fbpx

Happie Delivery Catering

If you're Happie and you know it, clap your hands!

Organiseert u binnenkort een tuinfeest vanwege een bruiloft of verjaardag óf heeft u met uw bedrijf iets te vieren? Voor zowel een zakelijk als particulier cateringarrangement zit u bij Happy Delivery Catering helemaal goed. Wij verzorgen alles van top tot teen zodat u volledig kan genieten met uw gasten.

Diverse menu's en gerechten voor al uw evenementen
Bij ons heeft u de keuze uit diverse menu's en gerechten voor al uw evenementen. Wij verzorgen bijvoorbeeld complete avondmaaltijden op locatie, maar bereiden ook lunches en warme of koude dinerbuffetten. Zelfs voor borrelhapjes of een earlybird ontbijtje bent u bij ons aan het juiste adres. Dit spreekt zeker de ondernemersnetwerken aan. Wij zorgen ervoor dat het zowel u als uw gasten nergens aan ontbreekt.

Het gemak van Happie Delivery
Met de arrangementen van Happie Delivery bent u in één klap klaar. Wij regelen namelijk de borden, het glaswerk en bestek, de buffetbenodigdheden, het eten en natuurlijk ook de dranken. Wij brengen alles naar u toe, schenken het in, ruimen voor u op, nemen alles mee dat over is én doen de afwas! Er blijft maar één ding over wat u zelf moet doen en dat is genieten!

Maak uw wensen kenbaar
Onze eventmanager is dagelijks bezig met het assisteren van onze klanten. Wij cateren dan ook geen evenement voordat er intensief contact is geweest met de klanten van Happie Delivery. Zo kunt u uw eigen specifieke wensen direct telefonisch of in een persoonlijk gesprek kenbaar maken aan onze eventmanager. Bij ons kunt u ook een vegan catering bestellen!

Maak uw event speciaal en uw gasten happie!
Het hosten van een evenement is een pittige klus. Dit geldt zeker als u veel gasten verwacht op uw feestje. Gelukkig is ons cateringbedrijf er om u compleet te zorgen. Wij helpen u uit de brand met het eten en drinken voor uw evenement. Naast technische apparatuur, inventaris, voorraad, personeel en catering bieden wij nog veel meer mogelijkheden. Vanuit onze partners is er bijvoorbeeld ruimte voor wijn- en cocktailcursussen, het inhuren van personeel of een full-service eventmanagement.