Restaurant Proeverij de Koekfabriek is gestopt

 

Zoals sommige Zaandammers al weten is Proeverij de Koekfabriek aan de westzijde 188 afgelopen januari gestopt. Het pand waar de koekfabriek zich bevond is opgekocht en begaat nu, opnieuw, een gehele metamorfose. De locatie waar de koekfabriek zich precies bevond in het pand werdt ook geheel onderworpen een een verbouwing en dus hebben wij de keuze gemaakt om te stoppen met de Koekfabriek.

Happie Delivery Catering is ons nieuwe bedrijf waarbij ons focussen op het leveren van een fantastische catering voor een betaalbare prijs. Nog steeds worden wij dagelijks benaderd, waarbij klanten opzoek zijn naar de Koekfabriek, maar helaas moeten wij dan teleurstellen.

 

Alsnog een hapje eten bij Verkade? Ga dan naar de Verskade!

Wilt u alsnog een hapje eten in de voormalige Verkade Fabriek? Dat kan zeker! Onze voormalige buren de verskade leveren niet alleen super lekkere producten, zoals wijnen, brood, vlees, kaas en koffie, maar hebben ook geregeld evenementen waarbij heerlijk gedineerd kan worden of waar je een gezellig feestje kan meepakken ( Zeker een aanrader!) Ook zijn ze overdag geopend en is het mogelijk om een heerlijke lunch te nuttige in de ambiance van deze prachtige fabriek. Dus! De verskade... the place to be!

Voor meer informatie over de verskade in Zaandam klikt u hier!