Glutenvrije catering

Ontbijt, hapjes, Lunch, buffet , high-tea, grazing tables, cocktails en veel meer

Bekijk ons assortiment

De lekkerste gerechten en menu’s die u in een handomdraai kunt bestellen. Keuze uit ontbijt, lunches, hapjes, BBQ’s, Diners, Desserts en nog veel…. veel meer Glutenvrije catering.

Event
Creation

Uw event van A to Z geregeld!  Fine Dining, Foodtrucks, Grazing Table’s, Walking Dinner of foodboxxen bijvoorbeeld. Alles gemaakt met passie, verse producten and a lot of love!

Dagelijkse catering

Dagelijkse catering voor uw bedrijf of instelling. Een gevarieerde lunch met smaak en nutriënten. Dat is waar uw medewerkers op zitten te wachten.

GLUTENVRIJE CATERING

Glutenvrij eten kan belangrijk zijn voor je dieet. Of dit nu vanuit een doktersvoorschrift is of omdat je jezelf er gewoon beter door voelt. U moet de mogelijkheid kunnen hebben om uw glutenvrije catering aan te passen aan uw wensen. Daar staat Happie Delivery voor!

 

Wat is glutenvrij precies?

Glutenvrij eten bestaat uit het niet eten van eiwitten die van nature voorkomen in tarwe, rogge en gerst. Hierom worden deze graansoorten vanzelfsprekend volledig overgeslagen. Er bestaat glutenvrij meel. Hierbij zijn deze bovengenoemde eiwitten verwijderd tot een minimum. Dit glutenvrije meel heeft volgens onderzoeken geen nadelig effect meer op de gezondheid van mensen met een glutenallergie of gluten-intolerantie.

 

Glutenvrije catering bestellen

Bij ons kunt u glutenvrije catering bestellen. Hierbij maakt het niet uit of u gaat voor een BBQ, buffet, borrelhapjes of een lunch. Wij kunnen voor u uitzonderingen maken voor een aantal personen of kunnen de gehele catering glutenvrij bereiden. U kunt dit in het bestelproces aangeven bij de checkout.

 

Gradatie van allergie of dieet. Meld het bij de bestelling van uw glutenvrije catering!

Er bestaan verschillende wensen wanneer we het hebben over glutenvrij eten. De ene klant heeft een medische aandoening waardoor het gluten van eten als gevaarlijk kan worden beschouwd en de andere heeft een lichte intolerantie waarbij teveel gluten zorgen voor een onprettig gevoel. De derde groep heeft geen medische oorzaak, maar voelt zich simpelweg gewoon beter bij het vermijden van gluten. Het is altijd belangrijk dat u ons verteld in welke gradatie u intolerant bent voor gluten.

Waarom? Heeft u een medische aandoening? Dan mag er geen spoor van gluten in de catering verwerkt zitten. Daarom is het belangrijk dat wij tussentijds de keuken goed reinigen. Zo Mag u bijvoorbeeld niets eten wat gefrituurd wordt in vet dat reeds gebruikt is of in een oven gebakken waar bijvoorbeeld reeds brood in is gebakken.  Om hier rekening mee te kunnen houden vragen wij u goed aan te geven of het een allergie betreft of een dieetwens.