fbpx

Eten bestellen en laten thuisbezorgen in Zaandam en Oostzaan?

Jij wilt een lekker diner laten thuisbezorgen. Je weet alleen nog niet precies wat? Of wilt je partner een burger maar jij liever een gezonde Poké Bowl? Op zoek naar vers eten en niet dat standaard fastfood waar je toch een beetje een schuldgevoel van krijgt? Kijk... wij hebben voor jou de oplossing.

3 restaurants gezamenlijk in een grote horeca-keuken. Jij kiest uit jouw favoriete gerechten die zij aanbieden en alles wordt tegelijkertijd bij jou thuisbezorgd. Geen keuze meer uit vanavond Italiaans eten of gezond? Je doet het gewoon allebei.

Waarom Happie Delivery?

  • Ons keukenteam heeft tientallen jaren ervaring in toonaangevende restaurants en maken de lekkerste gerechten
  • Door verschillende keukens te combineren vind je altijd een smakelijk gerecht
  • Onze blitse elektrische fietsen zorgen dat jij jouw bestellen supersnel thuis kan oppeuzelen
  • Milieu is een belangrijk punt voor Happie. Daarom maken wij uitsluitend gebruik van eerlijke producten en biologisch verpakking materiaal.

 

Zet je smaakpapillen aan het werk! Klik hieronder op bestellen, begin bij het restaurant waar jij vanavond zin in hebt en scroll door het menu. Wij bezorgen het bij jou thuis en jij kan genieten!

Welke gerechten worden het meest besteld?

Built you own burger

Welke restaurants doen er mee?

Happie SOUL FOOD

Happie SOULFOOD brengt de Afro-Amerikaanse keuken naar Nederland. Deze keuken staat bekend om zijn fenomenale burgers & chicken. Elk gerecht is met passie en liefde ontworpen voor onze menukaart.

Happie PIATTI

Happie PIATTI werkt uitsluitend met de Italiaanse keuken. PIATTI werkt met de bekende gerechten als Pizza en Pasta, maar ook met minder bekende, maar toch heerlijke gerechten als Ossobuco en Rotolo.

Happie VEGA(N)

Happie VEGA(N) vond het belachelijk dat er maar zo weinig opties in de Zaanstreek zijn voor vegetariërs en vegans. Heerlijke, maar vooral eerlijke gerechten die ook nog eens supergezond zijn. Kom ze eens proberen!