Presentatie catering

Events organiseren en lekker eten, daar maak je ons voor wakker!

Catering bestellen? Dat doe je bij Happie Delivery Catering. Voor elke gelegenheid keuze uit een extra groot assortiment; BBQ, Hapjes, Buffetten, Lunch, High Tea's & meer....

Your favorite catering

Catering bestellen? Dat doe je bij Happie Delivery Catering. Voor elke gelegenheid keuze uit een extra groot assortiment; BBQ, Hapjes, Buffetten, Lunch, High Tea's & meer....

Team Happie Delivery

Onze voordelen
  • Ook voor spoedopdrachten
  • Dagelijks tot 21:00 bereikbaar
  • Catering op maat mogelijk
  • Catering voor elk budget
  • Jaren ervaring in catering en events
  • Voor bedrijf en particulier
  • Al vele grote klanten mogen bedienen
Onze vaste klanten
Schermafbeelding 2020-06-23 om 15.05.04
Bekijk onze heerlijke catering...
LUNCH-5
HIGH TEA-2
HAPJES
BUFFET-2
BBQ-2
PARTY CAT
COCKTAILS-3

Presentatie catering

Presentatie catering bestellen

Als u een presentatie gaat geven, dan is het natuurlijk van belang om een goede catering te serveren aan uw gasten. Een catering die minstens net zo goed is als uw presentatie. Weet u al precies wat u zoekt? De cateringsmogelijkheden voor uw presentatie zijn namelijk eindeloos. Wij adviseren om een goed assortiment samenstellen voor uw presentatie. Het is namelijk zo dat uw gasten allemaal andere wensen hebben. Daarom hebben wij heerlijke pakketten samengesteld met enorm veel variatie. Zoekt u een catering die volledig op maat is? Lees hieronder daarover meer.

Zakelijke presentatie

Er zijn meerdere soorten presentatie mogelijk voor uw catering. Een daarvan is de zakelijk presentatie. Normaliter is er een binnenkomst periode waarin de gasten iets te drinken, zoals koffie, thee en fris krijgen. Achterfa is er vaak een borrel. Bij deze borrel heeft iedereen de mogelijk om nog even te netwerken en met de presentatoren te praten. Misschien een goed idee om wat heerlijke hapjes te serveren tijdens de borrel?

Boekpresentatie catering

Bij een boek presentatie is er ook een binnenkomst. Afhankelijk van het tijdstip worden er diverse soorten dranken geschonken. Meestal wordt de presentatie gehouden op een podium en staan de gasten. De gasten houden dan de mogelijkheid om met een wijntje, biertje of kopje koffie uw presentie te kunnen bekijken. Achteraf is de mogelijkheid om met de schrijver te praten.

Productpresentatie catering

Een productpresentatie heeft bij ieder product een andere organisatie. Sommige producten maken er een interactieve dag van waarbij de gast de mogelijkheid heeft om het product te voelen, te bekijken en te hanteren. In andere gevallen wordt het product op het podium gepresenteerd. Hoe dan ook werkt de catering mee aan het succes van de productpresentatie.

 

Presentatie catering op maat bestellen?

Bij Happie Delivery heeft u een enorme keuze uit de meest lekker lunches, hapjes, buffetten en dranken. Onze pakketten staan op de website en zijn beschikbaar om met een paar simpele klikken op de knop te bestellen. Wilt u liever een catering op maat die volledig aan uw wensen voldoet? Neem gerust contact met ons op. Happie Delivery is bereikbaar van 09:00 tot 21:00 en dat tot 7 dagen in de week.