Vegan catering bestellen

Vegan Catering Bestellen?

Iedereen die een gezonde Vegan catering wilt bestellen zit bij Happie Delivery helemaal goed!

Onze vegan experts maken graag een heerlijke en gezonde catering op maat of u kunt kiezen uit onze vegan gerechten op onze site! Zij sluiten niet alleen dierlijke producten uit, maar gaan een stapje verder. Alle nutriënten worden geanalyseerd en berekend zodat u uw gasten de juiste voedingsbodem voorschotelt voor een gezellige bijeenkomst. Ons verpakkingsmateriaal is volledig van bamboe gemaakt en dus absoluut niet belastend voor onze aarde. Dus u kunt met een gerust hart uw vegan catering bestellen!

Wilt u een vegan catering bestellen? Zo doet u dat...

Wilt u een voorstel wat wij voor u kunnen betekenen. Ontvang geheel gratis een offerte & catering voorstel. Wilt u het liefste uw catering met ons persoonlijk doorspreken? Geen probleem! Wij zetten de koffie en thee klaar. . .Bel ons of  vul hieronder uw gegevens in, dan bellen wij u terug!

Onze event-manager stelt u dan wat simpele vragen zodat wij een juiste offerte kunnen toesturen voor uw vegan catering. Bijvoorbeeld voor hoeveel gasten de catering gemaakt dient te worden, in welke stad en of er specifieke wensen zijn. Daarna gaat de event-manager bezig met de offerte en de koks gaan bezig aan een super lekker voorstel. U ontvangt alles per mail en de keuze blijft u geheel vrij.

Greetz ...

Happie Delivery for a happie world 

  • Van party-hapje tot volledig feest!
  • Ambachtelijke catering
  • Wij hebben Vegan en Vega experts in dienst
  • Stel uw eigen catering samen
  • bereikbaar van 09:00 tot 20:00
  • 7 dagen per week

Direct bestellen of eerst contact met onze eventmanager?

Heeft u binnenkort een bijeenkomst of iets leuks te vieren? Geen evenement is compleet zonder heerlijke catering. Bestel en wij komen het brengen wanneer u dat wilt. En als extraatje! U heeft geen afwas. Let op! Het bestellen van een vegan partycatering kan helaas niet op dezelfde dag. Bestel dus minimaal 48 uur van te voren. Heeft u met spoed catering nodig? Bel met onze eventmanager, dan helpen wij u graag!

 


Wilt u eerst liever contact met onze event-manager? Vul dan onderstaand uw naam en telefoonnummer in en wij bellen u vandaag nog terug.