“Voeden van de Toekomst: Hoe Duurzaamheid en Gezondheid de Event Catering van 2024 Definiëren”

CATERING

Bekijk Ons Voorbeeld Assortiment

Ongeacht de gelegenheid, er is altijd het excuus om vrienden en families bij elkaar te brengen. Wij geloven dat eten de gemeenschappelijke band is, en wat is een betere manier dan een grazing table.

 

Bestel bij Happie Delivery voor een probleemloze en smaakvolle culinaire ervaring, waarbij we de zorgen wegnemen en je de vrijheid geven om te genieten van heerlijk eten, waar en wanneer je maar wilt.

Klik

Klik

Klik

KErstmenu's

Maak deze kerst extra speciaal door ons kerstmenu te bestellen. Geniet van heerlijke gerechten zonder de stress van koken, zodat je meer tijd kunt besteden aan het creëren van onvergetelijke herinneringen met je dierbaren.
CATERING

Volledige Events

Onze event service is de sleutel tot het succes van jouw volgende evenement. Wij nemen alle zorgen uit handen, van planning tot uitvoering, zodat je gasten kunnen genieten van een naadloze en gedenkwaardige ervaring.
WARM

Offerte op Maat

Ontdek de culinaire mogelijkheden met onze op maat gemaakte catering. Laat ons weten wat je wensen zijn, en wij sturen je graag een persoonlijke offerte om jouw evenement of bijeenkomst te voorzien van de perfecte smaakvolle touch.
OFFERTE

Door heel Nederland

Met een diverse selectie van keukens verspreid over heel Nederland, bieden wij een uitgebreid scala aan culinaire ervaringen die aan al jouw smaakvoorkeuren voldoen. Waar je ook bent, onze gevarieerde keukenkeuzes zijn altijd binnen handbereik om aan je gastronomische verwachtingen te voldoen.
FLEXIBLE

Achteraf betalen op factuur

Bij ons kun je gemakkelijk achteraf betalen op factuur, zodat je de gemoedsrust hebt van een zorgeloze ervaring, met de flexibiliteit om op een later tijdstip te betalen. We willen het betalingsproces zo eenvoudig mogelijk maken, zodat je je kunt concentreren op wat echt belangrijk is.
PERSONEEL

Trends in Duurzame Catering in 2024

In de wereld van evenementenplanning en kantoorbeheer is het belang van duurzaamheid nooit weggeweest. Met 2024 in volle gang zien we bewuste keuzes en eco-vriendelijke trends op de voorgrond treden in de cateringindustrie. Bij Happie Catering geloven we dat heerlijk eten en duurzaamheid hand in hand gaan. Dit jaar zetten we in op innovatieve cateringoplossingen die niet alleen je smaakpapillen tevreden stellen, maar ook een positieve impact hebben op de planeet.

De focus op lokaal en seizoensgebonden is sterker dan ooit. Evenementmanagers en officemanagers zijn steeds meer op zoek naar cateraars die lokaal geproduceerde ingrediënten gebruiken. Dit betekent niet alleen verser, smaakvoller eten, maar ook minder transport en dus een lagere CO2-voetafdruk. Bij Happie Catering kiezen we zorgvuldig onze leveranciers uit, met een voorkeur voor lokale boeren en producenten. Hiermee ondersteunen we niet alleen de lokale economie maar dragen we ook bij aan een duurzamere wereld.

Daarnaast zien we een opmars in plantaardige catering. De vraag naar veganistische en vegetarische opties blijft stijgen, niet alleen vanwege persoonlijke dieetkeuzes maar ook vanuit een duurzaamheidsperspectief. Plantaardig eten heeft vaak een lagere milieu-impact dan gerechten met vlees of zuivel. Happie Catering speelt in op deze trend met creatieve en verrassende plantaardige menu’s – van smaakvolle vegan borrelhapjes tot uitgebreide vegetarische buffetten.

Zero-waste catering wint ook terrein. Een verantwoord afvalbeheer en het minimaliseren van voedselverspilling zijn pijlers waar we bij Happie Catering actief aan werken. Dit doen we door nauwkeurige planning, het hergebruiken van restproducten, en het aanbieden van composteerbare of herbruikbare servies en bestek. Het streven naar een zero-waste evenement is een doel dat we graag samen met onze klanten realiseren.

Bij Happie Catering omarmen we ook de technologische vooruitgang die duurzaamheid ondersteunt. Digitale menu’s, online bestellen en slimme logistiek helpen ons de ecologische voetafdruk van onze dienstverlening te verminderen. Voor evenementmanagers en officemanagers die het voortouw nemen in de overstap naar digitale oplossingen, bieden we naadloze integratie en advies.

Om meer te weten te komen over hoe u uw volgende evenement of kantoorbijeenkomst kunt verrijken met duurzame cateringopties, nodigen wij u uit om onze diensten nader te verkennen. Ontdek de mogelijkheden die Happie Catering biedt voor uw specifieke behoeften en hoe wij samen kunnen werken aan een groenere toekomst.

Heeft u inspiratie nodig voor uw volgende duurzame evenement? Overweeg dan eens onze diverse en duurzame buffetten die elke gast zullen verrassen en bekoren. Bij Happie Catering staan we klaar om uw evenementen en kantoorbijeenkomsten naar een hoger niveau te tillen met onze focus op kwaliteit, duurzaamheid en innovatie. Samen kunnen we een verschil maken – voor onze gasten en voor de planeet.

Het Integreren van Lokale en Seizoensgebonden Producten in uw Event Catering

In de wereld van eventplanning en office management, is het steeds vaker de prioriteit om niet alleen een geslaagd evenement te organiseren, maar ook een die duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel draagt. Hier bij Happie Catering begrijpen we dit volledig en hebben we ons toegewijd aan het integreren van lokale en seizoensgebonden producten in onze cateringdiensten. Maar waarom is dit zo belangrijk en hoe profiteert jouw evenement hier van?

Het gebruik van lokale en seizoensgebonden producten is een magnifieke manier om de carbon footprint van jouw evenement te verkleinen. Door ingrediënten te kiezen die dicht bij huis gekweekt of geproduceerd worden, verminderen we de noodzaak voor lang transport, wat leidt tot minder emissies en een schonere planeet. Bovendien, door seizoensproducten te gebruiken, garanderen we de versheid en maximaliseren we de smaak, wat jouw gasten zeker zullen waarderen.

Naast de milieuvriendelijke aspecten, ondersteunt het kiezen voor lokale en seizoensgebonden producten ook de lokale economie. Bij Happie Catering vinden we het belangrijk om onze gemeenschap te ondersteunen en dat doen we door direct bij lokale boeren en leveranciers in te kopen. Dit draagt niet alleen bij aan de ontwikkeling van lokale bedrijven, maar verzekert ons ook van de beste ingrediënten voor onze gerechten.

Maar hoe zit het met de creativiteit? Een van de grootste voordelen van werken met seizoensgebonden producten is de mogelijkheid om te spelen met een diversiteit aan smaken, kleuren, en texturen die per seizoen wisselen. Dit daagt ons team bij Happie Catering uit om innovatief en creatief te zijn in de keuken, wat leidt tot unieke en memorabele menus voor je evenement. Of het nou gaat om een fris lentebuffet met jonge groene groenten of een hartverwarmend herfstmenu vol robuuste smaken, we maken het mogelijk.

We begrijpen dat de keuze voor catering een grote invloed heeft op de ervaring van je gasten, en daarom streven we ernaar om niet alleen aan hun culinaire verwachtingen te voldoen, maar deze ook te overtreffen. Dit doen we door niet alleen aandacht te besteden aan de oorsprong en kwaliteit van onze ingrediënten, maar ook door onze gerechten met zorg en aandacht te bereiden.

Ben je benieuwd hoe dit alles in de praktijk eruit ziet? Neem dan eens een kijkje op onze buffet catering pagina, waar je voorbeelden vindt van hoe wij lokale en seizoensgebonden producten hebben geïntegreerd in onze opties.

Of je nu een bedrijfsevent, een informele borrel, of iets daar tussenin plant, door te kiezen voor Happie Catering maak je een keuze voor kwaliteit, duurzaamheid, en smaak. We kijken ernaar uit om je evenement onvergetelijk te maken met onze verfijnde, verantwoorde cateringopties.

Voordelen van Gezonde Voedingskeuzes op Evenementen

In de wereld van evenementenplanning, waar elk detail ertoe doet, is de keuze voor catering een essentieel onderdeel dat een blijvende indruk kan achterlaten op de gasten. Voor eventmanagers en officemanagers die zich richten op een publiek tussen 25 en 40 jaar oud, speelt het aanbieden van gezonde voedingskeuzes een steeds belangrijkere rol. Happie Catering begrijpt het belang van deze trend en biedt een scala aan opties om aan deze vraag te voldoen.

Gezond eten is niet langer een persoonlijke keuze, het is een collectieve verwachting op evenementen. Wanneer u gezonde cateringopties selecteert, promoot u niet alleen een levensstijl, maar laat u ook zien dat u waarde hecht aan het welzijn van uw gasten. Hier zijn enkele onmiskenbare voordelen van het aanbieden van gezonde voedingskeuzes op uw volgende evenement.

**1. Verhoogde Energie en Concentratie:** Gezonde voeding zorgt voor een stabiele toevoer van energie en kan de concentratie verbeteren. Dit is vooral belangrijk bij evenementen zoals workshops, seminars of vergaderingen waarbij de aandacht van uw gasten essentieel is.

**2. Positieve Indruk:** Het serveren van gezonde opties laat zien dat u vooruit denkt en om de gezondheid en voorkeuren van uw gasten geeft. Dit draagt bij aan een positief imago van uw organisatie of het evenement zelf.

**3. Inclusiviteit:** Door een verscheidenheid aan gezonde opties te bieden, zoals vegetarische, veganistische of glutenvrije gerechten, zorgt u ervoor dat iedereen, ongeacht dieetbeperkingen of persoonlijke keuzes, kan genieten van de maaltijd.

**4. Verbeterde stemming en tevredenheid:** Gezonde voeding kan bijdragen aan een betere gemoedstoestand en algemeen welzijn. Tevreden en gelukkige gasten zijn de sleutel tot een succesvol evenement.

Bij Happie Catering hebben we een uitgebreid aanbod van innovatieve buffetopties die speciaal zijn ontworpen om aan deze gezonde voedingseisen te voldoen. Ons team van professionele chefs zet zich in om gerechten te creëren die niet alleen voedzaam maar ook overheerlijk zijn, zonder compromis op smaak of presentatie.

Het aanbieden van gezonde voedingskeuzes gaat over meer dan alleen het serveren van eten. Het is een deel van de ervaring die u bouwt voor uw gasten, een weerspiegeling van uw merkwaarden en een statement over het belang dat u hecht aan gezondheid en welzijn. Happie Catering kan u helpen deze boodschap krachtig over te brengen, met een scala aan creatieve en smaakvolle opties die gegarandeerd indruk maken op uw gasten.

Laat het niet bij woorden, maar zet vandaag nog de stap naar een gezondere en inclusievere evenementbeleving met Happie Catering. Of het nu gaat om een intieme bijeenkomst of een groot bedrijfsevenement, onze expertse in het bereiden van gezonde, aantrekkelijke maaltijden zorgt ervoor dat uw evenement in goede herinnering blijft bij alle deelnemers.

Heeft u hulp nodig bij het plannen van uw volgende evenement? Neem dan contact met ons op via Happie Delivery. Samen kunnen we zorgen voor een onvergetelijke en gezonde ervaring voor al uw gasten.

Innovatieve Duurzame Verpakkingsoplossingen door Happie Catering

Bij Happie Catering begrijpen we de unieke uitdagingen die eventmanagers en officemanagers, voornamelijk vrouwen tussen de 25 en 40 jaar oud, dagelijks tegenkomen. Een van deze uitdagingen is het vinden van betrouwbare, duurzame en toch stijlvolle cateringoplossingen die passen bij de esthetiek van hun evenementen zonder het milieu te belasten. Daarom zijn wij bij Happie Catering trots om voorop te lopen in innovatieve duurzame verpakkingsoplossingen, speciaal ontworpen met zowel het milieu als jouw evenement in gedachten.

Duurzaamheid is het woord van het decennium geworden, en met een goede reden. De impact van onze keuzes op de planeet is meer dan ooit zichtbaar, en event planning is geen uitzondering. Traditionele wegwerpverpakkingen, hoewel handig, dragen aanzienlijk bij aan de groeiende afvalproblematiek wereldwijd. Bij Happie Catering pakken we dit probleem bij de wortels aan door een breed scala aan eco-vriendelijke verpakkingsoplossingen aan te bieden die niet alleen je ecologische voetafdruk verkleinen maar ook een onvergetelijke indruk achterlaten op je gasten.

Onze aanpak is drievoudig. Ten eerste focussen we op materiaalinnovatie. We zijn voortdurend op zoek naar en experimenteren met nieuwe materialen die zowel duurzaam als functioneel zijn. Denk bijvoorbeeld aan composteerbare bioplastics, bamboe, en gerecycled papier. Deze materialen degraderen veel sneller dan hun plastic tegenhangers en zijn verantwoord geproduceerd.

Ten tweede is hergebruik een kernonderdeel van onze filosofie. We moedigen klanten aan om te kiezen voor herbruikbare verpakkingen die kunnen dienen als blijvende herinneringen aan het evenement. Dit vermindert niet alleen afval, maar biedt ook een unieke manier om je merk of het thema van het evenement te laten resoneren met je gasten lang nadat het afgelopen is.

Ten derde, Happie Catering investeert in de toekomst door actief onderzoek te ondersteunen naar en de ontwikkeling van nieuwe duurzame verpakkingstechnologieën. We werken samen met innovators en wetenschappers om de grenzen van wat mogelijk is te verleggen en om onze klanten de allernieuwste oplossingen te bieden.

Om meer te weten te komen over hoe Happie Catering jouw evenement kan transformeren met onze unieke, duurzame cateringoplossingen, nodigen we je uit om onze pagina over buffet bestellen te bekijken. Ontdek hoe gemakkelijk en betaalbaar het is om je gasten te verwennen met heerlijk eten dat goed is voor zowel hen als de planeet.

In 2024 en daarna is het onze missie bij Happie Catering niet alleen om heerlijke en boeiende maaltijden te serveren, maar ook om een positieve impact te maken op de wereld om ons heen. We begrijpen dat onze klanten, van eventmanagers tot officemanagers, een partner verwachten die hun waarden deelt. Met Happie’s innovatieve duurzame verpakkingsoplossingen, maken we het gemakkelijker dan ooit om een verschil te maken, één event tegelijk.

Het kiezen van Happie Catering betekent het kiezen voor een toekomst waarin we samen werken aan een groenere, schonere planeet. Laten we samen deze visie realiseren, één evenement per keer.

Succesverhalen: Duurzaamheid en Gezondheid in Praktijk

In de wereld van catering en evenementenplanning heeft Happie Catering zich als doel gesteld om niet alleen met de tijd mee te gaan, maar deze zelfs een stap voor te blijven. Vooral nu, in 2024, waar duurzaamheid en gezondheid centraal staan in de keuzes van eventmanagers en officemanagers. Dit zijn immers thema’s die steeds belangrijker worden, niet alleen voor ons maar voor de hele planeet.

In ons streven naar excellence op het gebied van catering, hebben we ons toegewijd aan het creëren van succesverhalen die niet alleen onze expertise laten zien, maar ook onze toewijding aan duurzaamheid en gezondheid. Geen loze beloften, maar concrete acties en resultaten.

Duurzaamheid in catering gaat verder dan alleen het serveren van groenten van het seizoen of biologische producten. Het omarmt alles, van afvalvermindering en compostering tot het gebruik van lokale leveranciers om de CO2-voetafdruk te minimaliseren. Happie Catering loopt hierin voorop door innovatieve manieren te benutten om onze ecologische voetafdruk te verkleinen, zonder in te boeten op smaak of kwaliteit.

Een treffend voorbeeld hiervan is onze samenwerking met lokale boeren en leveranciers. Door direct bij deze kleinschalige producenten in te kopen, kunnen we niet alleen de versheid van onze ingrediënten garanderen, maar ondersteunen we ook de lokale economie en beperken we het transport. Dit leidt weer tot minder uitstoot. In onze keukens gebruiken we bovendien ecologisch afbreekbare materialen voor verpakkingen en doen we er alles aan om voedselverspilling tegen te gaan.

Wat gezondheid betreft, stopt onze toewijding niet bij het serveren van gebalanceerde maaltijden. We zien het als onze missie om variatie en voedingswaarde te bieden, terwijl de smaak altijd voorop staat. Onze menu’s zijn zorgvuldig samengesteld door topchefs die niet alleen expert zijn in smaak, maar ook begrijpen hoe voeding kan bijdragen aan de algehele gezondheid en welzijn van onze klanten.

Voor de office managers en event planners die op zoek zijn naar een verantwoordelijke cateringpartner die niet alleen heerlijke, maar ook gezonde en duurzame opties biedt, biedt Happie Catering cateringservices die aan alle eisen voldoen. Van sfeervolle borrels tot uitgebreide buffetten, elk gerecht wordt met zorg en aandacht voor het milieu bereid.

Een van onze parels op het gebied van duurzaamheid en gezondheid is onze recente introductie van volledig plantaardige menu-opties. Hiermee willen we niet alleen de vegetariërs en veganisten onder ons bedienen, maar nodigen we iedereen uit om de rijkdom en variatie van plantaardige gerechten te ervaren. Het is een kwestie van smaak, gezondheid én liefde voor onze planeet.

Tenslotte, toen recentelijk werd gevraagd naar de meetbare impact van onze inspanningen, konden we trots rapporteren dat Happie Catering heeft bijgedragen aan een significante reductie in CO2-uitstoot en voedselverspilling. Dit, samen met de positieve feedback van onze klanten, versterkt onze overtuiging dat we op de juiste weg zijn.

Duurzaamheid en gezondheid zijn geen trends, maar waarden die wij bij Happie Catering hoog houden. Voor ons gaat het niet alleen om het serveren van eten, maar om het creëren van ervaringen die goed voelen, zowel binnen als buiten. En dat is pas echt de smaak van succes.

Winkelmandje
//
Uw winkelmandje is leeg
0
//