Ga zo door!. "

- Mevrouw B. Baaldert .

Thanks dames en heren! Het evenement was fantastisch. De studenten waren enorm tevreden. Tot de volgende keer. "

- Mevrouw Y. Graaf .

Ik heeft van het weekend een Mexicaans menu bij Happie Delivery geregeld. Het was perfect! Het smaakte top! Met de snelheid en de services hebben jullie onze avond gemaakt. . "

- Mevrouw S. Amrani .

Catering in Delden laten bezorgen doe je eenvoudig op het web via Happie Delivery!

Die prachtige gemeente heeft veel leuks om mee te maken. Zo zijn er in deze plaats vele events en een bruisende uitgaanscentrum die u op uw dagje vrij kunt bezoeken. In zo’n actieve stad, verbaast het u vast niet dat veel mensen en bedrijven op zoek zijn naar een traiteur voor hun Catering in Delden. Het maakt niet uit of u een bedrijfsevent organiseert of een particulier feestje viert. Voor de beste catering uit uw streek komt u bij Happie.

Hapjes en gerechten regelen voor bijvoorbeeld een bruiloft, jubileum of zakelijke bijeenkomst doe je bij Happie Catering in Delden. Met onze webshop heeft u uw favoriete gerechten in een handomdraai voor elkaar. Maar welke mogelijke catering kunt u allemaal bestellen? U kunt bij ons terecht voor zalige middagmaaltijden, de allerbeste hapjes, de meest tongstrelende avondmaaltijden, maar ook de meest malse BBQ’s, waarbij u een doorgewinterde BBQ-kok alles voor u laat regelen. Van de voorbereidingen tot het grillen en tenslotte weer tot het afbreken. Zowaar de afwas wordt geregeld. Dat is toch perfect?

Catering in Delden nodig? Welke type kunt u laten leveren?

Er zijn super veel keuzes bij Cateraar Happie Delivery . Zo kunt u de volgende type catering bij ons bestellen.

Lunch bestellen

De verste lunches laat je bezorgen door Happie Catering in Delden. Voor een ieder is er iets te vinden op onze site. Onze lunches bestaan uit heerlijke sandwiches, knapperige salades, warme snacks, of zelfs diverse powerbars. Laat indien gewenst uw middagmaaltijden per persoon verpakken. Zelfs wanneer u uw lunchpakketten op meerdere adresssen wilt laten leveren, dan is dat geen probleem.Happie Delivery Catering maakt uitsluitend gebruik van ecologisch verpakkingsmateriaal. Zo doen wij, net als velen, ons uiterste best voor een gezondere natuur.

High Tea 

Heeft u voorkeur voor iets uitgebreiders dan een doorsnee lunch, dan kunt u kiezen voor een High Tea. Diverse pakketten bommetje vol met zalige zoete en hartige snacks. Bijvoorbeeld brownies, cheesecake en heerlijke ciabattas met humus. Te reserveren voor grote groepen of kleine samenkomsten. Hebben jullie dieetwensen? Happie Delivery houdt er vanzelfsprekend rekening mee! Halal, glutenvrij, lactosevrij, het is volledig geen probleem.

Buffetten

Buffeten is het specialisme van Happie Delivery Catering. De beste Catering in Delden ,durven wij wel te zeggen. De keuze in ons menu is reuze. U vindt van Hollandse menu’s tot visbuffetten! Ook kunt u uw menu helemaal op maat bij ons bestellen. Zo bepaalt u compleet zelf welke gerechten wij op uw event leveren.

BBQ catering

Bent u liefhebber van een zonnig feestje, buiten in de tuin? Ga dan voor onze BBQ Catering in Delden. Dit kan u helemaal door ons laten regelen. Of u nu kiest voor alleen het BBQ-pakket, of dat u ook een BBQ-meester wilt laten komen. We got it all Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen. De BBQ’s worden bezorgd in heel Holland.

Borrelhapjes bestellen

Zalige en ambachtelijke borrelhapjes regelen doet heel Holland via de webshop van Happie Delivery Catering in Delden. Met onze brede keuze zorgen wij dat een ieder lievelings hapjes vindt. Van canapés tot vega hapjes en van mini pizza’s tot fruit spiesjes. Wij hebben het allemaal! De hapjes worden geleverd in heel Nederland.

Tapas bestellen 

Bent u ook gek op deze fenomenale Spaanse gerechten? Bekijk dan eens onze tapas buffetten. Met keuze uit meerdere pakketten vindt u ten alle tijden het tapas pakket dat perfect past bij uw event.

 

Uw producten warm laten afleveren, of toch a la "Traiteur"?

Happie Delivery Catering in Delden kan uw maaltijden bezorgen waar, wanneer en hoe u dat wilt. Is het beter dat de catering gekoeld geleverd worden en dat u het zelf op temperatuur brengt (Dus a la Traiteur!)? Dan doen wij dat! Wilt u dat het warm aankomt? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

Wij zijn van alle marken thuis Zo bestaat ons assortiment uit Spaanse, Mexicaanse, Italiaanse, Aziatische en Amerikaanse catering in onze arrangementen. Ook voor originele catering zit u goed bij Happie Delivery. Foodtrucks, teppanyaki koks boeken of toch liever een Italiaanse kok inhuren met pizzaovens? Niet is ons teg gek!

 

Contact opnemen 

Een voorstel op maat

 

Wilt u graag geheel vrijblijvend een gratis voorstel ontvangen? Klik dan hierbeneden op de button! Binnen 8 uur ontvangt u van ons een voorstel die geheel naar uw wensen gemaakt is.

 

De Voordelen

  • Gratis borden en bestek in bruikleen
  • Uw keuken blijft schoon!
  • Wij leveren het buffet warm aan en wanneer wij weggaan, bent u klaar om aan te vallen!
  • Wij bereiden alles in onze keuken... Dus die van u blijft schoon!
  • U hoeft de afwas NIET te doen. Dat doen wij.

Online uw Catering in Delden bestellen!

Happie Delivery Catering staat garant voor originele  en tongstrelende catering. Online bestellen was nog nooit zo gemakkelijk. Wilt u het liefst catering op maat? Dan maken wij binnen eendag een voorstel. Geheel vrijblijvend en gratis. Of Course!

Be Happie!