Catering Castricum

Happie Delivery Catering
Neem contact op
Een greep uit onze klanten
Catering referentie Lufthansa
Catering referentie Rijkswaterstaat
coca logo
Catering referentie ABN AMRO
Referentie catering levering Heijmans
linkedin-logo
Onze vaste partners
So-tasty
Onze Partner Absoluta
Kies uw Catering
Lunch catering bestellen
High Tea catering bestellen
Borrelhapjes-2
Buffet bestellen
BBQ catering bestellen
partycatering bestellen
cocktails bestellen
Kies uw Catering
Lunch catering bestellen
Borrelhapjes-2
Buffet bestellen-2
BARBECUE
partycatering bestellen
Cocktails-2

Catering in Castricum regelt u direct bij Happie Delivery

Bent u op zoek naar catering in Castricum voor een zakelijk event of juist een leuk feest waar goed eten aangeboden moet worden? Dan bent u bij Happie Delivery aan het juiste adres. Wij hebben ervaring met het opzetten van complete lunches, zakelijke diners, barbecues en het verzorgen van de cocktails op chique feestjes. Wij helpen u graag op maat verder met onze catering in Castricum. En om dit kracht bij te zetten, hebben we speciaal voor u een eventmanager klaargezet die u helpt met het vinden van al het eten en drinken dat nodig is om uw feest een succes te maken.

Verken zelf de mogelijkheden rond catering in Castricum

Bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn wanneer u kiest voor catering in Castricum? Dan verrassen we u graag bij Happie Delivery. Wij zijn namelijk zo flexibel dat we aan bijna alle wensen kunnen voldoen. Heeft u veel vegetariërs die komen eten, mag er absoluut geen alcohol geschonken worden of zoekt u juist vooral healthy food binnen de catering? Wij luisteren naar uw wensen en vertalen dit naar een realisatie binnen uw budget. Of met andere woorden: u krijgt wat u wilt, zonder daar te veel voor te betalen.

Regel uw catering vooral op tijd!

We willen u niet direct naar de kassa drukken, maar het is van belang dat u op tijd begint met het regelen van uw catering. Zeker wanneer u speciale wensen heeft, hebben we wat extra tijd nodig om dit te realiseren.

Weet u niet precies wat u het beste kunt kiezen of wilt u direct een bestelling plaatsen? Neem dan contact met ons op via 06 39 21 58 61 en vraag naar onze eventmanager wanneer u hulp nodig heeft. U kunt ons ook gewoon direct mailen op info@happiedelivery.nl met uw bestelling, zodat we direct kunnen beginnen met het plannen.