High Tea Hapjes bestellen!

 

Zie hier je onze High Tea's en High Wine en bestel de lekkerste hapjes voor bij jouw thuis of op het werk. Bent u benieuw welke heerlijke hapjes er worden bezorgd voor uw gezellig middag? Bekijk het High Tea pakket en daar vind je de gerechtjes. Een bestelling plaatsen gaat heel eenvoudig. Klik op de high tea die u wilt, kies het aantal gasten en ga vervolgens door in de checkout.

 

Wat leveren wij allemaal als u High Tea hapjes bestelt?

✔️ Wij maken de hapjes in onze keuken en bezorgen die bij u op locatie

✔️ Schalen, bordjes en bestek bij de prijs inbegrepen

✔️ Wanneer u dat uitkomt, halen wij de spullen weer bij u op.

✔️ De afwas? Dat doen wij!

 

Contact opnemen 

Create your own!

Bel ons op 06 - 39 21 58 61

Vul hieronder uw wensen in

Ontvang van ons een prijsopgave

Wat is een High Tea precies?

U kent het waarschijnlijk wel. Fijn met vrienden of vriendinnen naar een restaurantje en daar een high tea bestellen. U krijgt dan de lekkerste hartige en zoete hapjes en zalige verse thee en zo kunt u heerlijk genieten van uw vrije middag en van goed gezelschap om u heen. Wist u dat er ook een High Wine bestaat? Hierbij ontvangt u geen thee, maar wijn naar keuze.

Hoe gaat High Tea hapjes bestellen precies in z'n werk?

Het is behoorlijk eenvoudig. Hierboven staan enkele High Tea pakketten waaruit u kunt kiezen. Als u op de plaatjes klikt ziet u wat u allemaal krijgt als u deze High Tea of Wine bestelt. Vanaf daar kunt u het gewenst pakket in de winkelwagen plaatsen. Als u verder klikt op "afrekenen", komt u in de checkout. Hier kunt u de leverdag, levertijd en adres opgeven. Ook kunt u kiezen hoe u wilt betalen. Dat kan per IDEAL, per pin bij aflevering. Ook kunnen bedrijven op factuur betalen.