Catering in Breukelen

Bij Happie kunt u heel eenvoudig en snel de lekkerste producten bestellen. Wij bezorgen door heel Nederland. Wilt u het liefste een offerte op maat? Geen probleem. Binnen 24 uur heeft u deze in de mail!

Uw favoriete  catering

Online uw catering regelen? Dat doe je bij Happie Delivery Catering. Voor elk feest keuze uit een super groot assortiment; BBQ, Hapjes, Buffetten, Lunch, High Tea's & meer....

U bent nu hier > Home > Catering in Breukelen
Onze voordelen

Ook voor spoedopdrachten

Dagelijks tot 21:00 bereikbaar

Catering op maat mogelijk

Catering voor elk budget

Jaren ervaring in catering en events

Voor bedrijf en particulier

Al vele grote klanten mogen bedienen

Onze vaste klanten
Een afbeeld met logos van onze vaste klanten
Bekijk onze heerlijke catering...
ontbijt-2
Lunch-7
Hapjes-4
Hapjes-3
BUFFET-4
BBQ-4

Wat onze klanten zeggen...

Mijn medewerkers hebben een themafeest geregeld via Happie Delivery Catering. Ze hadden het top geregeld. Het personeel was zeer enthousiast en kundig en het eten was zalig. Ga zo door!. "

- Meneer K. Angelus .

Thanks dames en heren! Het evenement was zeer geslaagd. De gasten waren helemaal happy. Graag tot snel. "

- Meneer A. Graaf .

Ons bedrijf had van het weekend een Mexicaans diner bij jullie geregeld. Het heeft geweldig gesmaakt! Met de snelheid en de services hebben jullie onze gasten in de watten gelegd. . "

- Meneer A. Ben Saleh .

Catering in Breukelen laten bezorgen doet heel Holland eenvoudig op het internet via Happie Delivery!

Die prachtige gemeente heeft veel leuks te bieden. Zo heeft u in deze plaats tal van festiviteiten en een spetterende centrum die u jaarlijks kunt meemaken. Met zoveel leuke activiteiten, verbaast het u vast niet dat veel mensen zoekend zijn naar een online traiteur voor hun Catering in Breukelen. Het maakt niet uit of u een bedrijfsevent houdt of een particulier feestje houdt. Voor de beste maaltijden uit uw streek gaat u naar Happie Delivery.

Catering laten leveren voor bijvoorbeeld een verjaardag, babyshower of bedrijfsevent doe je bij Happie Catering in Breukelen. Met onze online winkel heeft u uw favoriete gerechten gemakkelijk besteld. Maar welke heerlijke opties kunt u allemaal bestellen? U bent aan het juiste adres voor zalige sandwiches en salades, de allerbeste party hapjes, de meest smaakvolle avondmaaltijden en zelfs de meest heerlijke barbecue’s, waarbij u een echte grill-koning alles voor u laat regelen. Van de inkopen tot het echte BBQ werk en uiteindelijk weer tot de schoonmaak. Ook de afwas wordt geregeld. Dat is toch geweldig?

Catering in Breukelen nodig? Welke soorten wordt er allemaal geleverd?

De webwinkel van Happie Delivery Catering staat helemaal vol met lekkernijen. Zo heeft u keuze uit de volgende soorten gerechten.

Lunch bestellen

De beste middag maaltijden regel je bij Happie Catering in Breukelen. Voor allen is er iets te vinden in onze webwinkel. Onze lunchpakketten bestaan uit diverse broodjes, verse rauwkost, warme snacks, en zelfs diverse zoetigheden. Laat indien gewenst uw lunches individueel verpakken. Zelfs wanneer u uw lunchpakketten op meerdere plaatsen wilt laten bezorgen, dan is dat mogelijk.Wij maken uitsluitend gebruik van ecologische verpakking. Zo doen wij, net als velen, ons best voor een beter milieu.

High Tea 

Heeft u behoefte aan iets uitgebreiders dan een ordinaire lunch, dan kan je gaan voor een High Tea. Diverse keuzes boordevol met zalige hartige en zoete gerechtjes. Bijvoorbeeld tiramisu, cheesecake en uitgebreide broodjes met zalm. Te regelen voor grotere groepen of kleinere feestjes. Hebben jullie dieetwensen? Happie houdt er gewoon rekening mee! Halal, glutenvrij, lactosevrij, het is volledig geen obstakel.

Buffetten

Buffeten is het specialisme van Happie Delivery Catering. De lekkerste Catering in Breukelen haal je hier. Ons assortiment is gigantisch. U vindt van Spaanse menu’s tot soepbuffetten! Tevens, kunt u geheel uw eigen menu laten samenstellen. Zo bepaalt u totaal zelf welke maaltijden wij op uw event leveren.

BBQ catering

Ook zin in een super gezellig feestje, onder de volle zon? Zie dan onze BBQ Catering in Breukelen. Dat kunnen wij van A tot Z voor u regelen. Of u nu kiest voor alleen het BBQ-pakket, of dat u wilt dat er een echte Grill-meester naar uw huis of werk komt. Wij regelen het allemaal Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen. De BBQ-pakketten kunnen worden bezorgd in heel Holland.

Borrelhapjes bestellen

Zalige en authentieke borrelhapjes bestellen doet heel Nederland in de online winkel van Happie Delivery Catering in Breukelen. Met onze vele opties zorgen wij dat een ieder z’n favoriete borrelhapjes vindt. Van canapés tot vegan hapjes en van mini pizza’s tot fruit spiesjes. Wij hebben het allemaal! De fingerood worden bezorgd in alle steden van ons land.

Tapas bestellen 

Houdt u van deze echte Spaanse lekkernijen? Zie dan eens onze tapas buffetten. Met keuze uit meerdere pakketten vindt u altijd de tapas catering dat perfect past bij uw event.

 

Uw producten warm laten bezorgen, of toch a la "Traiteur"?

Happie Delivery Catering in Breukelen kan uw maaltijden afleveren waar, wanneer en hoe u dat wilt. wilt dat de catering gekoeld geleverd worden en dat u het zelf opwarmt (Dus a la Traiteur!)? Dan doen wij dat! Liever dat het warm wordt geleverd? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

Happie Delivery Catering is van alle marken thuis Zo heeft u Spaanse, Mexicaanse, Italiaanse, Aziatische en Amerikaanse catering op onze website. Ook voor originele catering bent u bij ons aan het juiste adres. Foodtrucks, teppanyaki koks boeken of toch liever een Italiaanse kok inhuren met pizzaovens? Niet is ons teg gek!

 

Contact opnemen 

Een voorstel op maat

 

Wilt u graag geheel vrijblijvend een gratis voorstel ontvangen? Klik dan hierbeneden op de button! Binnen 8 uur ontvangt u van ons een voorstel die geheel naar uw wensen gemaakt is.

 

De Voordelen

  • Gratis borden en bestek in bruikleen
  • Uw keuken blijft schoon!
  • Wij leveren het buffet warm aan en wanneer wij weggaan, bent u klaar om aan te vallen!
  • Wij bereiden alles in onze keuken... Dus die van u blijft schoon!
  • U hoeft de afwas NIET te doen. Dat doen wij.

Online uw Catering in Breukelen bestellen!

Happie Delivery Catering staat voor authentieke  en tongstrelende catering. Online bestellen was nimmer zo gemakkelijk. Wilt u liever catering op maat? Dan maken wij binnen eendag een voorstel. Geheel gratis en vrijblijvend natuurlijk.

Be Happie!