Cocktail catering bestellen

Wilt u voor uw feest heerlijke cocktail catering bestellen en zo jouw gasten helemaal happy maken? Onze cocktailshakers bereiden in onze keuken heerlijke cocktail voor u voor. Wij komen bij u thuis of op uw werk aan met een koelbox met de door u bestelde cocktails aan. Crushed ice en de garnering leveren wij apart. Wilt u de cocktails direct nuttigen? Dan garneren wij de cocktails voor u af. Wilt u ze wat later opdrinken? Dan krijgt u van ons de cocktails, het ijs, en een lijstje met instructies hoe u de cocktails kunt versieren.

Hoe kan ik een cocktail catering bestellen?

U kunt uw cocktails hieronder kiezen en online bestellen voor op het door u gewenste tijdstip en datum. De meeste mensen bellen eerst liever even om alle wensen door te spreken en daar helpen wij dan ook graag mee. Heeft u dus vragen of wilt u een voorstel op maat? Neem contact met ons op en wij maken een mooi voorstel.

Cocktails bestellen

Hieronder vind je onze heerlijke cocktails die zijn heb bestellen. Bent u met een grote groep en wilt u een offerte op maat? Ga dan naar onze contactpagina en neem contact met ons op.

Blue Berry Gin & Tonic

Caipirinha

Mango Bandita

PeachPolitan

Siciliano

Strawberry Daiquiri

Vanilla Berry Crush

Contact opnemen 

Create your own!

Bel ons op 06 - 39 21 58 61

Vul hieronder uw wensen in

Ontvang van ons een prijsopgave

Voor welke gelegenheden is onze cocktail catering geschikt?

U kunt onze cocktail catering het beste bestellen voor informele gelegenheden. Denkt u hierbij aan catering voor uw bruiloft, verjaardag of jubileum. Het voordeel van onze cocktail catering is dat u precies krijgt wat u nodig heeft. U hoeft dus niet een hele cocktail bar te laten plaatsen als u maar voor bijvoorbeeld 20 personen cocktails wilt bestellen. Hierdoor is onze cocktail catering voor iedereen toegankelijk. Doordat de cocktails in onze keuken worden klaargemaakt en naar u worden getransporteerd hoeft u zelf helemaal niets meer te organiseren. Wij leveren onze cocktails aan op ijs, zodat deze goed koud blijven.

U kunt ook een cocktail catering op maat aanvragen. Komt zelf aan met uw favoriete cocktailrecepten of laat ons een aparte menukaart ontwikkelen rondom uw evenement.