Catering in Zuna

Bij Happie kunt u heel eenvoudig en snel de lekkerste producten bestellen. Wij bezorgen door heel Nederland. Wilt u het liefste een offerte op maat? Geen probleem. Binnen 24 uur heeft u deze in de mail!

Uw favoriete  catering

Online catering regelen? Dat doe je bij Happie Delivery Catering. Voor elke gelegenheid keuze uit een ongelofelijk groot assortiment; Hapjes, Lunch, High Tea's, Buffetten, BBQ & meer....

U bent nu hier > Home > Catering in Zuna
Onze voordelen

Ook voor spoedopdrachten

Dagelijks tot 21:00 bereikbaar

Catering op maat mogelijk

Catering voor elk budget

Jaren ervaring in catering en events

Voor bedrijf en particulier

Al vele grote klanten mogen bedienen

Onze vaste klanten
Een afbeeld met logos van onze vaste klanten
Bekijk onze heerlijke catering...
ontbijt-2
Lunch-7
Hapjes-4
Hapjes-3
BUFFET-4
BBQ-4

Wat onze klanten zeggen...

Mijn collega's en ik hadden een BBQ-party geregeld via Happie Delivery Catering. Ze hadden het top geregeld. Het team van Happie is zeer enthousiast en professioneel en het eten was smaakvol. Ga zo door!. "

- Mevrouw . Angelus .

Thanks dames en heren! Het event was zeer geslaagd. Onze feestgangers vonden het te smakelijk voor woorden. Tot volgend jaar. "

- Mevrouw T. De Bruijn .

De vereniging had afgelopen week een Aziatisch diner bij jullie geregeld. Het was top! Met het eten en jullie flexibiliteit hebben jullie jullie zelf overtroffen. . "

- Mevrouw H. El Morabet .

Catering in Zuna bestellen doet heel Nederland eenvoudig op het internet via Happie Delivery!

Die buitengewone plaats kent altijd wat te doen. Zo zijn er in deze plaats talloze events en een gezellige nachtleven die u op uw vrije dagen kunt meemaken. Met zoveel leuks te doen, is het dan ook niet vreemd dat velen op zoek zijn naar een maaltijdbereider voor hun Catering in Zuna. Of u nu bedrijfsbijeenkomst houdt of een particulier feestje houdt. Voor de lekkerste maaltijden uit uw streek belt u met Happie.

Hapjes en gerechten laten bezorgen voor bijvoorbeeld een verjaardag, babyshower of bedrijfsevent doe je bij Happie Delivery Catering in Zuna. In onze webwinkel heeft u uw catering gemakkelijk besteld. Maar welke heerlijke opties heeft Happie Delivery allemaal? U zit hier helemaal goed voor heerlijke lunches, de meest unieke fingerfood, de meest smaakvolle diners en zelfs de gezelligste BBQ party's, waarbij u een BBQ meester alles voor u laat regelen. Van de voorbereidingen tot het echte BBQ werk en uiteindelijk weer tot het afbreken. Zowaar de vuile vaat wordt gedaan. Dat klinkt toch als muziek in de oren?

Catering in Zuna nodig? Welke soorten leveren wij allemaal?

De webshop van Happie staat bomvol met lekkernijen. Zo kunt u de volgende soorten gerechten bij ons bestellen.

Lunch bestellen

De beste lunches bestel je Happie Catering in Zuna. Voor allen is er iets te vinden in ons assortiment. Onze lunchpakketten bestaan uit verchillende soorten broodjes, knapperige salades, warme broodjes, en zelfs diverse zoetigheden. Laat indien gewenst uw middagmaaltijden individueel verpakken. Zelfs wanneer u uw middagmaaltijden op meerdere plaatsen wilt laten bezorgen, dan is dat geen probleem.Happie Delivery maakt alleen gebruik van biologisch verpakkingsmateriaal. Zo doen wij, net als velen, ons uiterste best voor een fijnere wereld.

High Tea 

Heeft u behoefte aan iets feestelijkers dan een gewone middagmaaltijd, dan kan je kiezen voor een High Tea. Diverse pakketten bommetje vol met lekkere hartige en zoete gerechtjes. Bijvoorbeeld tiramisu, scones en knapperige broodjes met humus. Te laten bezorgen voor grotere groepen of kleinere samenkomsten. Heeft u dieetwensen? Happie houdt er absoluut rekening mee! Lactosevrij, glutenvrij of halal, het is volledig geen moeite.

Buffetten

Buffeten is het specialisme van Happie Delivery Catering. De meest tongstrelende Catering in Zuna ,kan je wel zeggen. De keuze in ons menu is gigantisch. U vindt van Italiaanse maaltijden tot saladebuffetten! Tevens, kunt u uw catering helemaal op maat bij ons bestellen. Zo kiest u totaal zelf welk menu wij op uw bijeenkomst bezorgen.

BBQ catering

Ook zin in een super gezellig feestje, onder de volle zon? Zie dan onze BBQ Catering in Zuna. Dat kunnen wij van A tot Z voor u regelen. Of u nu gaat voor alleen het BBQ-menu, of dat u wilt dat er een echte BBQ-koning naar uw locatie komt. We got it all Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen. De barbecues worden bezorgd in heel Holland.

Borrelhapjes bestellen

Zalige en originele borrelhapjes regelen doet heel Holland in de online winkel van Happie Delivery Catering in Zuna. Met onze vele opties zorgen wij dat een ieder z’n favoriete borrelhapjes vindt. Van canapés tot vega hapjes en van mini pizza’s tot caprese spiesjes. Wij hebben het allemaal! De hapjes worden bezorgd in heel ons land.

Tapas bestellen 

Bent u ook gek op deze echte Spaanse lekkernijen? Bekijk dan eens onze tapas buffetten. Met keuze uit vele pakketten vindt u ten alle tijden het tapas pakket dat perfect past bij uw event.

 

Jouw maaltijden warm laten bezorgen, of toch a la "Traiteur"?

Happie Delivery Catering in Zuna kan uw gerechten afleveren hoe, wanneer en waar u dat wilt. Verlangt dat de gerechten gekoeld bezorgd worden en dat u het zelf op temperatuur brengt (Dus a la Traiteur!)? Dan doen wij dat! Liever dat het warm bezorgd wordt? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

Happie Delivery is bekend op elk culinair terrein Zo vindt u Italiaanse, Aziatische, Amerikaanse, Spaanse en Mexicaanse catering in onze arrangementen. Ook voor catering die u niet vaak ziet zit u helemaal goed bij Happie. Foodtrucks, teppanyaki koks boeken of toch liever een Italiaanse kok inhuren met pizzaovens? Niet is ons teg gek!

 

Contact opnemen 

Een voorstel op maat

 

Wilt u graag geheel vrijblijvend een gratis voorstel ontvangen? Klik dan hierbeneden op de button! Binnen 8 uur ontvangt u van ons een voorstel die geheel naar uw wensen gemaakt is.

 

De Voordelen

  • Gratis borden en bestek in bruikleen
  • Uw keuken blijft schoon!
  • Wij leveren het buffet warm aan en wanneer wij weggaan, bent u klaar om aan te vallen!
  • Wij bereiden alles in onze keuken... Dus die van u blijft schoon!
  • U hoeft de afwas NIET te doen. Dat doen wij.

Online uw Catering in Zuna bestellen!

Happie Delivery Catering staat voor authentieke  en lekkere catering. Online uw bestelling regelen was nog nooit zo gemakkelijk. Wilt u het liefst catering op maat? Dan maken wij binnen eendag een offerte. Geheel gratis en vrijblijvend natuurlijk.

Be Happie!