Catering bestellen

Uw feest thuis uitbesteden?

Uw feest thuis uitbesteden doe je Bij Happie Delivery. Wij kunnen u helpen met de organisatie voor de gehele partycatering bij u thuis, u kunt de lekkerste borrelhapjes bestellen of een buffet laten thuisbezorgen.

 

Hoe kan ik een feest thuis uitbesteden aan Happie Delivery?

In onze webshop vind u alles wat u nodig heeft voor de organisatie van een feest bij u thuis.

 

Buffet bestellen voor thuis

Hier kunt u heerlijke buffetten bestellen. Ons assortiment buffetten is erg ruim. Van Spaanse tapas buffetten tot smaakvolle Italiaanse pastabuffetten en van een Noord-Afrikaans tot een dessert buffet. Wij leveren het buffet altijd bij u thuis af. Als geheel op temperatuur. U hoeft dus niet moeilijk te doen met de oven. Zelfs zetten wij het gehele buffet voor u op. Wij plaatsen de salades en koude bijgerechten op koelelementen en de warme gerechten zetten wij in chafingdishes. Alles wordt geleverd in thermoboxen en deze laten wij achter bij u staan. Wanneer u uitgegeten bent kunt u alles zo terugstoppen in de thermoboxen. Dat scheelt weer afwassen. Heeft u borden, bestek en gerei nodig? Geen enkel probleem, dat zit bij de prijs inbegrepen.

De borrelhapjes voor uw feest thuis uitbesteden

Heerlijke borrelhapjes maken het feest. Dat weten jij en ik, maar uw gasten ook! Wij leveren de borrelhapjes geheel op temperatuur bij u af en worden geleverd in thermoboxen. Ook liggen de borrelhapjes al op aluminium serveerschalen. U hoeft ze dus niet over te scheppen. Ons assortiment borrelhapjes bestaat uit super de luxe hors d'oeuvres tot basis canapés. U maakt het zo gek als u zelf wilt. Hoezo? Nou, Bij Happie Delivery stelt u uw eigen borrelhapjes plateau samen. Meeste cateraars werken met ene standaard pakket en dan heeft u misschien een plateau waarbij u de ene helft lekker vindt en de andere niet. Bij ons is dat niet het geval!

 

Wilt u de gehele partycatering bij ons regelen?

Wilt u de partycatering voor uw feest thuis uitbesteden? Dan is dat geen enkel probleem voor Happie Delivery. Wij helpen u met de huur van spullen, met de dranken, hapjes en eventueel een buffet. Of een BBQ catering misschien? Ook als u live-muziek nodig heeft en licht en geluid dan kunnen wij u helpen.

Bestel hier uw catering

Lunch catering bestellen
High Tea catering bestellen
Borrelhapjes-2
Buffet bestellen
BBQ catering bestellen
partycatering bestellen
cocktails bestellen