Tapas catering bestellen

Events organiseren en lekker eten, daar maak je ons voor wakker!

Catering bestellen? Dat doe je bij Happie Delivery Catering. Voor elke gelegenheid keuze uit een extra groot assortiment; BBQ, Hapjes, Buffetten, Lunch, High Tea's & meer....

Your favorite catering

Catering bestellen? Dat doe je bij Happie Delivery Catering. Voor elke gelegenheid keuze uit een extra groot assortiment; BBQ, Hapjes, Buffetten, Lunch, High Tea's & meer....

Onze voordelen
  •   Ook voor spoedopdrachten
  • Dagelijks tot 21:00 bereikbaar
  • Catering op maat mogelijk
  • Catering voor elk budget
  • Jaren ervaring in catering en events
  • Voor bedrijf en particulier
  • Al vele grote klanten mogen bedienen
Onze vaste klanten
Een afbeeld met logos van onze vaste klanten
Bekijk onze heerlijke catering...
Klik hier om door te gaan naar de pagina met lunch catering
Klik hier om high tea's te bestellen
Klik hier om hapjes te bestellen
Klik hier om buffetten te bestellen
Klik hier om bbq's te bestellen

Wat onze klanten zeggen...

Mijn medewerkers hadden een feest geregeld via Happie Delivery Catering. Het was prima geregeld. Hun medewerkers waren erg aardig en professioneel en het diner was erg lekker. Ga zo door!. "

- Mevrouw X. Angelus .

Heel erg bedankt! Het feestje was geweldig. De teams vonden het om nooit te vergeten. Tot volgend jaar. "

- Mevrouw W. Huijsman .

Ik heeft van het weekend een Aziatisch menu bij jullie besteld. Het heeft geweldig gesmaakt! Met de en de service hebben jullie een waar feest neergezet. . "

- Meneer . el Yousfi .

Tapas catering bestellen; hapjes of buffet.

 

Welke soorten tapas catering kan ik bestellen?

Het maakt niet uit voor welke gelegenheid je tapas wilt bestellen, tapas zijn altijd een mooie toevoeging op jouw evenement. U kunt hierbij kiezen uit tapas die zich perfect verlenen om als borrelhapje rond te gaan of u kunt gaan voor zo'n heerlijk tapas buffet. Wij bieden een heel ruim assortiment en de tapas zijn erg divers. Vlees, vis en vega... Voor een ieder wat wils.

 

Wat zijn tapas precies?

Tapas zijn kleine hapjes die op mediterraans wijze bereidt zijn. De oorsprong van tapas vindt zich in Spanje. "Tapas" komt van het woord "tapar" Dit betekent afdekken. In de oudheid werd brood veelal gebruikt om producten af te dekken en te beschermen tegen de elementen van de natuur en voor ongedierte. Om die reden zien we dat veel tapas geserveerd worden op brood. Van origine werden tapas gebruikt als aperitief; een hapjes om de eetlust op te wekken. Tegenwoordig worden diverse tapas eerder gebruikt als maag vullend menu.

Ben je van plan om zelf tapas te gaan maken? Bekijk hier de leukste tapas ideeën!

 

Hoe plaats in een bestelling voor mijn tapas catering?

U kunt heel gemakkelijk in onze online webshop uw favoriete tapas catering uitkiezen. U kunt de losse borrelhapjes kiezen en zo uw eigen ideale pakket samenstellen. Als u wilt gaan voor een tapas diner, dan kunt u uit onze Spaanse tapas buffetten kiezen. Vul het aantal hapjes, of het aantal gasten in en plaats uw bestelling in de winkelwagen. Met een paar simpele stappen heeft u uw bestelling geplaatst en gaan onze koks aan de slag. U kiest zelf de levertijd en uw betaalmethode. Zo heeft u keuze uit betaling via IDEAL, pinnen bij aflevering of als bedrijf kunt u op rekening betalen.

 

Tapas catering op maat

Als u liever een tapas menu op maat laat creëren door onze koks, dan is dat geen enkel probleem. Neem contact met ons op. Vertel wat u graag wilt serveren op uw bijeenkomst en wij maken een prijsopgave. Deze offerte is geheel kosteloos en vrijblijvend.

 

Waar kan ik mijn tapas catering laten bezorgen?

Happie Delivery levert tapas catering in heel Noord-holland. Het meeste bezorgen wij in Haarlem, Amsterdam, Alkmaar, en Zaandam. Maar ook in over steden en dorpen zijn wij regelmatig te vinden. Wij hanteren een vaste bezorgkosten van €15,- per bestelling. Ongeacht waar u zich bevindt in Noord-Holland.

 

Hoe wordt de tapas catering bezorgd?

Onze tapas worden bezorgd in thermoboxen. Zo blijft alle op temperatuur als het bij u aankomt. Als u een tapas buffet heeft bestelt, dan zetten wij het hele buffet voor u op en zetten alles warm. Zelf hoeft u helemaal niets te doen. De volgende dag komen wij weer langs om alle warmhoudapparatuur en de vuile vaat mee te nemen.

Be Happie!