Catering Castricum

Events organiseren en lekker eten, daar maak je ons voor wakker!

Catering bestellen? Dat doe je bij Happie Delivery Catering. Voor elke gelegenheid keuze uit een extra groot assortiment; BBQ, Hapjes, Buffetten, Lunch, High Tea's & meer....

Your favorite catering

Catering bestellen? Dat doe je bij Happie Delivery Catering. Voor elke gelegenheid keuze uit een extra groot assortiment; BBQ, Hapjes, Buffetten, Lunch, High Tea's & meer....

Onze voordelen
  •   Ook voor spoedopdrachten
  • Dagelijks tot 21:00 bereikbaar
  • Catering op maat mogelijk
  • Catering voor elk budget
  • Jaren ervaring in catering en events
  • Voor bedrijf en particulier
  • Al vele grote klanten mogen bedienen
Onze vaste klanten
Schermafbeelding 2020-06-23 om 15.05.04
Bekijk onze heerlijke catering...
LUNCH-5
HIGH TEA-2
HAPJES
BUFFET-2
BBQ-2
PARTY CAT
COCKTAILS-3

Catering in Castricum regelt u direct bij Happie Delivery

Bent u op zoek naar catering in Castricum voor een zakelijk event of juist een leuk feest waar goed eten aangeboden moet worden? Dan bent u bij Happie Delivery aan het juiste adres. Wij hebben ervaring met het opzetten van complete lunches, zakelijke diners, barbecues en het verzorgen van de cocktails op chique feestjes. Wij helpen u graag op maat verder met onze catering in Castricum. En om dit kracht bij te zetten, hebben we speciaal voor u een eventmanager klaargezet die u helpt met het vinden van al het eten en drinken dat nodig is om uw feest een succes te maken.

Verken zelf de mogelijkheden rond catering in Castricum

Bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn wanneer u kiest voor catering in Castricum? Dan verrassen we u graag bij Happie Delivery. Wij zijn namelijk zo flexibel dat we aan bijna alle wensen kunnen voldoen. Heeft u veel vegetariërs die komen eten, mag er absoluut geen alcohol geschonken worden of zoekt u juist vooral healthy food binnen de catering? Wij luisteren naar uw wensen en vertalen dit naar een realisatie binnen uw budget. Of met andere woorden: u krijgt wat u wilt, zonder daar te veel voor te betalen.

Regel uw catering vooral op tijd!

We willen u niet direct naar de kassa drukken, maar het is van belang dat u op tijd begint met het regelen van uw catering. Zeker wanneer u speciale wensen heeft, hebben we wat extra tijd nodig om dit te realiseren.

Weet u niet precies wat u het beste kunt kiezen of wilt u direct een bestelling plaatsen? Neem dan contact met ons op via 06 39 21 58 61 en vraag naar onze eventmanager wanneer u hulp nodig heeft. U kunt ons ook gewoon direct mailen op info@happiedelivery.nl met uw bestelling, zodat we direct kunnen beginnen met het plannen.