Lunch catering; bestel het hier!

Hieronder vind je onze arrangementen en kunt uw lunch catering bestellen. Wil je weten wat voor lekkers er allemaal geleverd wordt voor bij de lunch? Klik op het arrangement en daar vind je het menu. Special voor de mensen die vegetariër zijn is er ook het veggie lunchpakket. Bestellen gaat super simpel. Klik op het menu, vul daar het aantal personen in en ga verder in de winkelwagen.

Wat krijgt u allemaal bij onze lunch catering?

Afhankelijk van het lunch catering pakket dat u kiest krijgt u diverse soorten broodjes, of salades en/ of dranken. De pakketten zijn ideaal zakelijke bijeenkomsten of als u een grote groep gasten heeft die blijft lunchen.

Wij leveren de lunchpakketten in disposable caterdozen. Deze dozen zijn niet belastend voor het milieu en zo draagt iedereen zijn steentje bij. Warme broodjes worden geleverd in thermoboxen, zodat de broodjes ook nog goed op temperatuur zijn als ze bij u aankomen.

Lunch catering op maat laten maken.

Geen groep gasten is het zelfde en daarom kunnen we verwachten dat niet iedereen een keuze kan maken uit onze boven staande lunches. Om die reden kunt u bij ons ook een lunch op maat laten maken. Dit is een perfecte oplossing als uw gasten of organisatie speciale wensen hebben of als u precies binnen een budget moet bestellen. Neem contact met ons op, vertel ons uw wensen en binnen 24 uur ontvangt u van ons een prijsopgave. Natuurlijk geheel kosteloos en vrijblijvend.

Voor welke gelegenheden is deze lunch geschikt

Meestel worden lunches bestelt voor zakelijke gelegenheden zoals meetings, conferences, hei-sessies of bijvoorbeeld al crew-catering. Het voordeel van deze lunch catering is dat je helemaal niets meer zelf hoeft te organiseren wat betreft de catering. De lunch komt kant en klaar aan en uw en uw gasten kunnen zo aanvallen.