Catering in Zuidlaarderveen

Bij Happie kunt u heel eenvoudig en snel de lekkerste producten bestellen. Wij bezorgen door heel Nederland. Wilt u het liefste een offerte op maat? Geen probleem. Binnen 24 uur heeft u deze in de mail!

Uw favoriete  catering

Online uw catering bestellen? Dat doe je bij Happie Delivery. Voor elke bijeenkomst keuze uit een super groot assortiment; BBQ, Hapjes, Lunch, Buffetten, High Tea's & meer....

Onze voordelen

Ook voor spoedopdrachten

Dagelijks tot 21:00 bereikbaar

Catering op maat mogelijk

Catering voor elk budget

Jaren ervaring in catering en events

Voor bedrijf en particulier

Al vele grote klanten mogen bedienen

Onze vaste klanten
Een afbeeld met logos van onze vaste klanten
Bekijk onze heerlijke catering...
ontbijt-2
Lunch-7
Hapjes-4
Hapjes-3
BUFFET-4
BBQ-4

Wat onze klanten zeggen...

Mijn vrouw en ik hadden een bijeenkomst laten organiseren door Happie Delivery . Het was prima geregeld. zeer aardig en professioneel en de hapjes was zalig. Ga zo door!. "

- Mevrouw C. Verstheen .

Thanks dames en heren! Het evenement was zeer geslaagd. De medewerkers vonden het enorm leuk. Snel nog eens doen :D. "

- Mevrouw T. De Bruijn .

Ik heeft van het weekend een Aziatisch buffet bij Happie Delivery besteld. Het heeft geweldig gesmaakt! Met de snelheid en de services hebben jullie een waar feest neergezet. . "

- Meneer P. Ait Haddou .

Catering in Zuidlaarderveen bestellen doet heel Nederland gemakkelijk op het web via Happie Delivery!

Die prachtige plaats biedt altijd wat mee te maken. Zo geniet deze plaats talloze events en een spetterende nachtleven die u jaarlijks kunt bezoeken. Met zoveel leuke festiviteiten, is het ook niet raar dat velen op zoek zijn naar een online cateringbedrijf voor hun Catering in Zuidlaarderveen. Of u nu een bedrijfsevent houdt of een particulier feestje viert. Voor de beste maaltijden uit uw streek komt u bij Cateraar Happie Delivery.

Catering boeken voor bijvoorbeeld een bachelorparty, babyshower of bedrijfsbijeenkomst doe je bij Happie Delivery Catering in Zuidlaarderveen. Via onze webshop heeft u uw favoriete gerechten gemakkelijk besteld. Maar wat voor gerechten heeft Happie Delivery Catering allemaal? U zit hier helemaal goed voor geweldige sandwiches en salades, de meest unieke hapjes, de meest smakelijke diners en zelfs de gezelligste BBQ party's, waarbij u een echte grill-koning alles voor u laat regelen. Van het aansteken van de BBQ tot het echte BBQ werk en als laatst weer tot het opruimen. Ook de vuile vaat wordt geregeld. Dat klinkt toch perfect?

Catering in Zuidlaarderveen nodig? Welke type kunt u laten leveren?

Het assortiment van Happie Delivery is heel erg breed. Zo heeft u keuze uit de volgende type catering.

Lunch bestellen

De beste middag maaltijden laat je regelen Happie Catering in Zuidlaarderveen. Voor een ieder is er iets te vinden in ons assortiment. Onze lunchpakketten bestaan uit heerlijke sandwiches, verse salades, warme broodjes, of zelfs diverse powerbars. Laat indien gewenst uw lunches individueel verpakken. Ook als u uw middagmaaltijden op meerdere adresssen wilt laten leveren, dan is dat geen probleem.Happie maakt uitsluitend gebruik van ecologisch verpakkingsmateriaal. Zo doen wij ook uiterste best voor een beter milieu.

High Tea 

Wilt u uitgebreiders dan een ordinaire lunch, dan kunnen jullie gaan voor een High Tea. Diverse pakketten helemaal vol met lekkere hartige en zoete snacks. Bijvoorbeeld brownies, cheesecake en uitgebreide sandwiches met roomkaas. Te laten bezorgen voor grote groepen of kleine ontmoetingen. Hebben jullie dieetwensen? Happie Delivery houdt er uiteraard rekening mee! Glutenvrij, lactosevrij, halal, het is compleet geen obstakel.

Buffetten

Buffeten is het specialisme van Happie Delivery Catering. De beste Catering in Zuidlaarderveen ,kan je wel zeggen. De keuze in ons menu is enorm. U vindt van Aziatische maaltijden tot visbuffetten! Ook kunt u uw menu geheel op maat bij ons regelen. Zo kiest u helemaal zelf welk menu wij aan uw gasten leveren.

BBQ catering

Houdt u van een zonnig feestje, onder de volle zon? Zie dan onze BBQ Catering in Zuidlaarderveen. Dit kan u helemaal door ons laten verzorgen. Of u nu uw zinnen zet op alleen het BBQ-pakket, of dat u wilt dat er een echte Grill-meester naar uw locatie komt. Wij regelen het allemaal Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen. De barbecues kunnen worden geleverd in geheel Nederland.

Borrelhapjes bestellen

Zalige en originele hapjes bestellen doet heel Holland in de webshop van Happie Delivery Catering in Zuidlaarderveen. Met ons grote assortiment zorgen wij dat een ieder z’n favoriete hapjes vindt. Van canapés tot vega hapjes en van mini pizza’s tot fruit spiesjes. U vindt het hier allemaal. De hapjes worden bezorgd in elke provincie van Holland.

Tapas bestellen 

Ook fan van deze echte Spaanse lekkernijen? Zie dan eens onze tapasmenu’s. Met keuze uit meerdere menus vindt u altijd de tapas catering dat naadloos aansluit bij uw feestje.

 

Jouw gerechten op temperatuur laten leveren, of toch a la "Traiteur"?

Happie Delivery Catering in Zuidlaarderveen kan uw producten afleveren wanneer, waar en hoe u dat wilt. Verlangt dat de producten koud bezorgd worden en dat u deze zelf opwarmt (Dus a la Traiteur!)? Dan doen wij dat! Verlangt u dat het warm wordt bezorgd? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

Happie Delivery Catering is van alle marken thuis Zo bestaat ons assortiment uit Amerikaanse, Aziatische, Italiaanse, Mexicaanse en Spaanse catering op onze website. Ook voor unieke catering zit u goed bij Happie Delivery. Foodtrucks, teppanyaki koks boeken of toch liever een Italiaanse kok inhuren met pizzaovens? Niet is ons teg gek!

 

Contact opnemen 

Een voorstel op maat

 

Wilt u graag geheel vrijblijvend een gratis voorstel ontvangen? Klik dan hierbeneden op de button! Binnen 8 uur ontvangt u van ons een voorstel die geheel naar uw wensen gemaakt is.

 

De Voordelen

  • Gratis borden en bestek in bruikleen
  • Uw keuken blijft schoon!
  • Wij leveren het buffet warm aan en wanneer wij weggaan, bent u klaar om aan te vallen!
  • Wij bereiden alles in onze keuken... Dus die van u blijft schoon!
  • U hoeft de afwas NIET te doen. Dat doen wij.

Online uw Catering in Zuidlaarderveen bestellen!

Happie Delivery Catering staat garant voor unieke  en smaakvolle catering. Online bestellen was nog nooit zo gemakkelijk. Wilt u liever catering op maat? Dan maken wij binnen eendag een voorstel. Geheel vrijblijvend en gratis. Of Course!

Be Happie!