Catering bestellen

Crew catering amsterdam

De catering voor uw crew regelen in Amsterdam

Host u binnenkort een event en zoekt u een cateraar die u kan voorzien van heerlijke crewcatering? Zoekt u een heerlijke lunch, smakelijke borrelhapjes of de beste buffetten? Happie Delivery serveert elke backstage locatie de beste crew catering in Amsterdam

 

Crew catering voor 1 dag of voor een langere periode

Crew catering kan u natuurlijk gebruiken voor meerdere doeleinde. Zo is het nodig bij het plaatsen van het licht en geluid op grote evenementen. De bediening en hostesses bij grote evenementen kunnen ook wel wat goede maaltijden gebruiken. En natuurlijk de crew bij opnames van tv producties. Het maakt niet uit of een maar voor één dag crew catering in Amsterdam nodig heeft of voor meerdere dagen, wij helpen u graag uit de brand.

 

Welke catering is er te bestellen?

De lekkerste lunches en ontbijt staan voor u klaar. Kies uit onze vooraf samengestelde lunchpakketten of stel ze geheel zelf samen. Als het avond uur slaat en u en uw crew hebben na een lange dag hard werken honger gekregen, dan biedt een buffet de ideale uitkomst. Wij zetten het buffet voor uw crew warm, dus daar hoeven zij geen tijd aan te spenderen. Wij leveren het bestek, het gerei en de borden er gratis bij. Wanneer alles er voor u opzit en de organisatie de crew nog even een lekkere bite of wrap-hap willen serveren, dan kunt u kiezen uit ons enorme assortiment borrelhapjes.

 

Hoe kan ik een bestelling plaatsen?

Plaats uw catering bestelling in Amsterdam met veel eenvoud online. Kies uw catering, plaats het in de winkelwagen en doorloop de checkout. Vandaag besteld is morgen in huis. Plaats u de bestelling van uw crew catering in Amsterdam liever persoonlijk via telefonisch contact? Dan is dat natuurlijk geen enkel probleem. Wij zijn te bereiken van 09:00 uur tot 21:00 en dat 7 dagen in de week.

 

Is een crewcatering op maat ook mogelijk?

Jazeker, dat is goed mogelijk. Zeker als de catering voor meerdere dagen nodig is, snappen wij heel goed dat u graag een prijsopgave op maat wilt hebben. Neem contact met ons en wij maken voor uw een offerte voor de crew catering

Bestel hier uw catering

Lunch catering bestellen
High Tea catering bestellen
Borrelhapjes-2
Buffet bestellen
BBQ catering bestellen
partycatering bestellen
cocktails bestellen