COCKTAILS

COCKTAIL CATERING

Wilt u voor uw feest heerlijke cocktail catering bestellen en zo jouw gasten helemaal happy maken? Of wil jij een uniek cadeau geven aan één van jou vrienden? Vind hier de lekkerste cocktail die vers voor jou bereid zijn. Dus geen pre-made dranken! Ook als je niet van alcohol houdt staan hier super frisse non-alcoholische cocktails!

Hoe werkt onze cocktail catering?

Onze cocktailshaker bereiden in onze keuken heerlijke cocktail voor u voor. Wij komen bij u thuis of op uw werk aan met een koelbox met de door u bestelde cocktails aan. Crushed ice en de garnering leveren wij apart. Wilt u de cocktails direct nuttigen? Dan garneren wij de cocktails voor u af. Wilt u ze wat later opdrinken? Dan krijgt u van ons de cocktails, het ijs, en een lijstje met instructies hoe u de cocktails kunt versieren. Zo zijn uw cocktails altijd perfect voor als u feest begint.

Hoe kan ik een cocktail catering bestellen?

U kunt uw cocktails hieronder kiezen en online bestellen voor op het door u gewenste tijdstip en datum. De meeste mensen bellen eerst liever even om alle wensen door te spreken en daar helpen wij dan ook graag mee. Heeft u dus vragen of wilt u een voorstel op maat? Neem contact met ons op en wij maken een mooi voorstel.

Waar leveren wij onze cocktail catering?

Wij leveren onze cocktails in Amsterdam, Alkmaar, Haarlem, Almere, Zaandam, Purmerend en alle omliggende gemeentes. Staat uw gemeente er niet bij? Neem contact met ons op en dan doen wij onze uiterste best u toch te helpen?

Blue Berry Gin & Tonic

Caipirinha

Mango Bandita

PeachPolitan

Siciliano

Strawberry Daiquiri

Vanilla Berry Crush