Onze Visie op Duurzaamheid

Bij Happie Delivery geloven wij sterk in het belang van duurzaamheid. Wij zijn ons bewust van de impact die evenementen kunnen hebben op onze planeet en wij streven ernaar om deze impact te minimaliseren. Wij geloven dat het onze verantwoordelijkheid is om bij te dragen aan een duurzamere wereld en wij zijn ervan overtuigd dat duurzaamheid hand in hand kan gaan met het organiseren van fantastische evenementen.
CATERING

Onze Duurzame Keuzes in Voedselvoorziening

Een belangrijk aspect van onze duurzaamheidsstrategie is onze keuze voor voedselvoorziening. Wij kiezen waar mogelijk voor lokale en seizoensgebonden ingrediënten om de CO2-uitstoot van transport te verminderen en om lokale boeren te ondersteunen. Daarnaast bieden wij een breed scala aan vegetarische en veganistische opties aan, aangezien de productie van plantaardig voedsel over het algemeen minder belastend is voor het milieu dan de productie van vlees.

CATERING

Minimaliseren van Afval

Wij streven ernaar om de hoeveelheid afval die tijdens onze evenementen wordt geproduceerd, te minimaliseren. Wij gebruiken herbruikbare of composteerbare servies en bestek en moedigen onze gasten aan om afval te scheiden voor recycling. Daarnaast proberen wij voedselverspilling te voorkomen door zorgvuldig te plannen en eventuele restjes op een verantwoorde manier te verwerken.

FOODTRUCKS

Energie-Efficiëntie en Transport

Bij het organiseren van onze evenementen houden wij ook rekening met energie-efficiëntie en transport. Wij kiezen waar mogelijk voor locaties die gemakkelijk te bereiken zijn met het openbaar vervoer of de fiets, om het gebruik van auto’s te verminderen. Daarnaast maken wij gebruik van energie-efficiënte apparatuur en streven wij ernaar om het energieverbruik tijdens onze evenementen te minimaliseren.

Bij Happie Delivery geloven wij dat duurzaamheid niet alleen goed is voor de planeet, maar ook kan bijdragen aan een positievere en meer bevredigende ervaring voor onze gasten. Wij zijn toegewijd aan het voortdurend verbeteren van onze duurzaamheidspraktijken en wij zijn trots op de stappen die wij hebben genomen om onze evenementen groener te maken.

FINE